oick Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Daca la DL s-a schimbat scriptul pentru a aduce punctele la ultimul prag dupa ce se trece de 32767, poate ar fi bine ca toate caracterele sa aiba acelasi "avantaj".Adica, daca se baga la agility peste 32767 dupa sw sa revina in functie de rasa caracterului:la elf - 31000(ultimul prag la care merge buff, rotunjit)la sm - 28000(ultimul prag la care merge es, rotunjit)la mg - 26000(ultimul prag la care merge es, fara unila/fenrir/dino, rotunjit)Eventual ar putea fi modificat si pragul de energy ca doar daca se baga peste 32767 sa revina la 32000, altfel sa ramana 32767, la bk,elf si dl de exemplu nu sunt probleme cu mana la full ene, iar daca un sm/mg se lasa de joc si vrea sa aiba la toate 32767 sa poata baga fara sa i se modifice energy.Cam astea sunt sugestiile mele, astept pareri, completari, sau corectari :DMajoritatea va decide daca se va aplica sau nu, poll nu am facut pt ca apar fel si fel de conturi facute special pt asa ceva.
tranced Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 cu alte cuvinte bagam full agil la cs si dupa dam peste cap ca sa putem tine spotulnici la sugestia lui tsu nu am fost de acord mai ales ca s-a facut pentru un singur caracter care a bagat constient de problema si nesilit de nimeniDaca la DL s-a schimbat scriptul pentru a aduce punctele la ultimul prag dupa ce se trece de 32767, poate ar fi bine ca toate caracterele sa aiba acelasi "avantaj".ce mare avantaj are dl ca ramane cu sub jumate din full agil? si asa e cel mai slab la def nici full agil nu il ajutanu sunt de acord cu propunerea pt agilitate pentru ca dezavantajeaza clar dlar trebui sa va alegeti ce vreti sa fiti holderi sau caractere full
vdragosh Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 incercam sa "pacalim" niste bug-uri NU sa avantajam pe cineva .
Konvict Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 cu alte cuvinte bagam full agil la cs si dupa dam peste cap ca sa putem tine spotul.aici sunt de acord cu tn, multi o sa faca asha si o sa profite de asta.contra si eu.
dackk Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Sunt complet de acord cu Tyrexelu. Acesc script este o mare tampenie. Daca eu vreau sa bag full agility pe sm bag pe propria raspundere si nu sa stau sa le bag de fiecare data cand intru pe cont.Chiar aseara am vrut sa bag 32767 pct la agilitate pe caracterul "dackk" (sm full).Cat despre faza cu TsuXing chiar nu trebuia sa i se scoata punctele, daca vroia sa testeze putea sa intrebe pe forum sau sa primeasca acces la sv-ul de teste si sa incerce acolo.Alte caractere care au bagat agilitate mai mult decat trebuia si nu au comentat:13. ThoraBella Muse Elf 360(35) 832113080 4600 32500 32500 8000 7. Amaris Mage Glad. 392(46) 500607112 32767 32767 32767 32000 Andrey2000 isi bagase full agility pe propria raspundere si nu a zis niciodata sa i se scoata punctele.In concluzie scriptul este o mare tampenie parerea mea stau de fiecare data cand intru pe sm sa bag 4.767 puncte....
tranced Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 incercam sa "pacalim" niste bug-uri NU sa avantajam pe cineva .dragos sincer asta e impresia mea poate gresescdar din punctul meu de vedere chestia asta ajuta doar holderii ca sa fie bifunctionali cand full agil , cand holderi
oick Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 In concluzie scriptul este o mare tampenie parerea mea stau de fiecare data cand intru pe sm sa bag 4.767 puncte....Vei baga 4.767 doar daca vei depasi 32767, daca lasi fix 32767 asa iti va ramane nu se va modifica.
vdragosh Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 dragos sincer asta e impresia mea poate gresescdar din punctul meu de vedere chestia asta ajuta doar holderii ca sa fie bifunctionali cand full agil , cand holderi1. imagineaza-ti ca jocul nu avea bug-uri de agilitate la anumite skill-uri 2. imagineazati ca nu exista sistemul de reset-uri ( un fel de punctul 1 )ce o fii asa greu de inteles ?nu incercam sa avantajam pe nimeni . incercam sa eliminam aceste "praguri" care apar la anumite skill-uri pt. ca jocul nu a fost gandit pt. reset-uri .exemple rezultat script pt. DL :1. daca pui 32767 la agilitate , dupa reconcect ramai TOT cu 327672. daca pui 35000 la agilitate , dupa reconnect o sa ai 13500 agilitate si inca 21500 "puncte libere"3. daca pui 32768 la agilitate , dupa reconnect o sa ai 13500 agilitate si inca 19267 "puncte libere"...
