Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

necaz

Elful meu este buguit?

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu elful, dupa parerea mea are dmg`ul mult prea mic la skill-ul Triple Shot.

Skill dmg-ul de la Triple Shot este http://img210.imageshack.us/i/screen041410210011.jpg/ iar dmg-ul pe care il fac asupra mobilor este cuprins intre http://img689.imageshack.us/i/screen041410140006.jpg/. In acelasi timp, skill dmg-ul de la Ice Arrow este http://img576.imageshack.us/i/screen041410210012.jpg/ iar dmg-ul produs cu acest skill este aproximativ http://img339.imageshack.us/i/screen041410210010.jpg/.

Daca stam sa calculam, este o diferenta de aproximativ 130 intre cele 2 skill-uri. Cum se poate ca dmg-ul produs cu Triple Shot este de 2 ori mai mic decat cel produs cu skill`ul Ice Arrow. Ar trebui sa fie aceeasi diferenta si intre skill dmg Triple Shot - Ice Arrow (ceva in genul 1130-1870 skill dmg Triple shot si 2260-3741 skill dmg Ice Arrow) ca acest dmg produs sa fie corect din punct de vedere matematic (~13000 dmg Triple Shoot si ~26000 dmg Ice Arrow).

Astept pareri de la voi daca este stricat elful meu sau este doar un caracter foarte slab :)

PS. Acelasi lucru se intampla si cu skill-ul Penetration

PS2. Un bk 0 rr cu bufful meu, da dmg mai mare decat dau eu cu skill-ul Triple Shot :|

LE: Cand aveam 2000 agility si 500 strenght, dmg-ul meu era in jurul la 11000 (cu skill-ul Triple Shot), am bagat pana la 10000 agility si 4000 strenght iar dmg-ul a crescut cu 2500 (maxim). Ceva nu este in regula. Ma gandesc ca la full voi avea un dmg de maxim 30000 cu skill-ul Triple Shot, ceea ce este foarte putin in comparatie cu restul caracterelor.

Posted

la triple shoot dmg se imparte in 3 :) deci simplu 3x 11k=33

un bk va da mereu dmg mai mare ca tine cu buff...ptr ca el e pe strength..iar buful mareste dmg pe strenght mai mult decat la agil...sau ene....de aceea si un sm cu buful tau nu va simti o mare diferenta de dmg....

la ice vei avea mereu dmg-ul cel mai mare...fata de restul....ptr ca este 1 hit spell...restu find mass dmg...

daca vei pune de ex 10k strength..si vei da cu rapiera...vei obs ca ai dmg mai mare decat pe sageata....cu buff...:)

oricum...elful pe s4 isi da 1 data dmg peste cap..aici poate gresesc...dar nu cred ca si-l reseteaza....pe sageata ma refer....:)

Posted

pai e total aiurea, daca un bk non-rr care are 500 strenght cu buff full energy da in jurul la 15000 dmg si eu cu 4000 strenght + 10000 agility nu apuc sa dau 15000 dmg cu Triple Shot, nu stiu pentru ce ma mai straduiesc sa cresc elful, nu e bun de nimic. Viata o are mica, defence-ul este slab, dmg-ul e jalnic, ramane doar sa dau buff. Am sa ma opresc din jucat si o sa imi cresc alt caracter, alta varianta nu exista...

Posted

pai e total aiurea, daca un bk non-rr care are 500 strenght cu buff full energy da in jurul la 15000 dmg si eu cu 4000 strenght + 10000 agility nu apuc sa dau 15000 dmg cu Triple Shot, nu stiu pentru ce ma mai straduiesc sa cresc elful, nu e bun de nimic. Viata o are mica, defence-ul este slab, dmg-ul e jalnic, ramane doar sa dau buff. Am sa ma opresc din jucat si o sa imi cresc alt caracter, alta varianta nu exista...

lefa este cea mai slaba din toate punctele de vedere...dar are ice age...care la duel pe o rezolutie mare..face ravagii..

are cel mai mare range din joc pe acest spell si daca pui str full vei avea un dmg bunicel...dar da pe aceasta vs nu are mari sanse la duel fata de s4 unde elful bate si sm...in functie de setarile sv acum..

dar oricum pe triple...u ajungi la dmg bunicel doar ca ai impartit dmg la sageti...pune un sylph bow...parca e si pe vs asta nusht sigur...arcul acela stiu ca are 4 sageti :)

Posted

elfa este cea mai slaba din toate punctele de vedere...dar are ice age...care la duel pe o rezolutie mare..face ravagii..

are cel mai mare range din joc pe acest spell si daca pui str full vei avea un dmg bunicel...dar da pe aceasta vs nu are mari sanse la duel fata de s4 unde elful bate si sm...in functie de setarile sv acum..

dar oricum pe triple...u ajungi la dmg bunicel doar ca ai impartit dmg la sageti...pune un sylph bow...parca e si pe vs asta nusht sigur...arcul acela stiu ca are 4 sageti :)

eu stiam ca DL-ul are cel mai mare range din joc .

