LearnMore Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Daca ar fii sa faci pragurile dupa armele cu speed sar schimba radical toate pragurile dupa cum zicea si boom pragurile sunt create cu arme normal care nu influenteaza agilitatea caracterului .
vdragosh Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5023623 toate atributele revin la 32767 daca depasesc 32767cu cateva exceptii :1. la toate caracterele daca energia este mai mare de 32000 , energia devine 320002. la DL , daca agilitatea este mai mare de 32767 , agilitatea devine 13500pentru alte praguri astept conluzia jocatorilor / adminilor .PS: NU modific atributele la cerere pentru fiecare in parteScoaterea punctelor fara un motiv intemeiat (bug) nu se va implementa.Fiecare trebuie sa fie atent cand isi pune punctele.Mi se pare ok aceast feature pe un server high-exp .
Guest djavioane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 sa ma bata mama daca stiu cum sa ii scriu la omul asta ca exista fructe care scad punctele pe alte servere si problema e la cit de repede da din mina ar trebui la dat din mina maxim sa fie 6ooo si la dmg sa fie cit are puncte ca daca ar da din mina mai repede sare staful din ecran si mai sparge ceva prin casa ::))
Guest djavioane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mama ce destept sint ..am gasit cum sa scriu ( bine ca nu sint pirotehnist ceva ..periculos ) ..ma apuc sa fac Cabinet de Predat Muonline ..asta cu pragurile e minciuna ....si trebe facut ceva la alceva o dat ce am scris sus a doua oara sa fie posibil sa dea si cu mai mult de 32767 la agy adica ...,la dat din mina sa se vada de 6k agy si la dmg sa fie dmg de 40k la agy si atunci sa vezi cum se bat titanii io sa am un staf cu speed si un calutz ceva cu speed si sa fiu ful si altul sa fie ful la fel ca mine si sa nu aibe nik ..io dau cu 40k agy la dmg el da numai cu 32767 agy ..adica nu opriti oamenii si daca e posibilo sa bagam puncte si la speed la arme sau la caluti ..apoi sa vezi cum se vind caracterele si sa vezi Titanii cind se bat .. super bataie..era misto ca io( pe alt server) eram ful aveam speed si aveam si dragonash cu spedd si cind daream din mina doar se ridica stafull si ..LINISTE .. totala . nici monstri nu mai ieseau.. dar exp mergea .. super pici cresteam din iarba verde ..stateam ca statuia ..atunci mi-a venit ideea sa il las pe djavioane in orash sa dea party la pioci si io s a joc pe alt caracter..sau cine e la mine in guilda ca la party sa ii pot repartiza puncte ... si asa faceam io orashul meu doar cind era liniste si se putea face ceva acolo .. da in secunda 2 cind nu mai dadeam era durere.. ma sunau toti ...mai ginditiva .. mergeti inainte nu mai ingraditi nimik ca e prea frumos jocul . Respect
|boom| Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5023623 Scoaterea punctelor fara un motiv intemeiat (bug) nu se va implementa.Fiecare trebuie sa fie atent cand isi pune punctele.Mi se pare ok aceast feature pe un server high-exp .si tsuxing ce bug a avut? ca nu putea sa dea cu firescream la full stats chiar daca i s-au afisat pragurile mura in gura? nici elfii nu pot da buff, nici sm-ii/mg-ii nu pot da cu es. aici e problema. de ce sa fie charuri cu statut special, cand am putea fi toti la fel? :)
tranced Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 doar la sm si mg se da mana peste cap , deci la bk dl elf se poate lasa 32767 energy pentru ca nu au problema asta
Guest djavioane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Da, da.vdragosh.... dar da la pici posibilitatea asa cum au bagat ... asa sa le sii scoata ..fa niste fructe ceva ..matraguna sa bea , sa scape de punctele in exces ... ca daca e 1 mic si saracu aa strans si el ceva ceva puncte..( stiu caz cind a strans un pici 65k de puncte si au disparut dupa aia ::(( ..foarte urat ... sa traiesti asa ceva,e suparat si acum cred ) si a gresit, macar sa poata sa scoata cumva punctele alea....ca sa aibe si el o sansa asa .. nu mai joaca nimeni , ca nuh cind e prag ... nuh cind alea alea ... ei sint jucatores( adica praf ...si pici )...habar nu au de prag de forum de reguli ... si 1 joc se adreseaza jucatorilor nu ..programatorilor nu.. scribilor electronici .. nu celor cu 4-5 facultati ca sa poata sa joace un joc .. cit mai simplu si mai curat .... o zi buna ..Respect
