GaBytZu97 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 "ungeo" bine sa nu ramai cu ea pe drum punei la suspensii ulei si verifica franele MAI ALES FRANELE am avut si eu firstbike si am intrat intro masina parcata cu el nu serios acum: firstbike e mai buna ca dhs dar acu depinde si de greutatea ta si de marimea bike-ului tre sa reziste macar juma de traseu ca nu cred ca facem toti 55
pizza200 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 "ungeo" bine sa nu ramai cu ea pe drum punei la suspensii ulei si verifica franele MAI ALES FRANELE am avut si eu firstbike si am intrat intro masina parcata cu el nu serios acum: firstbike e mai buna ca dhs dar acu depinde si de greutatea ta si de marimea bike-ului tre sa reziste macar juma de traseu ca nu cred ca facem toti 55 e rezistenta da-o incolo,numai dumnezeu stie in cate gropi am intrat cu ea
GaBytZu97 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 dumnezeu stie.... dar si asfaltu cu gropi stie mai bineapropo: tu vii din pitesti pana-n bucuresti pt maraton?
GaBytZu97 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 nice :right: crezi ca anu asta vor fi grupe separate? adica sub 14 ani, 14-18, 18-25, 25-30, 30-40, +40ca de obicei era Femei Barbatinu prea e corect pe 2 categorii ca nu se compara unu de 14 ani cu un atlet de 25pe langa casca tre sa imi iau casti ptr urechi ca e drumu lung
pizza200 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 nice :right: crezi ca anu asta vor fi grupe separate? adica sub 14 ani, 14-18, 18-25, 25-30, 30-40, +40ca de obicei era Femei Barbatinu prea e corect pe 2 categorii ca nu se compara unu de 14 ani cu un atlet de 25pe langa casca tre sa imi iau casti ptr urechi ca e drumu lungcred ca o sa fie ca de obicei eu personal particip 4fun ,nu pt competitie :)app tu ai mai fost la concursuri de genu ?
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 oricum navem sanse sa castigam. stii sa schimbi o camera sparta? mie imi e greu. inca un defect al maratonului: 3 locuri pt hidratare: la inceput, pe traseu, la finish => WTF? La inceput ce castravetele meu sa ma hidratez ca vin cu stomacu' plin de acasa. Pe traseu pe la mijloc cand ajungi esti prea obosit sa mesteci napolitane si sa inghiti apa si la sfarsit cand deja tiau iesit plamanii din piept, rinichii sunt uscati ca prafu' si in ceru gurii ti se plimba limba-n gura.... iti mai arde de hidratare? + ca e imbulzeala la punctele respective. Deci e total aiurea regula asta. Cel mai bine erau 10 puncte de hidratare: nu era imbulzeala, te hidratai cand iti poftea inima, puteai anunta mult mai repede abandonul EDIT: nam mai fost e o premiera
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 oricum navem sanse sa castigam. stii sa schimbi o camera sparta? mie imi e greu. inca un defect al maratonului: 3 locuri pt hidratare: la inceput, pe traseu, la finish => WTF? La inceput ce castravetele meu sa ma hidratez ca vin cu stomacu' plin de acasa. Pe traseu pe la mijloc cand ajungi esti prea obosit sa mesteci napolitane si sa inghiti apa si la sfarsit cand deja tiau iesit plamanii din piept, rinichii sunt uscati ca prafu' si in ceru gurii ti se plimba limba-n gura.... iti mai arde de hidratare? + ca e imbulzeala la punctele respective. Deci e total aiurea regula asta. Cel mai bine erau 10 puncte de hidratare: nu era imbulzeala, te hidratai cand iti poftea inima, puteai anunta mult mai repede abandonul EDIT: nam mai fost e o premiera si la mn ne dau aia acolo uniforme sau luam noi sport si gata? EDIT:nu stiu cum sa inlocuiesc o camera sparta dar o sa intreb
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 bai am inteles ca dam un tricou la schimb prefer sa le port pe ale mele ca stiu ca sunt largi, comode si cand transpir nu se vede daca pun o "chestie" din aia de tricou si o pun pe mine o sa se vada cat de suplu sunt + ca nus fata si chestia aia iti face curu bombat sper sa putem purta blugi si tricou sau pantaloni scurti si maieu
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 bai am inteles ca dam un tricou la schimb prefer sa le port pe ale mele ca stiu ca sunt largi, comode si cand transpir nu se vede daca pun o "chestie" din aia de tricou si o pun pe mine o sa se vada cat de suplu sunt + ca nus fata si chestia aia iti face curu bombat sper sa putem purta blugi si tricou sau pantaloni scurti si maieu da ai dreptate sunt cam incomode hainele alora... eu imi iau treningu meu norocos :D
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 si boxerii eu imi iau haine de iarna sa vedeti cum hidratez pamantu cu transpiratie stai sa vedem daca e obligatorie uniforma de scoler
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 si boxerii eu imi iau haine de iarna sa vedeti cum hidratez pamantu cu transpiratie iti dau eu pufoaica mea daca bate vantu mai tare sa nu degeri
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 cica anu trecut a fost ploaie... ma daca ma pune sa port uniforma aia imi pun blugii si tricoul peste...serios ca arata ca un prezervativ lipit de corp
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 :)) ne hidratam daca ploua ar fi bine sa mai dea un pic :)
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 hidratare, patinare rimeaza:)) se fac acolo niste balti si un noroi de ajungi "Omu Cacaniu culoarea noroiului" ma ce bine ar fi daca neam strange mai multi de pe linkmania
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pai mai e timp destul sa se stranga mai multi de p'aici
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 astia-s lenesi ma...programu lor e xbox, chipsuri, xbox, somnpana pe 9 ne mai strangem maxim 5 cred
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 om' trai si om' vedea :)hai ca trag pe dreapta mai vb daca e :)
TeddyBear Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Eu am sa particip, o sa mai vin cu niste baieti de pe http://www.ciclismamatori.ro
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 hai ca ne mai strangem cativa si ne intalnim acoloteddy tu ai mai fost? sau macar stii traseul? :)
pizza200 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 o sa fie acelasi traseu ?(desi nu cred )teddy sa ne astepti si pe noi daca e :DEDIT:"Traseul va avea aproximativ aceeasi configuratie" my bad
GaBytZu97 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 are aceeasi configuratie ma doar poate ca schimba locurile unde sunt cp si locuri de hidratare sau poate ne ratacim noi