Guest maddie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Petra este una dintre cele sapte noi minuni ale lumii. Orasul trandafiriu, asa cum mai este denumit, deschide in fata calatorilor o lume in care nuantele de roz se intrepatrund oriunde te-ai uita. Despre o vacanta altfel petrecuta in Iordania, despre o lume in care antichitatea se imbratiseaza cu modernul, in care mitralierele stau in aceeasi casa cu oameni care zambesc tot timpul si le ureaza bun-venit calatorilor, despre o cultura cu o mare istorie, dar deschisa la nou ne povesteste Gabriela Garjoaba, plecata pentru o saptamana in Iordania.Afla mai multe pe SmartWoman.ro
blk Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Petra a fost construit in 1200 B.C. , nu prea este o minune "noua" :PDar da, e una din destinatiile care trebuiesc vazute. Mi-as dori sa am sansa sa ajung pe acolo.
Guest Andrey32 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A fost construit atunci,dar acum s-a clasat intre cele 7 noi minuni,asta vrea sa spuna:D
Alecswtzu Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Este frumos locul, si eu as vrea sa il vizitez daca as avea sansa.
Luci Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Foarte frumos, nu vreau sa ajung pe acolo...e prea cald pentru mine