Posted

eu stiam ca DL-ul are cel mai mare range din joc .

elfa are range mai mare pe ice decat lantul la dl

doar ca putini sunt cei care maresc rezolutia la maxim...si daca nu ma insel pe ss2 nu e 3d cam...

cand apare 3d abea se vede care este cel mai mare range..

oricum pe s4 testat elful are cel mai mare range:)aici pe rezolutia maxima pot trage cat tine ecranul :)

Posted

cum poti fi serios sa spui asemenea lucruri :|

Un sm cand da cu ice storm, nici nu apuci sa il vezi prea bine ca esti deja mort. Daca asta ar fi avantajul elfei, te inseli amarnic:| elful nu are avantaje, el e cel ce ii ajuta pe cei cu avantaje:)

PS, cineva care se ocupa de partea tehnica sa-mi spuna si mie daca este bug-uit elful meu sau toti sunt la fel.

Posted

cum poti fi serios sa spui asemenea lucruri :|

Un sm cand da cu ice storm, nici nu apuci sa il vezi prea bine ca esti deja mort. Daca asta ar fi avantajul elfei, te inseli amarnic:| elful nu are avantaje, el e cel ce ii ajuta pe cei cu avantaje:)

PS, cineva care se ocupa de partea tehnica sa-mi spuna si mie daca este bug-uit elful meu sau toti sunt la fel.

nu are bug asa este elful:)

si nu ma insel....am jucat pe un sv de ss4 si crede-ma afara de bk poti bate orice...acolo nu puteam bate bk ptr ca avea 2 milioane viata....dar 1 kill tot il furi la duel...daca jucati fara q q..

dar acum conteaza skillul...mai mult decat charul:)

Posted

CITAT(gigi_kent @ Apr 14 2010, 18:58) *

Daca foloseste cioara, nu?

calu'

Dragos se refera la fire bust daca nu ma insel adica lanturi

si da acestea au cel mai mare range la dl dar ice are cel mai mare range din joc dupa parerea mea...am testat si elfa tragea in dl iar dl trebuia sa faca cativa pasi sa poata trage...

dark horse skill are range 5 daca nu ma insel iar rage de la bk 4 deci nabul gresesti cand spui cal:)

Posted

Dragos se refera la fire bust daca nu ma insel adica lanturi

si da acestea au cel mai mare range la dl dar ice are cel mai mare range din joc dupa parerea mea...am testat si elfa tragea in dl iar dl trebuia sa faca cativa pasi sa poata trage...

dark horse skill are range 5 daca nu ma insel iar rage de la bk 4 deci nabul gresesti cand spui cal:)

calul de la dl mareste attack range`ul +2, la asta se referea"Nabul"

Posted

eu zic sa ceri totusi verificare din partea unui admin...elful este un caracter slabutz dar la non rr e cel mai bun la PvP.

Am cerut o parere despre elful meu si damage`ul lui dar in schimb primesc pareri despre range-ul dl-ului si alte aberatii. Un admin care se pricepe (defapt cel ce a configurat serverul) ar trebui sa posteze aici, sau macar un alt elf care este in aceeasi situatie.

Posted

Am cerut o parere despre elful meu si damage`ul lui dar in schimb primesc pareri despre range-ul dl-ului si alte aberatii. Un admin care se pricepe (defapt cel ce a configurat serverul) ar trebui sa posteze aici, sau macar un alt elf care este in aceeasi situatie.

nu inteleg ce nu intelegi din faptul ca elful are dmg mic si penetration dai dmg mai mare pentru ca e 200% dmg :>

Posted

la triple shoot dmg se imparte in 3 :) deci simplu 3x 11k=33

un bk va da mereu dmg mai mare ca tine cu buff...ptr ca el e pe strength..iar buful mareste dmg pe strenght mai mult decat la agil...sau ene....de aceea si un sm cu buful tau nu va simti o mare diferenta de dmg....

la ice vei avea mereu dmg-ul cel mai mare...fata de restul....ptr ca este 1 hit spell...restu find mass dmg...

daca vei pune de ex 10k strength..si vei da cu rapiera...vei obs ca ai dmg mai mare decat pe sageata....cu buff...:)

oricum...elful pe s4 isi da 1 data dmg peste cap..aici poate gresesc...dar nu cred ca si-l reseteaza....pe sageata ma refer....:)

ti-am raspuns aici..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...