Trish Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 In cazul acesta "avand si poze" de ce nu s-au verificat logurile ?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=358051inteleg ca este la aprecierea vostra daca se de ss pe char principal sau pe char cu pricina, dar corect ar fi daca se procedeaza asa sa fie ptr. toata lumea la fel .
ija4ok Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ai mai deschis ieri un topic asemanator.De unde stii tu ca nu au fost verificate? Am fost intrebat de murdoc de acel topic, a primit datele necesare si a rezolvat plangerea.
tranced Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 poti trimite pm moderatorului care a rezolvat plangerea nu cred ca e nevoie de topic noup.s. as putea arata si eu cu degetul vreo 3-4 topicuri in care nu s-au verificat loguri daca asa se poarta
Trish Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 p.s. as putea arata si eu cu degetul vreo 3-4 topicuri in care nu s-au verificat loguri daca asa se poartanu tre sa-mi arati cu degetul nimic si nu te contrazic in ceea ce spui, ideea este ca ar fi corect ca atunci cand se rezolva o plangere sa se rezolve corect si "independent" fata de o parte sau alta a celor implicati indiferent de caz . asta am vrut sa subliniez prin postul acestaMultumesc. Se poate inchide .