Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nyarlathotep

Parolă

Recommended Posts

Posted

Mi-am uitat parola de la cont. Am încercat de 6 ori, 3 parole diferite şi nu mi-a mers nici una. Am verificat şi dacă mai am caracterul BNasty pe cont (să văd dacă mai există contul).

Click! - Caracterul BNasty de pe cont există, parola n-o mai ştiu eu.

Posted

Mi-am uitat parola de la cont. Am încercat de 6 ori, 3 parole diferite şi nu mi-a mers nici una. Am verificat şi dacă mai am caracterul BNasty pe cont (să văd dacă mai există contul).

da`i pm unui moderator cu intrebarea si raspunsul pe care le`ai pus knd ai facut contul

Posted

Am patit exact la fel, nu o sa fi ajutat,.... din pacate. =((

Posted

ma bucur pt tine ,cum ai reusit sa iei contul inapoi ? mai bine zis pass-ul ?

Gunit i-a adus aminte sa arunce un ochisor peste email-u de confirmare,unde binenteles iti vine si parola

Posted

Gunit i-a adus aminte sa arunce un ochisor peste email-u de confirmare,unde binenteles iti vine si parola

Fain, eu am fost plecat din tara la lucru si in 9 luni nu am avut activitate pe contul ala de mail si yahoo sterge continutul conturilor inactive, asa ca am pierdut contul, am vb cu vdragos si am primit un raspuns pozitiv. =((

Asta este...jucam cand putem,alt cont ... etc.

Posted

eu am urmatoarea problema : nu imi mai stiu pass la mail si nici rasp la o intrebare... am cerut ajutor sa mi se schimbe pass de un moderator (nu e greu sa faca asta da nah...) si am primit urm raspuns :" imi pare rau

daca nu ai access la contul de email, este problema ta ." ... nu ca iar fii greu sa schimbe o prola .... in fine ... multumesc frumos ... pt asta snt moderatorii k sa ne ajute :)

Posted

iO' date='Apr 20 2010, 10:22' post='4999879']

eu am urmatoarea problema : nu imi mai stiu pass la mail si nici rasp la o intrebare... am cerut ajutor sa mi se schimbe pass de un moderator (nu e greu sa faca asta da nah...) si am primit urm raspuns :" imi pare rau

daca nu ai access la contul de email, este problema ta ." ... nu ca iar fii greu sa schimbe o prola .... in fine ... multumesc frumos ... pt asta snt moderatorii k sa ne ajute :)

cam astfel de raspuns am primit si eu ... dar din moment ce acele conturi si acele caracatere nu sant active de luni de zile,logic ca nu joaca nimeni cu ele si ca asa din senin nu reprezita un mare interes decat pt adevaratii posesori, doarece la inceput de bd sigur nu aveam seturi full si +13 sau cine site ce iteme sau tone de jwl ... doar caracterele vechi ,cu numele de pe old .

Acum ca uitam, este omenesc ... un sprijin era mult mai de ajutor ,decat un raspuns cinic.

bYE !!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...