HONEY - GARRONE Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 din ce am vzt eu ,toti jucatorii de pe server s-au conformat pragurilor,le-au respectat si au fost constienti de avantaje si dezavantaje in cazul in care depasesc pragurile. Numai unul singur a depasit,si-a facut treaba cand a fost necesar si acum cand a vzt ca nu mai merge a cerut introducerea unul script, TsuXing. E urat asa dragosh , daca depasesti cu 1,10, 100,1000 pct pragul e clar ca ai depasit din greseala,dar cand depasesti cu zecile de mii ,logic ca e voit si ca incerci sa profiti .Parerea mea, scriptul acela a pacalit toti jucatorii si l-a avantajat doar pe unul singur,pana acum.Acum asta e,ne adaptam ce sa facem , dar alta data fiecare raspunde de contul lui si de ceea ce face cu punctele . Daca era de la inceputul S2 scriptul asta,nimeni nu comenta nimic...In fine,mergem inainte,una peste alta e ceva bun pt server pe viitor.App, fa ceva cu serverul de CS , fara caterinca,fara misto,de la patch-ul acela s-au dat setarile peste cap.O zi buna.
L3x@ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Eu nu inteleg de ce sunteti impotriva :). Pe majoritatea serverelor fiecare isi poate baga punctele, punct cu punct, asa cum vrea. Acolo nu exista siege, nu exista rr-uri peste rr-uri ca sa primeasca nu stiu ce premium :)? Cred ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu char-ul lui, asta se pare ca uitati.
Guest Rudy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 off-topic: De ce eram sigur ca imediat dupa sugestia asta o sa inceapa "diverse persoane" sa-si bage unghia in gat ca lor nu li se pare corect? Ce aveti oameni buni, ce e asa grav ca unu a facut cerere pentru a adauga acest prag la DL? mai ales ca scriptul era implementat. Fata de 97d unde faceai cerere pentru a-ti fi scoase punctele aici scriptul face asta si permite in cazul de fata lui dragosh sa nu se streseze cu fiecare in parte.Dar ce spun eu..., dusmania pentru un joc e prea mare si a atins cote maxime la noi, nu poti cere prea mult.on-topic: Sugestile mi se pare ideale oick, toate pragurile propuse sunt optime pentru a permite caracterelor sa poata fi jucabile.
bunny Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Eu mai degraba as sugera un script de ar scoate toate punctele la fiecare logout. Cat dureaza sa bagi punctele iarasi? ~15-20 de secunde? Ce rost are sa scoti punctele pana la 13500 sau cine stie ce "cifra" anume, cand poti sa ti le bagi cum doresti la fiecare login. E mult mai simplu si mai avantajos. Un MG spre exemplu cand vrea sa faca experienta se bazeaza pe energy, dar daca vrea sa faca un war, ar cam avea nevoie de str. Deci ce-i ramane de facut? Logout si sa-si adauge punctele la str. Si exemple as da cu gramada, dar ma rog, oricum vorbesc pentru nimeni, ca deobicei.
