Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anian

Cliker Elite - pana la urma avem voie vad

Recommended Posts

Posted

Ori nu sunt bine eu informat ori nu stiu care e faza .

Din cate am aflat si am citit pe forum , pentru clikerul elite se da ss .

Ia uitati`va domnilor admini la printurile de la plangeri sa vedeti cati dintre ei folosesc acest cliker magic :)

Eu stiu ca >>meet player x ,y iti apare de la acest cliker minunat :| si in loc sa dati ss la cel cu acest cliker magic dati ss la celalalt player :))

Hai ca`mi place asta :)

Daca gresesc unde`va , scuze pentru acest topic :| !

Posted

Nu ai voie sa folosesti de la acel clicker 2 functii: de pick cu move si de auto say. Doar functiile macro sunt interzise, bots.

In rest, nu cred ca a zis cineva ceva de rau despre propietatile comune cu MuGui sau orice alt clicker simplu.

Posted

Ia uitati`va domnilor admini la printurile de la plangeri sa vedeti cati dintre ei folosesc acest cliker magic :)

Eu stiu ca >>meet player x ,y iti apare de la acest cliker minunat :| si in loc sa dati ss la cel cu acest cliker magic dati ss la celalalt player :))

u vrei sa se dea ss pt un clicker k iti arata ce playeri se gasesc in jurul tau ? #-o

Posted

Nu esti bine informat

Posted

ok ... acum stiu si eu

nu sunt vinovat ca voi vati nascut invatzatzi si eu nu :|

daca mie numi apare de la Gui >>meet player de unde era sa stiu ? :|

mi`am cerut scuze daca am gresit

cat despre oameni ca mau^ sunt fumati demult

mersi frumos :)

Posted

si eu folosesc gui dar mie numi apare >>meet player

deci sa inteleg ca si la Gui apare >>meet player ?

Doar la EliteGuy apare cu meet player. Propietati comune inseamna ca iti tine click dreapta apasat pe timp nelimitat, sa poti lasa tu afk.

Posted

faza e ca de 3 , 4 zile incoace nu am vazut nici un print din sectiunea "plangeri" unde sa apara in colt stanga sus >>meet player , si de atunci incoa au inceput sa apara printurile cu >>meet player

eu ma refer la faptul ca nu e corect ca cineva care foloseste Elite sa dea ss la un player atata timp cat el este cel suspect de ss :) folosind acest cliker

Posted

Atat timp cat folosesti doar clicker-ul in sine, optiunea de "specific pick-up" (adica nu mai ia orice lucru de pe jos prin SPACE) si cealalta optiune magica ( :D ) eu cred ca e ok. Cine vrea sa se riste folosind si celelalte optiuni e treaba lui. Nu e vina celui care pune macro sau autopick ci a celui care nu verifica de asa ceva. De cele mai multe ori ajung la cearta verificand daca e macro dar sunt si destule ori cand fac preluare observand ca de fapt nimeni nu e on :).

Posted

scuze de off imi poate trimite si mie un link pe PM cineva cu un site de download acest clicker am nevoie pentru alt server de mu daca se poate , mersi :D :cool2:

Posted

scuze de off imi poate trimite si mie un link pe PM cineva cu un site de download acest clicker am nevoie pentru alt server de mu daca se poate , mersi :D :cool2:

:)) :)) :)) aici nu ai de gand sa il folosesti?

nu esti tentat sa lasi afk in cry. u sa dormi si el sa adune bog/splinter :-j

Posted

nu am mai intrat pe lm de cand s-a schimbat versiunea :-j

Posted

Iei disconect daca folosesti functia de autopick cu move to in acelasi timp cu evil spirits.

Posted

Iei disconect daca folosesti functia de autopick cu move to in acelasi timp cu evil spirits.

nu aveam e unde sa stiu asta pt ca nu folosesc acest clicker.

Posted

12.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...