Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulKing

Ce se intampla?

Recommended Posts

Posted

toate atributele revin la 32767 daca depasesc 32767

cu cateva exceptii :

1. la toate caracterele daca energia este mai mare de 32000 , energia devine 32000

2. la DL , daca agilitatea este mai mare de 32767 , agilitatea devine 13500

pentru alte praguri astept conluzia jocatorilor / adminilor .

PS: NU modific atributele la cerere pentru fiecare in parte

Posted

dar la rasa DL ai modificat special pentru ca tsuxing a facut gura pe aici. daca tot ai modificat special pentru tsuxing, ai putea sa o faci pentru fiecare rasa in parte, ca asa e normal. nu e nimeni mai special pe serverul asta din cate stiu eu. aberatiile care le-a bagat el ca a vrut sa incerce nu stiu ce rahat, sunt jenante. pragurile le-a avut gata facute de mine, si testate de alti doi admini. so..

Posted

dar la rasa DL ai modificat special pentru ca tsuxing a facut gura pe aici. daca tot ai modificat special pentru tsuxing, ai putea sa o faci pentru fiecare rasa in parte, ca asa e normal. nu e nimeni mai special pe serverul asta din cate stiu eu. aberatiile care le-a bagat el ca a vrut sa incerce nu stiu ce rahat, sunt jenante. pragurile le-a avut gata facute de mine, si testate de alti doi admini. so..

din cate imi aduc aminte a incercat cineva sa propuna niste praguri si pt celelalte caractere dar nu s-a ajuns decat la o cearta ...

deci , totul depinde doar de voi .

Posted

din cate imi aduc aminte a incercat cineva sa propuna niste praguri si pt celelalte caractere dar nu s-a ajuns decat la o cearta ...

deci , totul depinde doar de voi .

pai propunerea a venit si din partea mea, si era destul de convenabila. cand am facut pragurile pe serverul beta, n-ai avut timp sau chef sa faci si pragurile calumea. ai zis ca le faci alta data, si au ramas in stadiul in care sunt acum.

totul depinde de noi? :)

Posted

pai propunerea a venit si din partea mea, si era destul de convenabila. cand am facut pragurile pe serverul beta, n-ai avut timp sau chef sa faci si pragurile calumea. ai zis ca le faci alta data, si au ramas in stadiul in care sunt acum.

totul depinde de noi? :)

dupa cum spune si oick ... sunteti ametiti rau de tot dar imi cereti tot mie socoteala :))

cand o sa stabiliti ceva, o sa modific si eu script-ul ... nu stau sa modific pt fiecare "player care a jucat pe mai multe caractere si stie ce spune" :D

ai grija ce afirmatii faci ... nu am zis niciodata ca nu am timp , am zis ca astept sa stabiliti toti .

acum si tu te consideri reprezentantul jucatorilor ? :))

sau esti un "player care a jucat pe mai multe caractere si stie ce spune" si trebuie sa ma supun propunerilor tale ? :))

Guest turist
Posted

dupa cum spune si oick ... sunteti ametiti rau de tot dar imi cereti tot mie socoteala :))

cand o sa stabiliti ceva, o sa modific si eu script-ul ... nu stau sa modific pt fiecare "player care a jucat pe mai multe caractere si stie ce spune" :D

de asta ai modificat DOAR pentru un SINGUR PLAYER tsuxing acel script de dl

hai sa fim seriosi te contrazici singur

Posted

de asta ai modificat DOAR pentru un SINGUR PLAYER tsuxing acel script de dl

hai sa fim seriosi te contrazici singur

hai sa fim seriosi

esti pe langa realitate

citeste topicul in care am intrebat daca se vrea acea modificare si am facut-o dupa ce m-am asigurat ca nu este nimeni impotriva

[edit]

nu mai raspund la nimic legat de acest subiect , astept sa ma informeze un moderator de pragurile stabilite de VOI

Daca la DL s-a schimbat scriptul pentru a aduce punctele la ultimul prag dupa ce se trece de 32767, poate ar fi bine ca toate caracterele sa aiba acelasi "avantaj".

Adica, daca se baga la agility peste 32767 dupa sw sa revina in functie de rasa caracterului:

la elf - 31000(ultimul prag la care merge buff, rotunjit)

la sm - 28000(ultimul prag la care merge es, rotunjit)

la mg - 26000(ultimul prag la care merge es, fara unila/fenrir/dino, rotunjit)

Eventual ar putea fi modificat si pragul de energy ca doar daca se baga peste 32767 sa revina la 32000, altfel sa ramana 32767, la bk,elf si dl de exemplu nu sunt probleme cu mana la full ene, iar daca un sm/mg se lasa de joc si vrea sa aiba la toate 32767 sa poata baga fara sa i se modifice energy.

