i sin Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Omul este vulnerabil mai ales atunci cand frecventa nu este stabila ci este oscilanta. Lasa-l... el posteaza doar pentru +1 -_- fara macar sa citeasca vreun post
Godless1859 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Lasa-l... el posteaza doar pentru +1 -_- fara macar sa citeasca vreun postDa vad ca tu ai fost foarte on topic.
Heini Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Va ajuta daca credeati tot ce zic niste destepti,cum ca undele elctromagnetice sunt o cauza la cancer,cum ca sunt letale si asa mai departe.Fa un efort si incearca sa citesti ce am scris.Done , dar ce te ataci asa ? Doar ca sa faci +1 ? dupa fiecare "Reply" ? :(
Godless1859 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Nu te-am atacat.Daca te refereai la Ulise,nu eu am inceput sa fac pe desteptul.
Guest NightWishMaster Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Care e rostul acestor dispute care nu fac obiectul topicului? Deslusim tainele radierii asa? Cred ca nu :dooh:
Godless1859 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Pai nu.Totusi de ce tot precizati de boxe?Nu inteleg cum poate interferenta magnetica de la undele electromagnetice,asupra boxelor ,sa demonstreze ca sunt letale undele radio,microundele,infrarosiile ,folosite in comunicatii.Boxele care au scut magnetic,aparute recent,nu interfereaza cu undele radio,deci nu mai auziti acel "bazait".
Guest NightWishMaster Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Gresit.Nu difuzorul este afectat de campul parazit al relelelor GSM ci amplificatorul audio. El fiind foarte sensibil la tensiuni de ordinul milivoltilor, etajul de preamplificare preia din zonele neecranate (montajul electronic in speta) acel bruiaj, il amplifica la un nivel mic si apoi aplificatorul final (de putere) preia atat frecventele audio ce sunt destinate amplificarii cat si frecventele parazite induse de retelele GSM si apoi preampificate de etajul preamp.
Godless1859 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ce este gresit?Daca boxele au ecranare magnetica nu mai apare nici un bruiaj.Asta este testata de mine. :)
Guest NightWishMaster Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 In general ideea de ecranare magnetica a unei boxe face referire la campul magentic ce inconjoara magnetul permanent al difuzoarelor, camp ce afecteaza ecranele CRT ale monitoarelor/televizoarelor. Acum daca tu ai facut referire la ecranarea partii electronice (amplificare) intr-adevar nu mai este prezent bruiajul dar astfel de echipamente ecranate nu sunt la indemana oricui, ele fiind destinate utilizarii in medii speciale.