Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stefan^SM

o mik intrebare

Recommended Posts

Posted

vreau si eu sa stiu daca eu sunt pe spot arena si cineva tot vine si`mi da duel sau guild ca sa nu mai trag apoi dupa ce da pleaca pot face print sa`l postez sau imi iau nefondata ? ms

Posted

vreau si eu sa stiu daca eu sunt pe spot arena si cineva tot vine si`mi da duel sau guild ca sa nu mai trag apoi dupa ce da pleaca pot face print sa`l postez sau imi iau nefondata ? ms

daca insista mai mult am vazut ca s-a dat suspend.

deci ai putea sa il postezi fara riscul nefondatei...

dar trebuiesc mai multe printuri nu 1:) faci cat mai multe..

Posted

daca insista mai mult am vazut ca s-a dat suspend.

deci ai putea sa il postezi fara riscul nefondatei...

dar trebuiesc mai multe printuri nu 1:) faci cat mai multe..

aha, ms de raspuns:D

Posted

Poti sa il postezi pt nesimtire.. vine si iti da duel in speranta ca esti afk te muta dupa spot si ti`l ia.. le e greu sa faca o preluare.. daca ti se mai intampla postezi pt nesimtire ar trebuii sa ii se acorde suspend respectivului

Guest CeausescuPresedinte
Posted

aici doar un moderator poa sa iti raspunda .... se poate sa nu se dea ss , se poate sa se dea... depinde

Posted

se da SS daca o da in nesimtire tipul respectiv

nu fi asa sigur , totul depinde de moderatorul care rezolva plangerea , mie mi-a dat o ora duel/trade , si sa considerat ca nu e nesimtire . :>

Posted

nu fi asa sigur , totul depinde de moderatorul care rezolva plangerea , mie mi-a dat o ora duel/trade , si sa considerat ca nu e nesimtire . :>

se da suspend...

nu mai interpretati voi fazele cu"x e in honey" nu-si ia sus...

din cate am vazut moderatorii sunt impartiali..

da au mai gresit..dar toti gresim...nu cred sa fie cineva perfect...

oricum daca cineva vine iti da duel de 2 3 ori si nu te lasa sa cresti isi ia suspend ptr nesimtire

au fost destule suspenduri la inceputul db=ului pe tema aceasta...

Guest andrei6
Posted

Cum pot sa joc si eu cs 1.6?

Am si eu un cs 1.6 si cum pot sa joc?

Va rog dati explicatia cat mai pe larg .Si pe pasi de la intrarea in joc pana la final.

:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...