Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sheek

aripi ignore

Recommended Posts

Posted

deci sa inteleg ca... op asta ignora defense'ul oferit de costum nu si defense'ul acumulat din puncte agil ?

inca o intrebare... SD decreament increase +3

pe forum la FAQ e op de staff asta si nu de kb

bagasem azi dim 1 harmony in kb si mi'a dat op asta

cum vine asta? :-?

vreo idee cineva?

ignora deffensul la tinta

tot si de costum si de agil ...ia full dmg...daca u dai 30.000 adica 30k dmg in el viata lui va scadea cu 30.k daca are atata viata...

sper sa fi inteles acum

la a 2-a intrebare ti s-a raspuns...scade cu 3 sd mai mult si poti creste optiunea cu hrs

este optiune de arma...unele dintre optiuni se gasesc atat pe staf cat si pe sabie arc etc...

LordAlex am raspuns mai sus daca citeai tot topicul ai fi aflat....

3% sunt sansele pe care ti le ofera sa dai full dmg ignorand tot deffensul atat cel oferit de iteme cat si cel oferit de agil...

Posted

acu intreb si eu>poti creste rata de ign? ca am vaz si aripi cu 1%si cu 3% nu se poate creste?:D

nu ai cum sa cresti optiunea stabila la un item..

e ca si cum ai incerca sa cresti luck=ul sau edr-ul :)

unele lucruri sunt facute sa ramana asa cum sunt:)

Posted

Ai sanse de 3% sa-i aplici un damage ca si cum ar fi dezbracat ! Adica toate itemele cu defence dupa el nu mai conteaza.

Ex: Tu poti da o criticala de 10K dmg si adversarul este imbracat full reflect + 5k agi +5k vitality ... tu ai o sansa de 3% sa-i dai o lovitura si sa moara instant, fara sa te afecteze setul lui cu ref sau defence-ul din iteme.

Posted

Ignore = moft :)

Ai sanse 3% sa ii ignore def de la set si de la agil iar cand prinzi acel hit cu ignore poti avea "norocul" sa ii dai miss adversarului :).

NOTA: Nu ignora dmg absorb de la itemele cu DD si de la wings si guardian angel.

Posted

nu ai cum sa cresti optiunea stabila la un item..

e ca si cum ai incerca sa cresti luck=ul sau edr-ul :)

unele lucruri sunt facute sa ramana asa cum sunt:)

bun bun, da de parca am vaz si ign mai mare.....in fine nu conteaza:) mc de info;;)

Posted

Ignore = moft :)

Ai sanse 3% sa ii ignore def de la set si de la agil iar cand prinzi acel hit cu ignore poti avea "norocul" sa ii dai miss adversarului :).

NOTA: Nu ignora dmg absorb de la itemele cu DD si de la wings si guardian angel.

porbabil:)

dar atata timp cat exista e buna sa fie:P

la full agill ai full dsr pe versiunea curenta deci dsr de pe iteme nu-si mai are rostul motiv ptr care se cauta iteme dd ref..cine cunoaste cauta itemele respective...iar cand 2 charuri fac duel si au agil full sansele sa isi dea miss 1 altuia sunt infime aproape:)

oricum parerea mea este ca ignorul merge bine pe wizzard dmg..are atac speed mare...fata de hand dmg.. unde atac speed este mai mic..

Posted

acu intreb si eu>poti creste rata de ign? ca am vaz si aripi cu 1%si cu 3% nu se poate creste?:D

sa`mi faci si mie 1 poza te rog cu alea cu 1% :violent: :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...