Jump to content
Sensini

Concurs foto - FLORI DE PRIMAVARA

Recommended Posts

Posted

Nu e nici un deranj, dacă dorești poți să participi la următorul concurs a cărui tema va fi anunțată mai spre seară.

Clasamentul final.

Locul I cu 20 puncte - Fotografia cu NR.7 - adică eu

Locul II cu 16 puncte - Fotografia cu NR. 12 - Stefteo21

Locul III cu 9 puncte - Fotografia cu NR.6 - Sexini

Următoarea temă va fi: "Zâmbiți vă rog" cred că nu mai trebuie să dau detalii despre fotografiile care sunt acceptate în concurs :)

Guest Sniperus
Posted

Am avut 18 :D nu 16, dar nu mai conteaza, felicitari.

Voturile fotografiei 12 adica stefteo21, adica eu.

Whitewolf - 2 puncte

ZBK - 3 puncte

Superstar - 3 puncte

logs - 2 puncte

z__Z - 2 puncte

pitikoo - 3 puncte

Dani - 3 puncte

Posted

Done and done.

Vudu ai un warn down, sa te speli cu el pe cap :cool2:

Ar fi mai distractiv daca ar castiga cei cu warn mai mare sa am si eu ce face :P

Asteptam urmatorul concurs, felicitari tuturor etc.

Posted

Done and done.

Vudu ai un warn down, sa te speli cu el pe cap :cool2:

Ar fi mai distractiv daca ar castiga cei cu warn mai mare sa am si eu ce face :P

Asteptam urmatorul concurs, felicitari tuturor etc.

:)) nu mi`a placut sa vad acolo 10% numai pt asta am participat pana acuma la concurs uri ca sa scap de warnul ala =))

Posted

:)) nu mi`a placut sa vad acolo 10% numai pt asta am participat pana acuma la concurs uri ca sa scap de warnul ala =))

:D Propun inventarea warnurilor de tip -1, -2, ... s.a.m.d. pentru merituosii castigatori ai acestui concurs. Asta inseamna ca vor fi iertati de warn in situatiile de abateri de la reguli - pentru merite deosebite in ochi si click de aparat. :)

Felicitari pentru toti participantii, fotografiile din editia asta au fost o incantare.

Posted

:D Propun inventarea warnurilor de tip -1, -2, ... s.a.m.d. pentru merituosii castigatori ai acestui concurs. Asta inseamna ca vor fi iertati de warn in situatiile de abateri de la reguli - pentru merite deosebite in ochi si click de aparat. :)

Felicitari pentru toti participantii, fotografiile din editia asta au fost o incantare.

=))

Posted

Pai tu ai ales tema, ce ne mai tine? Faci un topic si se rezolva.

Daca astepti un raspuns pentru propunerea lui TheodorescuS, raspunsul e clar nu :D

Chiar nu stiu ce alte "premii" am putea oferi, daca aveti sugestii, le astept pe PM si daca e ceva viabil (gen nu global mod) atunci posibil sa le aplicam la concursul urmator.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...