SadiBK Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 din cate vezi, dragos este deschis acestui tip de script, asa ca papapapapa, binepa@ontopic, proAm spus ca sunt pro cu scripturile , doar ca u nu ai putera sa recunosti ca ai profitat , credema ca si eu vreau sa vad cum e cu agil full la dl ,dar vreau sa trag si cu firescreem.@Bine ar fii ca la bk sa nu mai existe script sa putem lasa 32767 si la ene :)
Phant0m Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 din cate vad toti se plang ca isi baga statsuri peste 32767 ,eu as zice sa implementati scriptul dar sa mai adaugati cv la el,cand cnv trece peste 32767 stats sa ia d/c si sa ii se reseteze statsurile conform scriptului a.i. sa nu poata avea cnv sa zicem 60 000 vitality
n4ughtyxxl Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Sunt complet de acord cu Tyrexelu. Acesc script este o mare tampenie. Daca eu vreau sa bag full agility pe sm bag pe propria raspundere si nu sa stau sa le bag de fiecare data cand intru pe cont.Chiar aseara am vrut sa bag 32767 pct la agilitate pe caracterul "dackk" (sm full).Cat despre faza cu TsuXing chiar nu trebuia sa i se scoata punctele, daca vroia sa testeze putea sa intrebe pe forum sau sa primeasca acces la sv-ul de teste si sa incerce acolo.Alte caractere care au bagat agilitate mai mult decat trebuia si nu au comentat:13. ThoraBella Muse Elf 360(35) 832113080 4600 32500 32500 8000 7. Amaris Mage Glad. 392(46) 500607112 32767 32767 32767 32000 Andrey2000 isi bagase full agility pe propria raspundere si nu a zis niciodata sa i se scoata punctele.In concluzie scriptul este o mare tampenie parerea mea stau de fiecare data cand intru pe sm sa bag 4.767 puncte....oare ?@thorabella a facut cerere sa i se scoata punctele de la agg@Amaris a bagat full sa fie primul caracter fullP.S. pro/contra de ce ? la care sugestie ? -_-
bunny Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Sau altfel, intr-o zi a saptamanii, sau intr-o zi a lunii, sa se scoata punctele definitiv pe toate caracterele. In momentul login-ului sa-si puna respectivul ce puncte doreste si cum anume. Asta ca sa nu se intample la fiecare login zilnic. Astfel nu mai e nevoie de scripturi pentru fiecare caracter in parte, te mai miri ce praguri, s.a.m.d. Se stabileste o zi cand sa se scoata punctele (automat) pentru toata lumea, si aia e, nu va mananca decat 1min din timpul jucat in mu. Nu va sacrificati 1min? :| Daca era 0.97d mai ziceam, dura ore intregi pana bagai punctele, dar e S2, aveti /addstats la dispozitie. Ce replici sunt alea cu "poate eu nu vreau sa-mi bag punctele de la inceput", da ce frate ti-e greu sa dai /addstats xyz ? :| Sunt punctele voastre, ati avea la dispozitie posibilitatea de a va "remodela" caracterul, evident daca vrea administratoru.
|boom| Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 eu nu inteleg o chestie; de ce trebuie sa fie persoane mai cu motz pe serverul asta?OT: scriptul care e acum nu e gresit, ci mai degraba facut in graba. daca s-ar mai lucra putin la el ar fi perfect. ar fi bine asa:SM: agil: ce depaseste 28100 dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 28100. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodataene: ce depaseste 30000 (la 30k nu se da mana peste cap) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 30000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodata.vit si str, nu se iau in discutie ca nu au prag/bug.MG:agil: ce depaseste 26200 dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 26200. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodataene: ce depaseste 30000 (la 31k nu se da mana peste cap) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 30000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodata.vit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugBK:str, agil, vit, ene, n-au nevoie de script. merge bagat 32767 la toate.ELF:agil: ce depaseste 31800 (luand in calcul pragul de buff) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 31800. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodatavit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugDL:agil: ce depaseste 14000 (luand in calcul pragul de fire scream calare pe cal) dar PANA IN 32766, sa se scoata punctele automat la sw character pana la 14000. daca se baga 32767, raman bagate fara drept de a se mai scoate vreodatavit si str nu se iau in discutie ca nu au prag/bugeu cred ca asa ar fi cel mai bine sa fie facut scriptul de scoatere puncte. asa n-ar mai aparea problemele de genul asta
Guest L!NU Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Boom, ai luat in considerare ca la 31500 agility la Elf cu un arc cu speed nu mai pot sa dai buff ?
|boom| Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Boom, ai luat in considerare ca la 31500 agility la Elf cu un arc cu speed nu mai pot sa dai buff ?pragurile sunt facute cu arme normale, fara speed, pentru toate rasele. cine vrea sa-si cumpere arma cu speed ori da jos arcul in cazul in care vrea sa dea buff, (daca-i elf) ori isi ia o arma cu speed mai mic daca e alta rasa.