Prutus Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Da, da.vdragosh.... dar da la pici posibilitatea asa cum au bagat ... asa sa le sii scoata ..fa niste fructe ceva ..matraguna sa bea , sa scape de punctele in exces ... ca daca e 1 mic si saracu aa strans si el ceva ceva puncte..( stiu caz cind a strans un pici 65k de puncte si au disparut dupa aia ::(( ..foarte urat ... sa traiesti asa ceva,e suparat si acum cred ) si a gresit, macar sa poata sa scoata cumva punctele alea....ca sa aibe si el o sansa asa .. nu mai joaca nimeni , ca nuh cind e prag ... nuh cind alea alea ... ei sint jucatores( adica praf ...si pici )...habar nu au de prag de forum de reguli ... si 1 joc se adreseaza jucatorilor nu ..programatorilor nu.. scribilor electronici .. nu celor cu 4-5 facultati ca sa poata sa joace un joc .. cit mai simplu si mai curat .... o zi buna ..Respecttu de unde ai rasarit ma?@hai cu scriptu :D
Guest djavioane Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Draga cRemax sau care distrofic esty ,m propun sa vorbesty destul de frumos ca sa nu ma casatoresc cu mama ta in direct... aici pe linkmania cind abia am deascoperit forumul si incerc sa imi dau si io cu parerea,deoarece mie chiar imi plece acest joc ..mai mult cind piciul ala mic a pierdut 65k de puncte dupe 3luni de crescut io aveam numai 170 de rr ...(micutzu imi cerea mie punctele ) atunci mi-am dat seama de ce sa nu se faca trade si cu puncte .. si imi pare rau ca nu i-am dat caracterul meu . ceea ce tu nu vei face niciodata ...si iti doresc numai bine ..tie si familiei tale .. numai bipp ... ;la ffel la Mort.. bipppp.. si in gi... la mat.. bippp si sa te vad pe mat..bipp si mat.. pe sub masa..sa bippp si tot asa ...si daca vrei tio dam si tie pe mat..bipppp... si mai bine dati-l afara ca e a doua oara cind injura si nu vede nimeni ... de pe forum .. cu astia nu faci treaba ...Remix incearca Hi5 si tu si Mat..bipp si Mort.. mat..bipppp.. nu dispera ne Bag...toata ..la-n mat.. bippp sa se simta bine si scroaf..bip de ea oo zi buna si din nou Respect
Guest Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Draga cRemax sau care distrofic esty ,m propun sa vorbesty destul de frumos ca sa nu ma casatoresc cu mama ta in direct... aici pe linkmania cind abia am deascoperit forumul si incerc sa imi dau si io cu parerea,deoarece mie chiar imi plece acest joc ..mai mult cind piciul ala mic a pierdut 65k de puncte dupe 3luni de crescut io aveam numai 170 de rr ...(micutzu imi cerea mie punctele ) atunci mi-am dat seama de ce sa nu se faca trade si cu puncte .. si imi pare rau ca nu i-am dat caracterul meu . ceea ce tu nu vei face niciodata ...si iti doresc numai bine ..tie si familiei tale .. numai bipp ... ;la ffel la Mort.. bipppp.. si in gi... la mat.. bippp si sa te vad pe mat..bipp si mat.. pe sub masa..sa bippp si tot asa ...si daca vrei tio dam si tie pe mat..bipppp... si mai bine dati-l afara ca e a doua oara cind injura si nu vede nimeni ... de pe forum .. cu astia nu faci treaba ...Remix incearca Hi5 si tu si Mat..bipp si Mort.. mat..bipppp.. nu dispera ne Bag...toata ..la-n mat.. bippp sa se simta bine si scroaf..bip de ea oo zi buna si din nou Respect:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bobby Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Sunt si eu deacord cu scriptul pt fiecare caracter,daca se baga scriptul o sa aiba un motiv si caracterele ful status de a face exp(puncte)
-GUNIT- Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (stiu caz cind a strans un pici 65k de puncte si au disparut dupa aia :20.gif ..foarte urat ... sa traiesti asa ceva,e suparat si acum cred )=)))) epic
