THuG-Radu Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Luni dimineata ajung in bucuresti. Stau pana joi.Luni si miercuri am la dispozitie toata ziua de plimbari si iesiri.Care vrei sa iesim la un suc sa ne cunoastem live, postati aici sa ne intelegem ce si cum :D
andix3x Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Cica e unu mihai csl care isi cauta partener pentru balul de marti :-?
Shadow * ClimaCool Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cu ce ai gresit asa mult Radu ca nu prea ai multi fani in zona aia?
yBFdetroit Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nici eu nu m-as duce in locu' lor . E cam pervers raduCOOL cu baieteii.
THuG-Radu Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ora 16:00 - Sport Spirit in Romana, cine vrea :)
Herrnam Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Esti nebun radule daca speri in asa ceva Majoritatea sunt copii copaci care numai pe forum au gura mare, au radacini in camera... merg cu liana prin casa.
blk Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Esti nebun radule daca speri in asa ceva Majoritatea sunt copii copaci care numai pe forum au gura mare, au radacini in camera... merg cu liana prin casa. Vre-un motiv anume sa faci galagie intr-un topic de gather? Iti recomand sa ai grija ca la warn-ul tau ar trebui sa incerci sa nu faci flame din orice topic. Eu sunt la serviciu azi (ca si in restul zilelor) deci nu pot sa vin. p.s. nu e nevoie sa continui discutia sau sa raspunzi la intrebare :P
THuG-Radu Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 A fost ok. :P Am fost eu, iahim (mihai), Ahilosu si Lancelot.Multumesc celor 3, mi`a facut placere sa ii cunosc live :D
kuumba2 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A fost ok. :P Am fost eu, iahim (mihai), Ahilosu si Lancelot.Multumesc celor 3, mi`a facut placere sa ii cunosc live :DEram prin apropiere, intr-un bar (langa Teatrul Ion Creanga), la ziua cuiva. Imi pare rau ca nu citisem :)