Jump to content
blk

Daily Telegraph hackuit de romani

Recommended Posts

Posted

eu zic sa lansam si noi un jihad ca sa nu ne mai zica englezii tigani.. eventual ii radem pe toti de pe fata pamantului daca e nevoie.. mama lor de ignoranti..

seriously people.. the english don't give a toss and neither should we..

Posted

eu zic sa lansam si noi un jihad ca sa nu ne mai zica englezii tigani.. eventual ii radem pe toti de pe fata pamantului daca e nevoie.. mama lor de ignoranti..

mai degraba ne rad ei si usor de tot ca tot veni vorba...

ON:macar acum sa faca diferenta dintre tigan si roman

Posted

mai degraba ne rad ei si usor de tot ca tot veni vorba...

ON:macar acum sa faca diferenta dintre tigan si roman

sa inteleg ca nu ai perceput ironia mea extraordinar de subtila..

discutiile de pe forumul asta incep sa semene din ce in ce mai mult cu certuri intre copii de gradinitza..

Posted

Jos palaria hakerilor romani

Lasai ... pe maimutoi daca intrebi un englez care e profesor de romana cat face 2+1 nustie , is mai prosti ca noi

Macar tigani stiu mai multe ca alte natii de oameni

Daca nu ar mai fi iliescu nici asa multi tigani nu vor mai fi pentru ca Iliescu este tigan mama lui era Maria Cioaba

Sa sparga tot ce le iese in cale ca ma dispera astia cu tigani lor , tigani sunt niste indieni ce ori fi si ei , dar ce treaba au cu noi

Posted

Lasai ... pe maimutoi daca intrebi un englez care e profesor de romana cat face 2+1 nustie , is mai prosti ca noi

Daca nu ar mai fi iliescu nici asa multi tigani nu vor mai fi pentru ca Iliescu este tigan mama lui era Maria Cioaba

Sa sparga tot ce le iese in cale ca ma dispera astia cu tigani lor , tigani sunt niste indieni ce ori fi si ei , dar ce treaba au cu noi

Atata capu ai si tu ... pacat ca e gol.

Cum poti zice asa ceva despre profesorii lor, cand tu nici macar sa scrii nu stii. Si nu, nu cred ca tiganii stiu mai multe ca alte natii, exceptand niste domenii precum furtul, cersitul si altele.. acolo exceleaza.

Acum asta e, daca am avut "norocul" ca ei sa se aseze fix pe teritoriul nostru nu prea avem ce face.

Posted

pe maimutoi daca intrebi un englez care e profesor de romana
Posted

Nu ma intelege gresit, chiar sper sa o faca, de asta le-am dat si ideea ...

Daca nu ai aflat, pe englez il doare fix intr-un loc ascuns de amenintarile si ingeniozitatea romanului crackerist pe care tu il ridici acum in slavi. Ceea ce ar trebui retinut de aici este ca acest tip de criminalitate e un fenomen negativ si nu vad de ce ar trebui apreciat ...

si tu stii toate astea pt ca esti extrem de inteligenta si ai trait juma de viata (7 ani cel mai probabil) in Anglia, nu ?!

Posted

Nu ma intelege gresit, chiar sper sa o faca, de asta le-am dat si ideea ...

Daca nu ai aflat, pe englez il doare fix intr-un loc ascuns de amenintarile si ingeniozitatea romanului crackerist pe care tu il ridici acum in slavi. Ceea ce ar trebui retinut de aici este ca acest tip de criminalitate e un fenomen negativ si nu vad de ce ar trebui apreciat ...

Atunci multumestete sa iti spuna strainii"tigan roman" #-o Dc sa nu apreciem un Nationalism?Eu il apreciez.

chaotic tu esti tigan?crestin?

Exista anumite momente in care discutia civilizata nu isi are rostul.

Ce are Crestinismul cu tiganul?aaaaa....am uitat la tine orcine este prost este crestin :crazy:

Posted

Ceea ce ar trebui retinut de aici este ca acest tip de criminalitate e un fenomen negativ si nu vad de ce ar trebui apreciat ...

ei sunt niste 'robin huzi' moderni si ar trebui apreciati.. nu vad cum nu poti intelege asta..

de fapt.. aluia care a hack-uit site-ul ar trebui sa ii fie ridicata o statuie in piata constitutiei care sa fie intitulata 'monumentul patriotului roman'

de fapt.. toti romanii ar trebui sa faca exact ca el.. cu putin noroc daca ne facem suficienti prieteni poate ne trimit astia o bomba nucleara si ne curma suferintele..

amin

Posted

si tu stii toate astea pt ca esti extrem de inteligenta si ai trait juma de viata (7 ani cel mai probabil) in Anglia, nu ?!

dap, pacat ca tu stai in danemarca si nu esti la fel de intelugentA ca mine! doh!

