Jump to content
Hell_Saint

Gather IasI

Recommended Posts

Posted

Suna-ma si pe mine Dobrica daca iesi...mai intai trebuie sa scap de bodyguard :)) ...sa-mi spui ora si unde :D

:tiphat:

Rede ..si pe old ... asteptam sa iesi la o bere , si mai era o tipa tot din iasi GM avea un MG ....din cate tzin minte...si nu am mai apucat :D

Posted

cred ca am mai convins pe cineva care a mai fost la gathere si in bucuresti,timisoara etc.... si a mai fost si in iasi cand a fost max..la magic pizza daca a fost cienva pe atunci :P

Posted

nu e vorba de sirrene :P nu am vb inca cu ea

e vb de un baiat Gabi... nu stiu daca il cunosti cred ca loyd il stie :)

daca vad o poza cu el,poate da =))

@razvane,lasa spam-ul ca si asa te duci la pocanele sambata =))

Posted

:))

loyd cred ca il stii daca ai fost la gather cand a fost max in iasi sigur il stii macar din vedere :P poza n-am ..nu fac colectie de poze cu baieti :))

max a venit de multe ori in iasi si cam de fiecare data am fost prezent, dar nu-mi amintesc de nici un gabi

@nob,daca fac rost de bani pana sambata sa ma iei sa dau si eu o mana in 1000

Posted

Suna-ma si pe mine Dobrica daca iesi...mai intai trebuie sa scap de bodyguard :)) ...sa-mi spui ora si unde :D

:tiphat:

Rede ..si pe old ... asteptam sa iesi la o bere , si mai era o tipa tot din iasi GM avea un MG ....din cate tzin minte...si nu am mai apucat :D

Game master nu a fost nicio tipa din Iasi, guild master nu stiu (sIrenne nu a fost niciodata GM/mod). Pe 1 mai am cu totul alte planuri si oricum ultimele gathere la care am fost in Iasi au fost jalnice. Prefer sa ies cu cei pe care i-am cunoscut pe Linkmania, in particular la o bere, plus ca am ajuns sa nu suport fumul de tigara.

Multumesc de invitatii celor care mi le-au facut pe PM si messenger.

Guest AVVlad
Posted

Am sa o sun eu pe sirenne sa vad ce zice..

Poate mergem la Warda la o shaworma :X :>

@Dana...vladutz here :))) ms de reclama oricum ;)

Posted

Am sa o sun eu pe sirenne sa vad ce zice..

Poate mergem la Warda la o shaworma :X :>

@Dana...vladutz here :))) ms de reclama oricum ;)

vedem cu shaorma

PS care vladutz.

PS2 cine il stie pe VladutzWiz? sau tu esti? :)))))

Guest AVVlad
Posted

vedem cu shaorma

PS care vladutz.

PS2 cine il stie pe VladutzWiz? sau tu esti? :)))))

eu eu EU IS :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...