popica Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 daca sti ca nu ai mai urcat in asa ceva atunci nu te urci in el de fata cu presa si cu altii care au habar cu ce se mananca un avion, dar daca esti seful de santier aviatie atunci ai tot dreptul sa te faci de cacao cu jurnalistii de fata. in concluzie daca nu sti un lucru si tutusi esti sef ar trabui sa stai pe fundul tau si in banca ta ca sa nu te faci de rusine in fata tuturor. inca o data Romania te iubesc si trage apa!
scandalos Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Acuma am citit mai multe despre el și se pare că nu era pilot. A fost lector, director general al companiei aeriene, atașat al apărării ș.a. Toată treaba lui era legată de hârțogărie.asa am citit si eu de pe un site..pacat k nu l.am mai gasit aqum .. oricum totusi sa nu stii sa te urci intr-un F-16 fi el cat de modern..este o rusine totusi..
The Fan Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 jeez..eu vad ca a reusit sa se urce.. dupa o ezitare de cateva secunde..iti dai seama ca nu te arunci cu picioarele inainte intr-un avion de cateva milioane de $$$ sa nu strici drq ceva..