Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bachu$

Intrebare EDR 2%

Recommended Posts

Posted

edru se aduna 2% nu :)

adica poti sa ai edr 30% dar nu poti sa ai inc dmg 6% :)

on second thought: nu ai cum sa ai edr 30% .. ai eventual sanse mai mari sa intre edr :) din cate stiu eu bestu e arma edr 2% + pend edr dmg/lvl +(bk mg arma edr :) )

Posted

depinde ce 2% daca esti mg de exemplu si ai 2 aa cu 2% wizard si pendant cu 2% wizard se aduna toate poti chiar sa probezi in caz de ma insel sa pui cate 1 si sa te uiti la dmg si edr se aduna doar ca edr nu se aduna 10+10+10 =30% se refera 30% sansa sa dai dmg mai des edr nu cu 30% mai multe dmg de cat dai fara edr tot 10% creste dmg dar creste sansa sa dai mai des edr

Guest CeausescuPresedinte
Posted

din cate stiu doar edr se aduna

Posted

2% nu se aduna.. edr`u se aduna 2 arme cu edr + pendant cu edr + set cu edr = 40% edr.. prinzi dmg`u cu verde (edr`u) mult mai des

Posted

2% nu se aduna.. edr`u se aduna 2 arme cu edr + pendant cu edr + set cu edr = 40% edr.. prinzi dmg`u cu verde (edr`u) mult mai des

pe 97 nu se aduna , dar ai testat u acum sa vezi ca nu se aduna 2%+2% pe sezon3?

Posted

ce set cu edr frate? :-j

Posted

Din cate stiu, problema asta era si pe 97d si s-a ajuns la concluzia ca cea mai buna combinatie e o arma de 2% + o arma de /level.

Nu stiu cum e pe versiunea asta, n-am testat.

Posted

ce set cu edr frate? :-j

seturile ancient au edr #-o critical etc

exista info :D

eu am sceptru de ex cu edr 20 lvl si pend edr 2% nu se simte diferenta la edr daca scot pend..il da la fel de des sau rar..

o sa vad daca 2% sau lvl se aduna...cand fac rost de un sceptru cu 2%..

Posted

am incercat eu nu se aduna edr daca pui 2 arme

se aduna doar pendant + arma si poti obtine max 20%edr

cand am dat jos pendantu e ca a scazut edr, si cand am dat o arma jos, nu a fost nici o diferenta.

am testat si cu set hyon ajungi la max 35% erdr (ti se inverzeste ecranu de la edr :-j )

cat despre 2% nu stiu ... nu am arme sa testez. #-o

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Mos Ene i-a spus :D

Posted

cine ti-a zis ca 2%+2% = 4% ?! =)) :dooh:

Pune tu pendant cu 2%.. iti creste dmg cu 2%.. pune dupa staff cu 2%.. iar iti creste dmg cu inca 2%.. ;)

Posted

de ce nu deschidezi inv si tasta C ..si pui pend si arma si vezi daca creste dmg si cu cat..

chiar daca face ce ai spus u dmg de acolo nu va creste nici la edr nici la 2% nici la 20lvl

acela este un dmg aditional care se activeaza doar cand tragi.si nu va aparea niciunde la tasta C la acel tabel.....dar se va simti...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...