@the fan

da, patriotul lui peste prajit!

Posted

Relativ pe langa subiect dar gravitand in jurul pseudo-polemicii iscate:

M-am amuzat acum cativa ani de o remarca a unui brit care cunoaste bine de tot Romania pentru ca a tot venit pe aici din '90 incoace: "You, Romanians, are so damn good at math, languages and computers."

Posted

Bine le-au facut . Ce atata arunca toti cu pietre in noi ...

si crezi ca rezolvam ceva daca aruncam si noi cu pietre in ei..?

a da.. or sa arunce cu mai multe pietre in noi..

yey

Posted

pai... foarte bine , baietii sunt destepti si au facut'o elegant. spre deosebire de altii care nu ar actiona de nici un fel , si nu ramane de ei decat datul din gura..astia au facut ceva.daca pot face mai mult , prin metode la fel de pasnice ..le urez succes.

Posted

IPB Image

Part of the Daily Telegraph's website has been hacked, apparently by people in Romania who were aggrieved at its identification of "gypsies" and "Romanians".

Its "Short Breaks" and Wine And Dine sections were both hacked, with the Short Breaks site still up at 12.55pm today, with a picture of a Romanian flag claiming to be for the "Romanian National Security", some comments in Romanian and the remark in English at the bottom that "Guess what, gypsies aren't romanians, morons." It also links to a Russian site which plays an MP3 called The Lonely Shepherd.

http://www.guardian.co.uk/media/2010/apr/1...legraph-hacking

Mesajul din poza e genial. Felicitari celor ce-au facut-o, caci au facut-o pentru noi toti. xD

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

dap, pacat ca tu stai in danemarca si nu esti la fel de intelugentA ca mine! doh!

si spre deosebire de tine eu am si avut contacte cu englezi si persoane care traiesc de ceva timp in anglia, doh !

scuza-ma, stiu ca esti mai "intelugentA" decat mine :-s

e de admirat ce a facut hackerul asta, pt ca spre deosebire de toate persoanele din Ro care ar fi putut sa le dea peste nas englezilor, el chiar a facut-o !

Posted

si spre deosebire de tine eu am si avut contacte cu englezi si persoane care traiesc de ceva timp in anglia, doh !

scuza-ma, stiu ca esti mai "intelugentA" decat mine :-s

e de admirat ce a facut hackerul asta, pt ca spre deosebire de toate persoanele din Ro care ar fi putut sa le dea peste nas englezilor, el chiar a facut-o !

Stai sa stabilim un lucru. Ce ti-au spus amicii tai? Ca englezii sunt cu inima la gura ori de cate ori trage Basescu un vant? Ma faci sa rad. Crezi ca englezii nu mai pot de tara in care stai tu? Transmit in direct evenimente de la fata locului, care este? Cumva consideri ca reprezentatul Romaniei la Londra, crackeristul ala istet, i-a emotionat pe englezi, le-a donat orgasm? Te-au pacalit amicii tai.

Nu dai peste nas nimanui cu acte din astea "eroice", ii dai peste nas englezului cand mergi la oxford si termini cu un calificativ mai mare decat al copiilor lui, ii dai peste nas daca perseverezi in a obtine ce iti doresti, daca eşti om; dai peste nas oricui daca stii sa te faci remarcat intr-um mod legal.

Guest dnd, la munte cu doua minore
Posted

Stai sa stabilim un lucru. Ce ti-au spus amicii tai? Ca englezii sunt cu inima la gura ori de cate ori trage Basescu un vant? Ma faci sa rad. Crezi ca englezii nu mai pot de tara in care stai tu? Transmit in direct evenimente de la fata locului, care este? Cumva consideri ca reprezentatul Romaniei la Londra, crackeristul ala istet, i-a emotionat pe englezi, le-a donat orgasm? Te-au pacalit amicii tai.

Nu dai peste nas nimanui cu acte din astea "eroice", ii dai peste nas englezului cand mergi la oxford si termini cu un calificativ mai mare decat al copiilor lui, ii dai peste nas daca perseverezi in a obtine ce iti doresti, daca eşti om; dai peste nas oricui daca stii sa te faci remarcat intr-um mod legal.

Desteapto, sunt o gramada de studenti romani in Anglia, care, spre mirarea ta, au rezultate foarte bune. Deci canta la alta masa. N-am zis ca englezii ne au la inima (asta ai presupus tu ca sa ai o replicutsa buna), dar englezii sunt caracterizati de tarie de caracter si mandrie, iar daca le arati ca ai aceleasi calitati o sa te priveasca altfel. Nu spun ca dupa ce a spart asta Daily Telegraph o sa se invarta totul la 180 de grade si o sa ne pupe englezii picioarele, dar stii vorba de la jocul ala (daca ai iesit si tu din casa cand erai mica) "incetul cu incetul se fabrica otetul".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...