jarcuba Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 sugerez rr data base din motivul : deja a trecut un timp........ sunt deaja persoane care nu pot fi depasitedeaja toata lumea are seturi anciente pe care le vand ieftin.........pe scut.. toaa lumea are detote..........eu mam apucat de 2 luni si deaja.. am detoate...........!aiurea. zic eu..doar sugerez.! nimik mai mult:Pastept pareri ca sunt curios ce zic alti
Konvict Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 eu sunt contra, abia acum incepe distractia pe srv.
Guest bogdan87 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 sugerez rr data base din motivul : deja a trecut un timp........ sunt deaja persoane care nu pot fi depasitedeaja toata lumea are seturi anciente pe care le vand ieftin.........pe scut.. toaa lumea are detote..........eu mam apucat de 2 luni si deaja.. am detoate...........!aiurea. zic eu..doar sugerez.! nimik mai mult:Pastept pareri ca sunt curios ce zic altiesti prost de dai in gropi copile :-j faceti 1000 de topicuri pe tema astanu se da prea curand rr db1.sau facut abia 2 pagini de full2.un db tine cel putin 2 ani
Pooka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ce inseamna "de toate" la tine?La mine "de toate" inseamna:- set din bok +5 luck+dd+hp+13- set antic +11 macar, daca nu +12- 3 fenriri- iteme 380Nici 40% nu am. Intr-adevar, esti bazat, trebuie sa dam rr. Siege-ul e important, rank-ul mai putin.
ellysmark Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ia uimeste-ne cate seturi antice ai , cate seturi +13 ce aripi ai ce arma :))
jarcuba Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 ia uimeste-ne cate seturi antice ai , cate seturi +13 ce aripi ai ce arma :)) pai am Hyon , Gaion , Garuda, Kantata , :bananadance2: fenir am decat 1 negru aripi +13 lk ign :clap: arme am am de 380 +11. :dontknow: am 2 luni de cand mam apucat sa nu uitam asta. insa ma refer ca deja toata lumea are seturi antice etc.. pararea mea. nu cred ca este nevoie sa ma faceti " copil" ca sigur nu ai ani mei.. si nu ai exp mea de joc in mu..nu ai jucat tu mu si sa ajungi pe unde am ajuns eu..! asa ca ..;) :tiphat: pe sezonu 2 recunosc mam apuct tarziu.. insa usor cu jignirile... :kar:
TyreXel Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dar un abecedar nu ai ?Bineinteles ca se va da rr la dbinsa nu acum ! si nici in viitorul apropiat.
vdragosh Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 eu inteleg ca sunt prea ieftine unele iteme ( cad prea des/repede , se fac prea usor , ... ) :))