Jump to content
Tybork

Şeful Aviaţiei Militare nu a ştiut să se urce într-un F-16

Recommended Posts

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul maior Ion Aurel Stanciu, care este pilot militar, s-a urcat greşit, marţi, la BSDA, într-un avion F-16, el rămânând cu picioarele în afara carlingii.

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene (SMFA), generalul maior Ion Aurel Stanciu, a participat, marţi, la deschiderea expoziţiei internaţionale Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), de la Romaero.

Generalul Stanciu s-a urcat într-un avion F-16. Momentul a stârnit râsetele celor prezenţi, deoarece şeful Aviaţiei Militare, care este pilot militar, s-a urcat greşit în aparat, rămânând cu picioarele în afara carlingii.

Şeful SMFA a lăudat avionul F-16. Întrebat de reporteri dacă propunerea de a cumpăra aceste avioane în cadrul programului multirol a fost una tehnică sau politică, generalul Stanciu a spus că preferinţa armatei se întreaptă către JSF, avioanele F-35.

Generalul a mai precizat că va fi necesară instalarea de muniţie şi altă aparatură tehnologică pe avioanele F-16 care vor fi livrate României.

La eveniment a fost prezent şi ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, care de asemenea s-a urcat într-un avion F-16.

Sursa: mediafax

Link to comment

Cum a reusit sa ramana cu picioarele pe dinafara? S-a asezat prima oara cu fundul in scaun si n-a mai avut loc sa isi traga picioarele? Sau a bagat capul inainte si a ramas atarnand? :|

Am vazut si videoul de pe site dupa ce am scris prima parte. Pana la urma s-a indesat acolo, tot e bine.

Link to comment

pentru cei care rad de seful aviatiei militare, sunteti convinsi ca daca va pun sa faceti ceva cu care nu v-ati mai confruntat, din domeniul in care lucrati sau poate de la scoala, veti fi in stare? jurnalistii care vorbesc sau scriu despre intamplarea asta sunt probabil la fel de inapti daca-i pui fata-n fata cu o problema de vocabular sau de gramatica.

postati numai ineptii, e la moda sa fii in pas cu talk-show-urile de doi lei, nu?

Link to comment

^ inca odata , nu l-a pus nimeni sa il piloteze , sa faca vreun luping sau cine mai stie ce .

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul maior Ion Aurel Stanciu, care este pilot militar

a fost nevoit sa faca simplu fapt de a se urca in avion , ceea ce a facut gresit. Ca pilot militar , general maior, seful statului major al fortelor aeriene.....e penibil , jenant , nush de ce ii iei apararea , greseli se fac dar asta e ca si cum un medic cardiolog nu ar sti sa opereze pe inima...

Link to comment

De ce credeti voi ca e penibil , jenant ? Daca nu a avut de a face in viata lui cu asa ceva ... mie unul mi se pare normal sa gafeze ... Atat de cunoscatori va dati , dar daca v-ar pune careva in fata unui astfel de avion ati sti din prima ce sa faceti ...

Mari zmei -_- ...

Link to comment

Nu mi se pare ca a gresit atat de mult. E un "fat fuck" care de-abia se misca. Daca se arunca cu capu inainte as mai fi zis dar nici nu mi-am dat seama care e faza decat dupa ce am citit cateva commenturi.

Total aiurea, romania e plina de economisti someri si inapti care il copiaza pe MBadea criticand in stanga si in dreapta fara sa aiba nicio tangenta cu realitatea.

Link to comment

De ce credeti voi ca e penibil , jenant ? Daca nu a avut de a face in viata lui cu asa ceva ... mie unul mi se pare normal sa gafeze ... Atat de cunoscatori va dati , dar daca v-ar pune careva in fata unui astfel de avion ati sti din prima ce sa faceti ...

Mari zmei -_- ...

ma omule tu vezi ce functie are ?? citeste de 10 ori pana iti intra bine in cap.e un lucru pe care trebuia sa il stie pe dinafara , cu sa nu ai de a face in viata ta cu un avion cand tu esti pilot militar si seful aviatiei pe deasupra ...WTF ??

Link to comment
Guest stefteo21

Seful Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul maior Ion Aurel Stanciu nu mai iese la arat cu MiG-21 Lancer si nu zboara 12 ore pe zi. El se ocupa mai mult cu documentatie & shits si la gabaritul lui mi se pare ceva normal sa te urci mai greu intr-un avion pe care ai pus mana prima data. In plus de asta nici n-am vazut ceva prea spectaculos la video. Dupa nume ma asteptam sa fi sarit cu bostanul inainte, sa-i ramana picioarele in aer :dontknow:

Nici nu mai are varsta de 30 ani sa alunece pe scaunul pilotului ca o pana, sa fim seriosi. E ca si cum ati incerca voi sa va urcati intr-un cart si altii de pe margine ar rade.

Link to comment

Unii cred că nici nu s-au uitat la video, dar dacă presa zice ceva atunci așa e, mergem pe mâna ei. Nu e ca și cum ar fi rămas înțepenit înăuntru și cu picioarele afară. Faptul că e șef al aviației militare și a rămas pentru un scurt moment cu piciorul stâng afară nu a făcut decât să provoace unele râsete și atât. Dacă asta ar fi premisa incompetenței sale de a pilota un avion, de a se urca în el, atunci... e de rău (pentru unii).

@Denzel_Lsd, exemplul tău cu medicul cardiolog ar fi fost bun daca spuneai că nu știe cum să ajungă la inimă. Adică pe aproape bun, că nici ăsta nu a făcut o greșeală gravă. Faptul că e pilot de profesie (cred) și moș de 55 de ani îl fac destul de știutor să piloteze.

V-ați întrebat de ce a urcat în avion așa? Primea indicații de la tipul de lângă el.

Link to comment

Ce ma amuza mai mult sunt comentariile alora gen "tara geme de foame si noi cumparam avioane".Serios..cat de prost sa fii sa zici asa ceva?Parca cu bugetul de la armata iti cumpara tie careva de mancare.Munceste daca vrei sa mananci nu astepta sa iti de-a cineva.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...