Jump to content
GaBytZu97

Prima evadare 2010

Recommended Posts

Imagine IPB

Se pregateste Prima Evadare!

Maraton de Mountain Bike prin pădurile din nordul Bucureştiului:

Concursul care anul trecut a adus la linia de start aproape 600 de ciclişti, stabilind un nou record de participare, va avea loc pe data de 9 Mai, ziua Europei.

În prima zi de inscrieri s-au adunat deja peste 100 de ciclişti. ?Ne asteptăm la mai mulţi de 1000 de participanţi, cifră care nu a fost atinsă pană acum de nici un alt concurs din ţară. Cifra este impresionantă dacă ţinem cont mai ales ca 70% sunt bucureşteni”; declară unul dintre organizatori.

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care-şi propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune uşoară fără diferenţe de nivel.

Concursul se va desfasura prin păduri şi drumuri de ţară ţntre Bucureşti şi Snagov pe o distanţă de aproximativ 55km.

Traseul trece din mediul urban către zone rurale prin păduri, pajişti, câmpuri, lacuri, locuri istorice, având ca punct de sosire malul lacului Snagov, complexul de agrement Astoria unde se va desfaşura premierea şi tombola.

Traseul este marcat pe toata distanţa, are zece puncte de control, o zona de start şi alta de finish, patru zone de alimentare, este asistat de poliţie şi salvare, patrulat de oficialii competiţiei, echipe de fotografi şi cameramani.

O componentă importantă a concursului este şi curaţarea/ecologizarea lizierelor de pădure din nordul Bucureştiului locul unde proaspeţii veniţi arunca gunoaiele vilelor.

Distracţie, premii surpriză şi mai ales multă mişcare în mijlocul naturii pe data de 9 Mai 2010 la cel mai mare maraton de Mountain Bike din România!

Toţi cei pasionaţi de ciclism sau pur şi simplu iubitori ai sporturilor în aer liber pot accesa site-ul oficial pentru a afla mai multe informaţii despre acest maraton.

Link to comment
Share on other sites

^ Stai tu chill, ca nu faci jumate din traseu si te opresti. Tu ai bicicleta de street, adica single speed, si ai de pedalat 55 de km. Ai caucicuri groase, bicicleta are o geometrie aiurea pt cross country.

@ Cat despre concurs, astept clasamentul :>.

Link to comment
Share on other sites

Nu ma opresc ma...nici sa imi bagi cutitu'n stomac.

Pan' la capat merg. Adineauri m-am inscris. Altii vin cu DHS eu macar am bike care nu se fisureaza la prima groapa.

Hai Mariuse punel pe tac-tu sa te aduca sa participi si tu. Fac pariu pe cat vrei tu ca termin.

Mai vine cineva?

Link to comment
Share on other sites

ma acum sincer... incep sa realizez ca nu prea am cum sa termin 55km dar macar nu vreau singur pe distanta pe care o parcurg

deci imi tineti de urat? :>

ne intalnim toti la start si poate (doamne-ajuta) terminam cursa in cateva ore

Link to comment
Share on other sites

Mda, ti-ai dat si tu seama ca 55 de km nu sunt asa usor de parcurs, plus ca se ruleaza pe pamant, prin tot felul de porcarii. Eu zic ca in 2 ore ar trebui sa parcurgi traseul, daca ai ceva rezistenta, cat de cat. Eu cand ma dadeam la XC (verisorul meu se da la asa ceva, si a fost plecat din toamna pana acum in primavara din tara, lasandu-mi mie bike-ul :wub:), rezistam destul de bine.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...