Guest bogdan87 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 din ce am vzt eu ,toti jucatorii de pe server s-au conformat pragurilor,le-au respectat si au fost constienti de avantaje si dezavantaje in cazul in care depasesc pragurile. Numai unul singur a depasit,si-a facut treaba cand a fost necesar si acum cand a vzt ca nu mai merge a cerut introducerea unul script, TsuXing. E urat asa dragosh , daca depasesti cu 1,10, 100,1000 pct pragul e clar ca ai depasit din greseala,dar cand depasesti cu zecile de mii ,logic ca e voit si ca incerci sa profiti .Parerea mea, scriptul acela a pacalit toti jucatorii si l-a avantajat doar pe unul singur,pana acum.Acum asta e,ne adaptam ce sa facem , dar alta data fiecare raspunde de contul lui si de ceea ce face cu punctele . Daca era de la inceputul S2 scriptul asta,nimeni nu comenta nimic...In fine,mergem inainte,una peste alta e ceva bun pt server pe viitor.App, fa ceva cu serverul de CS , fara caterinca,fara misto,de la patch-ul acela s-au dat setarile peste cap.O zi buna.bai garrone ce nu va convine ca akuma pierdeti cs?...aveti placinta la cur?daca nu aveti organizare pierdeti cs scurt si la subiect.Sunteti praf mah faceti si voi un combo nu stati si dati ca idioti la ultima poartacu ts sa numai poata sa treaca cineva :-j
Guest turist Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 off-topic: De ce eram sigur ca imediat dupa sugestia asta o sa inceapa "diverse persoane" sa-si bage unghia in gat ca lor nu li se pare corect? Ce aveti oameni buni, ce e asa grav ca unu a facut cerere pentru a adauga acest prag la DL? mai ales ca scriptul era implementat. Fata de 97d unde faceai cerere pentru a-ti fi scoase punctele aici scriptul face asta si permite in cazul de fata lui dragosh sa nu se streseze cu fiecare in parte.Dar ce spun eu..., dusmania pentru un joc e prea mare si a atins cote maxime la noi, nu poti cere prea mult.on-topic: Sugestile mi se pare ideale oick, toate pragurile propuse sunt optime pentru a permite caracterelor sa poata fi jucabile.si tu ce cauti pe aici ? esti avocat pentru fratitu? ca doar toata lumea stie ca esti fratele lui marele tsuling si vad ca mai nou se fac scripturi la comanda pt o persoana ca doar suntem pe linkmaniainteresant...
Konvict Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 si tu ce cauti pe aici ? esti avocat pentru fratitu? ca doar toata lumea stie ca esti fratele lui marele tsuling si vad ca mai nou se fac scripturi la comanda pt o persoana ca doar suntem pe linkmaniainteresant...bagati unghia in gat acum ca sa facut acel script pt dl.
SadiBK Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pro si eu la sugestia lui Oick , cate despre TusXing ... no coment... :bananadance2:
Obi-Wan Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hai sa punem altfel problema. Topicul nu e facut pentru pareri pro si contra. S-a discutat si s-a agreat de persoane care nu mai pot ele de CS sau de aliantele voastre, ca acest script este in folosul TUTUROR celor care joaca pe link.Cu ce aveam nevoie de ajutor era sa veniti cu idei pentru praguri si nu cu discutii tampite legate de diferite aliante.So, sugestii pentru praguri? Argumentati!Multam ;)
HONEY - GARRONE Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 App, fa ceva cu serverul de CS , fara caterinca,fara misto,de la patch-ul acela s-au dat setarile peste cap.O zi buna.retrag :) my bad,am lipsit cs-ul asta si am aflat tarziu ca setarile sunt ok acum.bai garrone ce nu va convine ca akuma pierdeti cs?...aveti placinta la cur?daca nu aveti organizare pierdeti cs scurt si la subiect.Sunteti praf mah faceti si voi un combo nu stati si dati ca idioti la ultima poartacu ts sa numai poata sa treaca cineva :-jprostule ,eu nu stiu daca tu ai vazut pe cineva din guilda Add!cted la cs trecut.Noi am iesit (nu stiu daca momentan sau definitiv) din alianta HONEY. Asta ca sa intelegi prostule care este prost. Cand ai sa ne vezi la cs atunci sa comentezi.scz off-topicul dar berbecul asta se baga aiurea in seama si vorbeste prostii.