Cam astea sunt sugestiile mele, astept pareri, completari, sau corectari :D

Majoritatea va decide daca se va aplica sau nu, poll nu am facut pt ca apar fel si fel de conturi facute special pt asa ceva.

certati-va aici in continuare :))

Posted

ai grija ce afirmatii faci ... nu am zis niciodata ca nu am timp , am zis ca astept sa stabiliti toti .

acum si tu te consideri reprezentantul jucatorilor ? :))

sau esti un "player care a jucat pe mai multe caractere si stie ce spune" si trebuie sa ma supun propunerilor tale ? :))

nu stau sa caut acum conversatii de pe mess. nu te-am luat la intrebari si nu ti-am cerut socoteala. doar ca nu mi se pare corect ce s-a intamplat. atata tot. pai in primul rand, da, stiu mai multe decat 50% din playerii care joaca pe server, si nu, nu trebuie sa te supui propunerilor mele. sunt niste propuneri, care nu fac altceva decat sa satisfaca doleantele jucatorilor. din cate stiu, tu de asta esti administrator de server; sa satisfaci dorintele jucatorilor, sa iti faci cat mai multi playeri; nu?

moderatorii/gm-ii ar trebui sa fie reprezentantii jucatorilor, nu eu; dar ei nu fac decat sa vaneze organizand eventuri anti-server. atata timp cat voi aduceti moderatori/gm care nu joaca, si care stau pe forumul asta doar de dragul de a avea o functie pe un forum romanesc, e aiurea. ar trebui sa fie ei cei care cunosc dorintele/asteptarile jucatorilor, nu eu; nu sa vina din ani in pasti si sa faca eventuri anti-server, anti-playeri, ci sa vina cu solutii de stopare a hack-urilor.

Posted

nu stau sa caut acum conversatii de pe mess. nu te-am luat la intrebari si nu ti-am cerut socoteala. doar ca nu mi se pare corect ce s-a intamplat. atata tot. pai in primul rand, da, stiu mai multe decat 50% din playerii care joaca pe server, si nu, nu trebuie sa te supui propunerilor mele. sunt niste propuneri, care nu fac altceva decat sa satisfaca doleantele jucatorilor. din cate stiu, tu de asta esti administrator de server; sa satisfaci dorintele jucatorilor, sa iti faci cat mai multi playeri; nu?

moderatorii/gm-ii ar trebui sa fie reprezentantii jucatorilor, nu eu; dar ei nu fac decat sa vaneze organizand eventuri anti-server. atata timp cat voi aduceti moderatori/gm care nu joaca, si care stau pe forumul asta doar de dragul de a avea o functie pe un forum romanesc, e aiurea. ar trebui sa fie ei cei care cunosc dorintele/asteptarile jucatorilor, nu eu; nu sa vina din ani in pasti si sa faca eventuri anti-server, anti-playeri, ci sa vina cu solutii de stopare a hack-urilor.

mai bine nu se putea explica :clap:

ai uitat ceva sloganul servaruli ~vrei joci nu PA~

pana la urma cum ramane se modifica ceva ori ba?

Posted

am mai dat un exemplu de script (cum cred eu ca ar fi cel mai bine) intr-un alt topic, dar nu-l gasesc acum. so.. o iau de la capat:

sm:

*daca se baga 32767 agil, punctele nu se scot.

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 28000.

*daca se baga 32767 ene, punctele nu se scot.

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 32000.

mg:

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 26000.

elf:

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 31000.

dl:

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 14000.

bk:

*la bk, toate atributele merg pana la 32767. daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 32767

-pentru vit, str si cmd (la toate rasele), daca se baga 32767, punctele nu se scot.

daca se depaseste 32767+, punctele se scot pana la pragul de 32767.

am dat un exemplu pentru agil si ene, ca ele sunt singurele atribute problematice la toate charurile. in felul asta, cine vrea sa fie full stats, poate sa ramana cu toate atributele la full. in cazul in care vrea sa se reapuce de crescut, o poate face bagand pucte peste 32767, scriptul resetand atributele automat dupa sw char.

asta-i sugestia mea. daca aveti alte idei mai bune, aduceti completari

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...