Jump to content
Dani

Ceas din cenusa vulcanului Eyjafjallaj?kull

Recommended Posts

Posted

Dupa cum bine stiti cu totii, acum 1 saptamana si ceva a erupt vulcanul Eyjafjallaj?kull din Islanda. A fost un adevarat haos in toata lumea pentru ca mii de zboruri au fost anulate datorita norului de cenusa vulcanica. Ca sa fie in trend bine cunoscutul designer Romain Jerome, care a facut concepte originale precum cel cu praf de pe luna sau ziua si noapte, a creat un concept din cenusa vulcanica si otel, care reda perfect efectul unei eruptii vulcanice. Inca nu se stie pretul exact. Pur si simplu superb!

Imagine IPB

Sursa

Posted

nici ei nu stiu ce sa mai scoata :D , problema e ca , ceasul asta o sa fie extrem de scump , ca doar e din cenusa vulcanului aluia

off : daca as avea banii necesarii cumpararii ceasului , nu l'as cumpara , as face multe alte lucruri cu banii :D

Posted

Intradevar, un ceas frumos dar si scump.

Totusi nu prea ii inteleg pe unii oameni, de ce sa nu iti cumperi un ceas mai ieftin, pentru ca tot aceleasi lucruri face. Acestea sunt fite.

Posted

Au iesit jocuri cu eruptia vulcanului da' ceasuri :blink:

Da :)) ,la asta ma gandeam si eu, de la jocuri pana la ceasuri e o diferenta mare ,mai ales cand vorbim de una dintre marile "tragedii" ale lumii

Posted

cum s-a mai scoti bani in ziua de azi ..

frumos design dar foarte scump

PS: Vand bicicleta, roti ce arunca lava si la frana se face cenusa! /w me offers.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

E chiar frumos :wub:,cred ca si costa pe masura :))

Posted

probabil ar fi fost amuzant sa se ridice cenusa dp cadran la miscarea mainii - ceva gen globul cu zapada - nu s-ar mai fi vazut bine acele, dar cui ii pasa? :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...