Guest kreeper Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Pro , dar doar ca scriptu sa ruleze in fiecare sambata inainte de cs.-Astfel caracterele care au bagat "neintentionat" vor putea sa joace la cs.-Iar Caracterele care vor sa profite, ex: SM care va baga full doar pentru cs sa nu poata profita de script si sa iti scoate punctele imediat ce se termina cs-ul. Daca esti "fraier" si bagi din greseala astepti penalizare maxim o saptamana sa ti se scoata punctele, mi se pare rezonabil.Inainte de cs, daca cs-ul e la 8, la 7 fix, caracterele cu probleme afara din joc 5 min, isi scot punctele, si dupa au timp o ora cu pregatirea pt cs.Asta ar trebui sa impace si capra si varza, iar cei care vor spune NU la ce am zis mai sus inseamna ca au interes cu scriptul numai pentru CS si "punct".
Guest L!NU Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pragurile sunt facute cu arme normale, fara speed, pentru toate rasele. cine vrea sa-si cumpere arma cu speed ori da jos arcul in cazul in care vrea sa dea buff, (daca-i elf) ori isi ia o arma cu speed mai mic daca e alta rasa.Si in cazul asta dece sa nu lasam 31000 sa mearga cu speed ? gandestete ca sunt iteme de 380 care nu le schimbi prea usor, iar daca`l dai jos tre sa ai 380 sa`l pui inapoi pe tine.
chaserz Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 bai garrone ce nu va convine ca akuma pierdeti cs?...aveti placinta la cur?daca nu aveti organizare pierdeti cs scurt si la subiect.Sunteti praf mah faceti si voi un combo nu stati si dati ca idioti la ultima poartacu ts sa numai poata sa treaca cineva :-jmai pui de zmeu ce esti tu,ia sa te vad eu pe tine sambata asta atacand CS`ul singur,alianta contra alianta,apoi sa te bati cu pumnul in piept ca faci si dregi(pentru mine esti un nimic plin de el).cat despre Addicted,din pacate sambata au atacat impreuna cu restul serverului la CS,trebuie sa stii si tu ca doar ai fost la plimbare.@@ontopicpro cu scriptul dar rusinica la tsuling
Guest bogdan87 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mai pui de zmeu ce esti tu,ia sa te vad eu pe tine sambata asta atacand CS`ul singur,alianta contra alianta,apoi sa te bati cu pumnul in piept ca faci si dregi(pentru mine esti un nimic plin de el).cat despre Addicted,din pacate sambata au atacat impreuna cu restul serverului la CS,trebuie sa stii si tu ca doar ai fost la plimbare.@@ontopicpro cu scriptul dar rusinica la tsulingesti drogat copile nu am zis ca iau eu cs singur nici macar nu stiu daca il luam omu spune o gluma si voi faceti din tantar armasar?PS:Merg la cs sa ma distrez nu neaparat sa iau cs
chaserz Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 esti drogat copile nu am zis ca iau eu cs singur nici macar nu stiu daca il luam omu spune o gluma si voi faceti din tantar armasar?PS:Merg la cs sa ma distrez nu neaparat sa iau cshai nu ma innebuni,dintr`o data ti`ai schimbat radical parerea,pai la cate amenintari primim de la tine pe global ma gandesc ca sambata o sa inregistrezi in primele 4-5 minute.hai sa nu mai facem spam,daca sunteti doi,unul din voi vorbeste prea mult,crede`ma..cred ca de acolo si conflictu pe care il ai cu X playeri :tiphat:
Guest bogdan87 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 hai nu ma innebuni,dintr`o data ti`ai schimbat radical parerea,pai la cate amenintari primim de la tine pe global ma gandesc ca sambata o sa inregistrezi in primele 4-5 minute.hai sa nu mai facem spam,daca sunteti doi,unul din voi vorbeste prea mult,crede`ma..cred ca de acolo si conflictu pe care il ai cu X playeri :tiphat:cu toate ca imi iau warn atat iti zic:nu ma pasioneaza prea mult cs vreau doar sa nu-l mai vad la voi :-j
chaserz Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 cu toate ca imi iau warn atat iti zic:nu ma pasioneaza prea mult cs vreau doar sa nu-l mai vad la voi :-jInvidia :-j
Guest bogdan87 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Invidia :-jinvidia pe un joc? :-j stai linistit ca ma duce capu mai mult ca tnincat sa nu traiesc din jocu asta :-j
|boom| Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Si in cazul asta dece sa nu lasam 31000 sa mearga cu speed ? gandestete ca sunt iteme de 380 care nu le schimbi prea usor, iar daca`l dai jos tre sa ai 380 sa`l pui inapoi pe tine.eu am facut o idee de script. nu e batuta in cuie. dar ideal ar fi sa se faca in modul in care am spus mai sus.