n4ughtyxxl Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Eu mai degraba as sugera un script de ar scoate toate punctele la fiecare logout. Cat dureaza sa bagi punctele iarasi? ~15-20 de secunde? Ce rost are sa scoti punctele pana la 13500 sau cine stie ce "cifra" anume, cand poti sa ti le bagi cum doresti la fiecare login. E mult mai simplu si mai avantajos. Un MG spre exemplu cand vrea sa faca experienta se bazeaza pe energy, dar daca vrea sa faca un war, ar cam avea nevoie de str. Deci ce-i ramane de facut? Logout si sa-si adauge punctele la str. Si exemple as da cu gramada, dar ma rog, oricum vorbesc pentru nimeni, ca deobicei.de acord cu aceasta sugestie , dar nu neaparat la fiecare logout(nu ai set si dai sw pe spot in k7 te omoara mobii :D) , eu as propune sa fie la fiecare restart(cum e si pe alte servere...) si daca se poate "/addstats" 500/1000 :tiphat: P.s. in sf ceva bun si pe aici -_-L.e. daca se aproba sugestia asta , se rezolva si "problema" asta ... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=345955
Tsu_Xing Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pro si eu la sugestia lui Oick , cate despre TusXing ... no coment... :bananadance2:din cate vezi, dragos este deschis acestui tip de script, asa ca papapapapa, binepa@ontopic, pro
Obi-Wan Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hai sa punem altfel problema. Topicul nu e facut pentru pareri pro si contra. S-a discutat si s-a agreat de persoane care nu mai pot ele de CS sau de aliantele voastre, ca acest script este in folosul TUTUROR celor care joaca pe link.Cu ce aveam nevoie de ajutor era sa veniti cu idei pentru praguri si nu cu discutii tampite legate de diferite aliante.So, sugestii pentru praguri? Argumentati! Multam ;)Care parte din mesajul asta nu e clara? Daca vreti sa ajutati, ajutati. Aveti alte topicuri unde sa va intepati (mai toate daca stau bine sa ma gandesc). Daca nu, atunci le punem cum credem noi ca e mai bine si sa nu auzim dupa discutii de genu: "da era mai bine sa...":tiphat:
L3x@ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cel mai bine ar fi sa se foloseasca ultimele praguri cu -500 in caz de ceva probleme cu agilitatea. In rest, la energy, vitality sau strength nu vad de ce s-ar schimba. Daca le bagati in script sa se scada si din celelalte 3 nu ma deranjeaza dar nu prea vad rostul decat la agility.
oick Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 In rest, la energy, vitality sau strength nu vad de ce s-ar schimba. Daca le bagati in script sa se scada si din celelalte 3 nu ma deranjeaza dar nu prea vad rostul decat la agility.La strength si vitality scriptul acum modifica din ce este peste 32767, in 32767. Singura persoana care a adus vorba de ele esti tu, modificarile vor fi la agility si energy. La agility este destul de clar, iar la energy apar probleme la sm si mg pentru ca mana din sticluta se da peste cap si ramane in jur de 300 la mg si 600 la sm iar caracterul se mai bloceaza atunci cand ramane fara, celelalte caractere nu au aceasta problema deci nu ar trebui sa fie limitate.
L3x@ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 La strength si vitality scriptul acum modifica din ce este peste 32767, in 32767. Singura persoana care a adus vorba de ele esti tu, singurele modificari vor fi la agility si energy. La agility este destul de clar, iar la energy apar probleme la sm si mg pentru ca mana din sticluta se da peste cap si ramane in jur de 300 la mg si 600 la sm iar caracterul se mai bloceaza atunci cand ramane fara, celelalte caractere nu au aceasta problema.In caz ca nu ai vazut bine, ceea ce s-a si intamplat, s-a mentionat mai sus ca unii baga punctele in diferite combinatii (exemplul dat de bunny cu mg-ul) si poate ca vor la pvp sa bage punctele altfel decat initial (stand la xp).
0ldSun Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 1. imagineaza-ti ca jocul nu avea bug-uri de agilitate la anumite skill-uri 2. imagineazati ca nu exista sistemul de reset-uri ( un fel de punctul 1 )ce o fii asa greu de inteles ?nu incercam sa avantajam pe nimeni . incercam sa eliminam aceste "praguri" care apar la anumite skill-uri pt. ca jocul nu a fost gandit pt. reset-uri .exemple rezultat script pt. DL :1. daca pui 32767 la agilitate , dupa reconcect ramai TOT cu 327672. daca pui 35000 la agilitate , dupa reconnect o sa ai 13500 agilitate si inca 21500 "puncte libere"3. daca pui 32768 la agilitate , dupa reconnect o sa ai 13500 agilitate si inca 19267 "puncte libere"...Poate daca ai avut timp sa faci acel script pentru DL ,poate ai timp sa te uiti si de faza de ce-am vorbit .:)Tu ai zis cu eliminatul bug-urilor :)