Jump to content
eleodor

Guma pacii

Recommended Posts

Posted

Am o intrebare : cum scot o guma dupa pantaloni?(m`am asezat pe ea)

Eu mi-am scos una de pe tricou frecand-o cu o periuta de dinti si cu o piatra ponce (cu grija la piatra sa nu zgarii si sa rupi pantalonul).

Guest stefteo21
Posted

Pai incearca sa dai cu un cub de gheta peste si guma ar trebui sa se intareasca si o poti rade cu un cutit mic sau pune o hartie peste materialul cu guma si apoi dai cu fierul de calcat in priza, ca si cum ai calca.

sau povestea cineva pe un forum si mi-am amintit ca am citit mai de mult

Mi-a dat cosmeticiana mea un pic de solutie de curatat topitorul de ceara de epilat si mi-a zis ca "dizolva totul si nu lasa pete". Asa a si fost, la inceput m-am speriat ca ramane pata, solutia e cam uleioasa, dar dupa uscare (a doua zi) n-a ramas nici o urma. Am inmuiat un pansament in acest dizolvant si am "sters" petele de guma. Nu stiu cum se numeste acest dizolvant de ceara (probabil chiar asa si se numeste), dar stiu ca e de la depileve si miroase a portocale.
Posted

Pune in congelator si asteapta.

+1 si de-aici

Am intrebat mai multe persoane, am patit si eu asta la scoala, si toti mi-au zis "pune pantalonii in congelator, guma se intareste si o sa o poti da jos". In cazul meu a mers, dar am avut grija sa nu incep sa o intind stergand cu altceva.

Posted

Bagi bantalonii intr-o punga si-i dai la congelator.Imediat ce scoti din congelator, incerci sa scoti guma de pe ei. Asta numa daca nu ai incercat deja alte metode. Daca guma a intrat in tesatura, e mai greu.

Posted

merge faza cu congelatoru , numai ca eu mi-am uitat blugii aseara acolo si azi dimineata ii gasii inghetati

si te-ai mirat nu ? :))

Eu am folosit numai pe cea cu fieru de calcat :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...