Sinist3r Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pro , dar doar ca scriptu sa ruleze in fiecare sambata inainte de cs.-Astfel caracterele care au bagat "neintentionat" vor putea sa joace la cs.-Iar Caracterele care vor sa profite, ex: SM care va baga full doar pentru cs sa nu poata profita de script si sa iti scoate punctele imediat ce se termina cs-ul. Daca esti "fraier" si bagi din greseala astepti penalizare maxim o saptamana sa ti se scoata punctele, mi se pare rezonabil.Inainte de cs, daca cs-ul e la 8, la 7 fix, caracterele cu probleme afara din joc 5 min, isi scot punctele, si dupa au timp o ora cu pregatirea pt cs.Asta ar trebui sa impace si capra si varza, iar cei care vor spune NU la ce am zis mai sus inseamna ca au interes cu scriptul numai pentru CS si "punct". Taci acolo in lumea ta,decat sa scrii tampenii.Exemplu: Ion are 1 Mg pe eng,miercuri vrea sa faca duel si vrea sa treaca pe str,tre sa astepte pana sambata?Sambata le schimba,tre sa astepte iar pana sambata urmatoare sa treaca iar pe eng? =))
_Lexa_ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Eu nu inteleg de ce spuneti interesuri? Pe mai toate serverele fiecare isi pune punctele dupa bunul plac. Daca a facut full si vrea sa-si scoata punctele, sa ramana cu 0 e alegerea lui, pentru ca e char-ul lui. Auzi, ia, interes cu script...
chaserz Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 daca se scot punctele o sa apara iarasi "n" scandaluri cum ca X are mai multe,Y mai putine ... fructe,marlon, s.a.m.d
Guest kreeper Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pro , dar doar ca scriptu sa ruleze in fiecare sambata inainte de cs.-Astfel caracterele care au bagat "neintentionat" vor putea sa joace la cs.-Iar Caracterele care vor sa profite, ex: SM care va baga full doar pentru cs sa nu poata profita de script si sa iti scoate punctele imediat ce se termina cs-ul. Daca esti "fraier" si bagi din greseala astepti penalizare maxim o saptamana sa ti se scoata punctele, mi se pare rezonabil.Inainte de cs, daca cs-ul e la 8, la 7 fix, caracterele cu probleme afara din joc 5 min, isi scot punctele, si dupa au timp o ora cu pregatirea pt cs.Asta ar trebui sa impace si capra si varza, iar cei care vor spune NU la ce am zis mai sus inseamna ca au interes cu scriptul numai pentru CS si "punct". Dar cum am zis eu ? A citit cineva ?
bunny Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Da poate ca pe mine nu ma intereseaza CS-ul. Fapt adevarat, chiar mi se pare o pierdere de timp, personal. Eu daca vreau sa fac un duel normal din cand in cand, as vrea totusi sa-mi aranjez punctele intr-un fel anume. Nu impaci deloc capra si varza, cel putin nu capra si varza mea.
n4ughtyxxl Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 nu se poate face un script pentru "remove stats" ? /rem str100 ... asa le bagi cum vrei cand vrei cat vrei ... daca e posibil :)
Biggles Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 nu se poate face un script pentru "remove stats" ? /rem str100 ... asa le bagi cum vrei cand vrei cat vrei ... daca e posibil :)este posibil, am jucat mai demult pe un server de mu, rr la caracter se dadea automat, si pe site avea o pagina unde puteai sa iti bagi sau sa iti scoti punctele cum vrei.
n4ughtyxxl Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 este posibil, am jucat mai demult pe un server de mu, rr la caracter se dadea automat, si pe site avea o pagina unde puteai sa iti bagi sau sa iti scoti punctele cum vrei.aia ma inteles :D , eu zic de comanta /remove stats exact cu add stats adauga puncte , rem stats sa scoata ... in joc :)