Jump to content
Puscarie

Sergiu Nicolaescu internat la spitalul Floreasca

Recommended Posts

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, având o rană uşoară la frunte, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

Bogdan Opriţa a precizat că în urma căzăturii, maestrul Sergiu Nicolaescu are o rană uşoară la frunte, dar nu şi-a pierdut cunoştinţa. Sergiu Nicolaescu se află în prezent în sala de operaţii, unde medicii îi suturează plaga.

El a precizat că Sergiu Nicolaescu va rămâne internat cel puţin 24 de ore.

În luna mai a anului trecut, Sergiu Nicolaescu a fost internat pentru câteva zile în Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme digestive.

În luna ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care îi apăruse cu două luni înainte, în urma unei căzături pe scări. La câteva zile de la intervenţiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburări de ritm cardiac. La sfârşitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu şi-a revenit.

SURSA

Insanatosire grabnica maestre :tiphat:

Link to comment

Moare si asta in 2-3 ani , poate chiar mai repede ...incet incet se duce toata generatia de aur a Romaniei , o sa ramanem doar cu Magda Ciumac , Cioaca si piticul porno .

Insanatosire grabnica maestre

ps,+sexi braileanca, cum sa uiti tocmai de ea :banghead: :D

asta e o tzara cu 22mil de poetzi

Link to comment

Eu sper sa mai traisca 10-15 ani,ca ar fi pacat sa se stinga o stea a Romaniei!

Heheee, desi nu vreau sa par pesimist, cam mult 10-15 ani.

Insanatosire grabnica nu ii mai pot ura, pentru ca e deja externat (implicit si-a revenit), dar sper sa nu se "duca" asa de repede. Cate nume mari, stele ale cinematografiei romane s-au dus: Toma Caragiu, Puiu Calinescu, Dem Radulescu, Adrian Pintea, Marga Barbu, Stefan Banica, Gheorghe Dinica. Primii actori care nu mai sunt printre noi si care imi vin in minte. Si cati altii ii vor urma...

Link to comment

Chiar azi am vazut la stiri un reportaj cu el si parea ca se simte bine. Am auzit ca vrea sa realizeze un nou film despre box, impreuna cu Lucian Bute.

:))

Defapt Lucian Bute a spus ca dupa ce se lasa de box, ar putea juca in filme ce au legatura cu boxul. (pentru o alta sursa de bani)

ON: Insanatosire grabnica ii doresc, insa nu depinde de noi, totusi, are si el o varsta...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...