i sin Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Unde e Gino sa-mi zica "SUNT PROST, BA!"?Cu asta clar ti-ai dovedit gradul de prostie, si anume ca tinde spre infinit.Ca de obicei vorbesti fara sa ai pic de habar. Nici nu stiu de ce ma mai mir.si sunt travestit :Dneo_moco' date='May 1 2010, 03:21' post='5035738']dinamovist vezi ca la guilds, si anume la topicul guildei in care te afli , poti face spam cat vrei.}{lexa }{ SIcilyepicfail.
Aglaia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mi-e mila sa te spurc aici dar vad ca o cauti :(.Am intrebat foarte bine pe guild cand, ce si cum. Si a fost facut topicul cand a fost facut. Atat timp cat neo, rhaz, Geo, Lucas nu au zis nimic se trezeste P4nter4 sa faca gat. Pai, e si normal, nu trebuie ca papagalul sa-si ascuta ciocul?Polly wants a cracker :hug:?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 neo_moco' date='May 1 2010, 03:21' post='5035738']dinamovist vezi ca la guilds, si anume la topicul guildei in care te afli , poti face spam cat vrei.}{lexa }{ SIcilyPe mine nu ma pupi :(Mi-e mila sa te spurc aici dar vad ca o cauti :(.Am intrebat foarte bine pe guild cand, ce si cum. Si a fost facut topicul cand a fost facut. Atat timp cat neo, rhaz, Geo, Lucas nu au zis nimic se trezeste P4nter4 sa faca gat. Pai, e si normal, nu trebuie ca papagalul sa-si ascuta ciocul?Polly wants a cracker :hug:?You two would make a good fuck :))))))))So much anger ... revealed under the sheets ... think about it ....