Jump to content
GaBytZu97

Prima evadare 2010

Recommended Posts

Posted

da am auzit ca s-au ratacit in masa anul trecut ca s-au luat dupa aia din fata,trb sa ne luam ochelarii de cal si sa fim atenti la semnele alea :))

daca nu le fura spectatorii ..

Posted

am luat bicla noua dhs royal cutia mai poate astepta ,ca la aia veche de la firstbike am pronuntat deces

trb sa terminam cursa chiar daca om fi ultimii

app:doar de curiozitate tu ce bicla ai ?

Posted

ti-ai luat casca?

Va rog incetati cu conversatia de messenger pe forum.

Who posted in: Prima evadare 2010

Poster Posts

GaBytZu97 25

pizza200 21

TeddyBear 2

Posted

Si la noi se face sambata (Timisoara) si merg , doar ca nu am bicicleta :< , am role :wub:

ahahaha si eu cand te-am intrebat daca mergi ai zis ca nu

a fost azi in timisoara 'green day' sau ceva de genul, am vazut o multime de biciclisti

Posted

padurea baneasa nu e greu de traversat... apoi treci soseaua de centura si tre sa ridici bicicleta 3/4 dintrun metru peste un gard de ciment

intri pe camp unde iti face curu ca toti dracii...adica daca esti femeie ai fi fericit :)) pur si simplu vibreaza

dupa ce treci campu ajungi pe la al 26-lea kilometru unde e un magazin de unde poti sa iti iei mancare si bautura. pana acolo am facut

urma sa o luam pe la palatu snagov si sa o iei in padurea snagov pana la capat si gata....dar snagovu e greu de traversat cel putin asa am inteles

Posted

Va rog incetati cu conversatia de messenger pe forum.

Who posted in: Prima evadare 2010

Poster Posts

GaBytZu97 25

pizza200 21

TeddyBear 2

padurea baneasa nu e greu de traversat... apoi treci soseaua de centura si tre sa ridici bicicleta 3/4 dintrun metru peste un gard de ciment

intri pe camp unde iti face curu ca toti dracii...adica daca esti femeie ai fi fericit :)) pur si simplu vibreaza

dupa ce treci campu ajungi pe la al 26-lea kilometru unde e un magazin de unde poti sa iti iei mancare si bautura. pana acolo am facut

urma sa o luam pe la palatu snagov si sa o iei in padurea snagov pana la capat si gata....dar snagovu e greu de traversat cel putin asa am inteles

oleoo...trb sa vii pregatit nu gluma

sper sa ma poata duce tata weekend-ul viitor sa vad si eu "live" traseul

v-a spus omul frumos odata, a 2-a oara daca luati warn strigati ca de ce ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...