ic.sys Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ...dar luati-va un tanc (Recommended) ai de *** atat am de zis . nu prea e de ras dar in fine..macar nu a murit nimeni in accidentele alea...dar atat de multe unul dupa altul si autoritatile au lasat asa :blink: :blink: parca anume sa aiba service-urile profit...
2dor Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 E o chestie numite condusul preventiv. Acolo nu prea vad ca se practica insa la multe dintre cazuri vizibilitatea era blocata de o masina de pe acelasi sens.
Dropkillerz Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 E o chestie numite condusul preventiv. Acolo nu prea vad ca se practica insa la multe dintre cazuri vizibilitatea era blocata de o masina de pe acelasi sens. si in Romania se practica ? Un accident asemanator am vazut si eu intr-o seara intre un tranvai si o corsa,corsa dauna totala.
2dor Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 si in Romania se practica ? Un accident asemanator am vazut si eu intr-o seara intre un tranvai si o corsa,corsa dauna totala. Da , mult mai mult decat acolo. :)
Wise Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 e o inventie numita semafor, oare au auzit soferii de ea ?
Dropkillerz Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Da , mult mai mult decat acolo. :) Eu unul nu prea am vazut. e o inventie numita semafor, oare au auzit soferii de ea ? Probabil a fost o defectiune la sistemul de iluminare a orasului,se mai intampla sau poate erau oprite cum se opresc cele din Iasi dupa ora 10 ,parca.
Wise Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Eu unul nu prea am vazut. Probabil a fost o defectiune la sistemul de iluminare a orasului,se mai intampla sau poate erau oprite cum se opresc cele din Iasi dupa ora 10 ,parca. si ce trafic e in iasi dupa ora 10 poti merge pe mijlocul strazii la ora aia
2dor Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Eu unul nu prea am vazut.Asa o fii la tine pe acolo...