spkeh Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Da , ar fi foarte ok sa se bage scriptu asta la toate char .. nu numai pentru dl .. sunt chiar 2 elfe acu care au peste prag .. mno :D
krauss Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 de acord cu aceasta sugestie , dar nu neaparat la fiecare logout(nu ai set si dai sw pe spot in k7 te omoara mobii :D) , eu as propune sa fie la fiecare restart(cum e si pe alte servere...) si daca se poate "/addstats" 500/1000 :tiphat: P.s. in sf ceva bun si pe aici -_-L.e. daca se aproba sugestia asta , se rezolva si "problema" asta ... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345955cea mai buna idee cu scoaterea punctelor ar fii prin comanda in chat De exemplu /remove 10000ene si marirea punctelor la comanda /add la 500?comanda de remove poate fii aspru "pedepsita" cu un pret de 1 miliard zen, astfel revitalizand si mai mult piata zenului...
vdragosh Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Daca la DL s-a schimbat scriptul pentru a aduce punctele la ultimul prag dupa ce se trece de 32767, poate ar fi bine ca toate caracterele sa aiba acelasi "avantaj".Adica, daca se baga la agility peste 32767 dupa sw sa revina in functie de rasa caracterului:la elf - 31000(ultimul prag la care merge buff, rotunjit)la sm - 28000(ultimul prag la care merge es, rotunjit)la mg - 26000(ultimul prag la care merge es, fara unila/fenrir/dino, rotunjit)Eventual ar putea fi modificat si pragul de energy ca doar daca se baga peste 32767 sa revina la 32000, altfel sa ramana 32767, la bk,elf si dl de exemplu nu sunt probleme cu mana la full ene, iar daca un sm/mg se lasa de joc si vrea sa aiba la toate 32767 sa poata baga fara sa i se modifice energy.Cam astea sunt sugestiile mele, astept pareri, completari, sau corectari :DMajoritatea va decide daca se va aplica sau nu, poll nu am facut pt ca apar fel si fel de conturi facute special pt asa ceva.s-au stabilit niste praguri ? raman recomandarile lui oick ?
krauss Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 vdragos pragurile lui oick sunt bune, si sunt pro acceptarii lor dar am sa te rog sa te gandesti si la cele spuse de mine anterior, daca consideri ca sunt fezabile
|boom| Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ar fi bine asa:SM: agil: ce depaseste 28100 dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 28100. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodataene: ce depaseste 30000 (la 30k nu se da mana peste cap) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 30000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodata.vit si str, nu se iau in discutie ca nu au prag/bug.MG:agil: ce depaseste 26200 dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 26200. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodataene: ce depaseste 30000 (la 31k nu se da mana peste cap) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 30000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodata.vit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugBK:str, agil, vit, ene, n-au nevoie de script. merge bagat 32767 la toate.ELF:agil: ce depaseste 31800 (luand in calcul pragul de buff) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 31800. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodatavit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugDL:agil: ce depaseste 14000 (luand in calcul pragul de fire scream calare pe cal) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 14000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodatavit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugeu cred ca asa ar fi cel mai bine sa fie facut scriptul de scoatere puncte. asa n-ar mai aparea problemele de genul astaam facut mai detaliat cum trebuie facut scriptul. cand se implementeaza?
vdragosh Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 am facut mai detaliat cum trebuie facut scriptul. cand se implementeaza?sugestia ta este respinsa . :)