Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

no_rules09

Bug cand esti phono

Recommended Posts

Posted

Un bug de care se folosesc unii ca MasterDL ,d0d0 sa preia spoturi

vii phono te pui in zona unde crezi ca are playeru respectiv cursorul mouseului si dai clearpk , iar automat cursoru ramane blocat sa atace fara sa ai mana pe ctrl sau altceva

astfel daca esti cu mai multe rr decat cel care detine spotul te pui unde crezi ca are cursoru dai clear pk => self defence=> ii dai pk perfect legal => spot preluat

daca nu credeti verificati :)

ps nu o luati ca pe o plangere e o simpla informatie .... daca nu am postat unde trebuie rog sa un admin sa mute :) ms anticipat

Posted

eu sunt de parere ca trebuie scos acest /pkcler..mai bn omori mobi sa scapi de phono decat sa dai /pkclear.

nu doar odata am patit si eu asta, si nu am putut face plangere pentru ca riscam sa iau nefondata.

Posted

eu propun ca, din phono cu un /pkclear sa te faci murder si sa coste 10 mil

din murder cu un /pkclear sa te faci warning tot 10 mil

:>

astfel ai da in el dar, pt ca e murder nu ar face selfdeff :-?

Posted

interesant si cum gaseste el locu unde ai tu cursoru?

in ce directie se uita eroul acolo e si cursoru dupa cateva exerciti te prinzi foarte usor am testat mai devreme un cu preten :)

Posted

in ce directie se uita eroul acolo e si cursoru dupa cateva exerciti te prinzi foarte usor am testat mai devreme un cu preten :)

e na stiu si eu asta :P dar poate sa fie in fata sau mai departe poate sa aibe cliker care invarte

cursoru insa daca ziceti ca reuseste sal gaseasca trebe facut ceva :)

mai bine cum era pe beta sa se poata da pk la phono :box:

Posted

Dar nu ar fii mai bine...daca e phono sa poti sa ii dai castana si gata ...ca pe S1 ?

Nu mai pot veni la preluari , ca isi iau castana instan :))

@Eu imi mentin parerea , sa scapi de phono atacand mobi sau dupa o perioda anume de timp(2-3 ore)

Posted

ar fi o varianta:P

Posted

e na stiu si eu asta :P dar poate sa fie in fata sau mai departe poate sa aibe cliker care invarte

cursoru insa daca ziceti ca reuseste sal gaseasca trebe facut ceva :)

mai bine cum era pe beta sa se poata da pk la phono :box:

si nu e tot acelasi lucru?, vii fono cu un char mic, full ref si moare holderul din ref :))

Posted

pentru ce sa ne complicam atat? daca vrei sa faci mai mult de 1 pk ce faci? stai sa dai de 3 ori /pkclear? e cam aiurea.

interesant si cum gaseste el locu unde ai tu cursoru?

daca are anumite clickere, in momentul in care se pune cursorul pe orice char (chiar si phono fiind) caracterul care tine spotul se opreste din tras.

@cea mai buna setare pentru pk, ar fi sa dispara warning-ul, si sa ramana doar selfdefence-ul. in momentul cand dai pk, sa iti scrie doar selfdefence. sa nu te mai transformi in murderer/warning/phonomania. in felul asta s-ar scapa de problema spoturilor furate, de zen-ul prea mare pentru pkclear, de bug-ul ala de nu poti da in monstri in momentul cand esti phonomania, etc.

luati primele 5-6 servere din top 100 mu online servers (cele pvp) si o sa vedeti ca au scos toti faza cu pkclear.

Posted

pentru ce sa ne complicam atat? daca vrei sa faci mai mult de 1 pk ce faci? stai sa dai de 3 ori /pkclear? e cam aiurea.

daca are anumite clickere, in momentul in care se pune cursorul pe orice char (chiar si phono fiind) caracterul care tine spotul se opreste din tras.

@cea mai buna setare pentru pk, ar fi sa dispara warning-ul, si sa ramana doar selfdefence-ul. in momentul cand dai pk, sa iti scrie doar selfdefence. sa nu te mai transformi in murderer/warning/phonomania. in felul asta s-ar scapa de problema spoturilor furate, de zen-ul prea mare pentru pkclear, de bug-ul ala de nu poti da in monstri in momentul cand esti phonomania, etc.

luati primele 5-6 servere din top 100 mu online servers (cele pvp) si o sa vedeti ca au scos toti faza cu pkclear.

si cum mai postam pt pk daca nu se modifica statusul ?

Posted

si cum mai postam pt pk daca nu se modifica statusul ?

mesajul de Selfdefence against XXX tot apare. daca ai hp 0 e clar ca te-a omorat el

Posted

Un bug de care se folosesc unii ca MasterDL ,d0d0 sa preia spoturi

vii phono te pui in zona unde crezi ca are playeru respectiv cursorul mouseului si dai clearpk , iar automat cursoru ramane blocat sa atace fara sa ai mana pe ctrl sau altceva

astfel daca esti cu mai multe rr decat cel care detine spotul te pui unde crezi ca are cursoru dai clear pk => self defence=> ii dai pk perfect legal => spot preluat

daca nu credeti verificati :)

ps nu o luati ca pe o plangere e o simpla informatie .... daca nu am postat unde trebuie rog sa un admin sa mute :) ms anticipat

Bravo Einstein, bine ca ai spus sa auda tot serverul de bugul asta, fac pariu ca mai mult de 5% nu stiau de asta, dar datorita tie acum stie toata lumea, GG.

Posted

Bravo Einstein, bine ca ai spus sa auda tot serverul de bugul asta, fac pariu ca mai mult de 5% nu stiau de asta, dar datorita tie acum stie toata lumea, GG.

da ce zaicoo, iti este ciuda ca acum toti vor pune cursorul deasupra capului si numai puteti fura spoturi? :))

Posted

da ce zaicoo, iti este ciuda ca acum toti vor pune cursorul deasupra capului si numai puteti fura spoturi? :))

Nu asta era ideea ... da', ma rog ...

Posted

Nu este nevoie sa fii pe cursor cand dai pkclear ca sa fii atacat. Setarile clickerului au optiunea sa atace automat cand cineva da pkclear langa tine ! Este testata faza :>

Posted

Nu este nevoie sa fii pe cursor cand dai pkclear ca sa fii atacat. Setarile clickerului au optiunea sa atace automat cand cineva da pkclear langa tine ! Este testata faza :>

lol

eu am cursoru tot timpu peste capul meu:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...