Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Reload:)

Hack ?

Recommended Posts

Posted

Exista doua variante.

1 are patch, ceea ce nu cred ca pune intentionat suma aia

2 foloseste Gui Elite care provoaca asta - ceea ce cred eu

Posted

Exista doua variante.

1 are patch, ceea ce nu cred ca pune intentionat suma aia

2 foloseste Gui Elite care provoaca asta - ceea ce cred eu

...da dar este ceva normal asa ceva?din cate stiu nu este voie cu gui elite...daca vrei sa il verifici este in k6 al 2 lea spot

Posted

Mai mult ca sigur este de la clicker.Si dc sa nu fie voie cu el atata timp cat nu iti schimbi coord si il folosesti doar ca un clicker obisnuit?

Posted

Mai mult ca sigur este de la clicker.Si dc sa nu fie voie cu el atata timp cat nu iti schimbi coord si il folosesti doar ca un clicker obisnuit?

de ce ?ptr ca este considerat hack ,ptr ca se misca carac singur ,si rasp de ce nu este voie la dat ija aseara

Posted

ceea c zici u d cliker guy este adevarat, dar poti sa il folosesti si k cliber obisnuit..

dak nu t misti din loc e ok si pt admini, nu cred k are importanta c cliker ai...

in caz d t prinde adminu risti 1 contor...

caracterul se misca din loc si e AFK........ e normal.. adik mai degraba scoti din joc :D sau dak vrei s risti poti sa il lasi activat sa culeaga :D

sau il lasi pur si simplu k clicker.. parerea mea:D

Posted

ceea c zici u d cliker guy este adevarat, dar poti sa il folosesti si k cliber obisnuit..

dak nu t misti din loc e ok si pt admini, nu cred k are importanta c cliker ai...

in caz d t prinde adminu risti 1 contor...

caracterul se misca din loc si e AFK........ e normal.. adik mai degraba scoti din joc :D sau dak vrei s risti poti sa il lasi activat sa culeaga :D

sau il lasi pur si simplu k clicker.. parerea mea:D

pana la urma fiecare o face pe pielea lui ...nu ma intereseaza ,dar mie mi sa parut ciudat ca am vazut pretu ala si mai mult am crezut ca e bug ca nu vad eu bine

Posted

este un bug. asa sa zis. e de la gui clikeru. numai cumparatorului ii apre acesc pret. el daca a pus 1 m lui atat ii apare.

Si daca eu cumpar itemu respectiv, cati zen imi ia? 1mil sau miliarde?

Dar vanzatorul cat primeste? 1milion sau miliarde?

Posted

Si daca eu cumpar itemu respectiv, cati zen imi ia? 1mil sau miliarde?

Dar vanzatorul cat primeste? 1milion sau miliarde?

da ,iti ia exact cat scrie pretul ,este testat

Guest CeausescuPresedinte
Posted

no ala da bijnitar

Posted

Este un bug :-j

nu-i bug

ala e bijnitar :hail:

Posted

doar bug, nu poate sati ieie atat:)) n`are cum

apoi tu esti vagon ma ... tu nu vezi ca are cum ? :rofl2:

Posted

Ar trebui interzis acest clicker definitiv, pentru ca poate crea un mare avantaj celor cee dettin castelul.

Acolo nu pot si nu vor fi verrificati deci pot lasa afk si anticele nu-s iefttine, sa nu mai vb de JOG-uri ce ajuta la CS.

Si cate si mai cate din moment ce doar un admin poate posta macro sau aceasta optiune a clickerului de a aduna.

Posted

Ar trebui interzis acest clicker definitiv, pentru ca poate crea un mare avantaj celor cee dettin castelul.

Acolo nu pot si nu vor fi verrificati deci pot lasa afk si anticele nu-s iefttine, sa nu mai vb de JOG-uri ce ajuta la CS.

Si cate si mai cate din moment ce doar un admin poate posta macro sau aceasta optiune a clickerului de a aduna.

"...Acolo nu pot si nu vor fi verrificati ..."

cum ai ajuns la conluzia asta ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...