Jump to content
Hell_Saint

Gather IasI

Recommended Posts

Posted

Chiar vroiam sa vin ca n-am mai fost la un gather in Iasi de vara trecuta cand s-a facut la gta,dar daca ma iei cu fraze de genul,mai bine lasa.

Cat despre Belfast, hai sa nu vorbim despre asta ca nici carciuma nu poate fi numit,prefer sa ma duc in kaze.

cu fraze de care?da eu vorbesc singur de cand? de duminica trecuta? pai stai oleaca. am zis veniti cu propuneri pauza. bine ca nai venit sambata la 2:15 cu propunerea. creca era mult mai practic. nu vrei sa vii sa fii sanatos. zi bai eu nu vreau sa vin. da nu o arde cu mine in sto-uri de genu ca iasu e mare. dar nu chiar asa de mare ;)

Posted

cu fraze de care?da eu vorbesc singur de cand? de duminica trecuta? pai stai oleaca. am zis veniti cu propuneri pauza. bine ca nai venit sambata la 2:15 cu propunerea. creca era mult mai practic. nu vrei sa vii sa fii sanatos. zi bai eu nu vreau sa vin. da nu o arde cu mine in sto-uri de genu ca iasu e mare. dar nu chiar asa de mare ;)

N-ai treaba,fa gather cu cine vrei tu.

Posted

#eu am o intrebare, zimi tu unde am zis eu ca am bac sambata...

Posted

greseala mea. ideea e ca topicul e aici de aproape 2 sapt. daca veneati sambata si ziceati bai hai sa facem duminica ca sambata tre sa ma duc pana in capatu alalt de tara ne invarteam cumva.

2 la fel puteati zice bai mine numi place terasa X ca au scaune verzi si scaunele verzi imi provoaca greata.

hai sa mergem in corso ca bem 7 coline si au halbe misto

3 eu am propus gratar toata lumea sa facut ca ploua

Mental note: la ultimu gather am zis ca tre sa anunt cu 2 luni inainte ca toata lumea sa-si poata scrie in calendar.

si ca s-ati raspund apropo de bac. cineva mi-a zis ca nu vin nuj care ca au bac. drept urmare vine intrebarea mea. ce treaba are bacu cu ziua de sambata si hai nu la 3 hai la 5 cand eu bag mana in foc ca nu mai inveti.

Guest MrMarius
Posted

Pup fetele si salut baietii !

In legatura cu Gather-ul ce se anunta o sa fiu si eu prezent .

Acum sa stabilim neintelegerile care vad ca au aparut :

Locatia : Primul " Gather " a avut loc in Bellfast, cel de-al doilea se anunta

tot acolo, daca nu va place localul va rugam sa propuneti altele, suntem deschisi

la sugestii ... Daca o sa ne adunam mai multi si asta depinde numai de voi, supunem la vot,

daca iese majoritar mergem la gratar :D .

Ora : Cred ca orele 16 - 17 sunt destul de acceptabile, la fel nu facem

exceptii, daca vreti alta ora, asteptam propuneri, daca nu ramane cea stabilita .

Cine vine sigur ? : eu, Zaicooo, pityy, Dobrica, Hero, Maeve, Magus, SprynkyMG ...

Speram ca jucatorii mentionati mai sus sa reprezinte doar 20% din totalul care sigur vor veni

( sunt mai optimist ) . Ce sa va mai zic, cei care au bac-ul anul asta sunt sigur ca pana acum

nu ati stat degeaba, asa ca o sa va prinda bine sa mai iesiti la aer + ca o sa cunoasteti noi persoane

si poate chiar posibili prieteni/e :>, cei care se intalnesc cu gajik/u', luati-l/o si pe el/ea la Gather

sunt sigur ca nu o sa deranjeze pe nimeni .

Have a nice day ! :tiphat:

P.S. : Danutza cati ani ai ?

Posted

#eu am zis clar ca problema la mine nu e bac-ul , bineinteles ca la ora aia in weekend nu invat. Doar ca am altceva. Oricum nu ajung la asta , o sa incerc sa ajung la urmatorul. nu e problema. Sincer pt mine locatia nu e asa importanta, de exemplu in belfast e ok ca e in mijlocu orasului asa ca e aproape mai de toata lumea, mai mult conteaza cu cine stai la vb decat locatia.

#Hell spune si mie cine ti-a zis ca nu stiu care vin ca au bac. Chiar is curios.

Posted

stii carei treaba belfastu nui scump. pentru ca pe acelasi principiu vineri sun in amnesia si zic sami tina pe sambata 2 mese. sau putem testa corso ... dar

vorba ta e in centru. magus vine din cug eu din VL:)) plus de aia e terasa vine caldura stau tot in fum mam saturat toata iarna :)

Posted

#ai dreptate belfastu e mai accesibil la pret

#zimi cine a zis ca sunt care nu vin ca au bacu....is curios!

eu stiam ca tu ai bac anu asta. :) am prins un party cu tine cand erai no RR si miai povestit ca esti la liis ca stai prin canta etc.

ideea e ca am auzit ca unii nar veni la gather ca au bacu. nu neaparat tu :)

Guest AVVlad
Posted

Mi-au cazut toate planurile de 1 mai ..deci vin si eu la gather fie ca e la gratar sau in belfast sau in kaze ( care se deschide la 17..). Am trecut si tura trecuta(sambata) intr-o fuga si nu am vazut/recunoscut pe nimeni dar nici nu puteam sa stau ca ma intalneam cu cineva la 17:15..ideea e sa spuenti exact unde ca nu va mai recunosc am fost doar la un gather de mu acum cativa ani..parca prin 2007...

Posted

Mi-au cazut toate planurile de 1 mai ..deci vin si eu la gather fie ca e la gratar sau in belfast sau in kaze ( care se deschide la 17..). Am trecut si tura trecuta(sambata) intr-o fuga si nu am vazut/recunoscut pe nimeni dar nici nu puteam sa stau ca ma intalneam cu cineva la 17:15..ideea e sa spuenti exact unde ca nu va mai recunosc am fost doar la un gather de mu acum cativa ani..parca prin 2007...

data trecuta am ajuns pe la si 20 in belfast da ma sunat marius sal iau din statie ca nu stia undei.

anyway dami un pm cu numaru tau si gasim o modalitate sa ne vedem.

Guest MrMarius
Posted

Ne intalnim sambata, 1 mai, la ora 16 in Bellfast .

Daca e sa mergem in alt local vom hotari acolo .

Posted

spamerilor :))

vb lucruri serioase ca e topic de gather aici...

deci 2 sau 3....belfust sau dublin.... faceti ora asa incat toti sa putem ajunge :)

tu vii singura pana la urma sau cu cine.

Drept urmare

Deci in Belfast? Eu propun ora 4 ca sa nu fie nici 2 (eu dorm la ora aia ) nici 5 sa vrea lumea peste o ora sa vada mai stiu eu ce meci.

intrebarea de baraj cine vine:

pana acum au promis ca vin MrMarius, Pityy, Sprynky, Hero, Magus,Zaicoo, AVVlad, Maeve, Dana_26 +2 persoane alti doritori.

Posted

#am inteles hell:)

#aham imi aduc aminte ca am vb cu tine in game...

eu am mai trecut pe la liis dar tu fiind a 12 si mai ales neavand numaru tau . cam greu de stat la o coffee :)

Posted

pai da.STIM. ca acolo esti mereu in fiecare dim cand vin la scoala dau cu ochii e tine :)))

toatza ziua te visez la ore =))

mai vine si Vladutz (fost jucator pe 97d/fost elev liis pt cine conteaza) :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...