Lemonade Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Inspirata de topicul cu caseta - "testament", in care mi-as putea exprima opiniile in legatura cu ce am invatat de la fiecare om pe care il cunosc, m-am gandit sa spuneti si voi ce admirati la familia, prietenii si cunoscutii vostri. :D Am invatat : - de la mama : ca lucrurile nu sunt intamplatoare - de la tata : sa spun lucrurilor pe nume - de la bunica : sa fiu rabdatoare - de la profu' de geografie : "Un banc spus la momentul potrivit este mereu binevenit." - din experienta unei prietene : "When you're looking for perfection in a relationship, you'll always find boredom." - de la SupeRstaR : sa nu mai pun totul la suflet
Guest stefteo21 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Am invatat:Singur: ca daca n-ai bani esti prafSingur: ca banii se fac relativ usorMama: ca daca n-ai un job bun si respectat in societate e greu sa te afirmiPrieteni: ca esti media aritmetica a oamenilor cu care umbli, asa ca m-am descotorosit de multi prieteni care nu-mi trebuiau si am facut rost de vre-o 2 mai de valoare.Internet: ca informatia este peste tot, doar te asteapta.:D
celmaislabaN Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nimeni din jurul meu nu a putut si nu va putea sa ma invete ceva.... Tot ce am invatat a fost ca exista multi prosti, prea multi.
Random Hero Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 - de la profu' de geografie : "Un banc spus la momentul potrivit este mereu binevenit." "Bravo bai, fetito, iti dau un 10, ca il meriti!" :> De la tata: ca daca vreau ceva, trebuie sa trag si cu dintii ca sa il obtin. De la bunici: sa beau. :> De la fostul profesor de fizica: atunci cand am o problema trebuie "sa dau piept cu ea si sa o trantesc la pamant." De la prieteni: ca nu trebuie sa am incredere in ei. Din proprie experienta: ca in majoritatea situatiilor voi fi pe cont propriu si ca va trebui sa ma descurc cat mai bine. Ups, cum am putut sa uit: de la initiatoarea topicului am invatat sa apreciez frumosul.
Andrey_George Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 De la mama: Sa nu pun la suflet tot ce zic cei din jur. De la bunci: Sa ascult de parinti:))) De la tata: Daca vreau sa obtin ceva trebuie sa ma zbat pana reusesc sa obtin acel lucru De la mine: Habar nam ce am invatat de la mine , dar am invatat
Denzel_Lsd Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 tot ce am invatat am invatat de la cineva , si in mare parte am invatat lucrurile bune si frumoase ale vietii....partile nasoale "le-am furat'' ca pe alea nu te invata nimeni sa le faci , exceptand unele cazuri.Nimeni din jurul meu nu a putut si nu va putea sa ma invete ceva.... Tot ce am invatat a fost ca exista multi prosti, prea multi.sincer , tot ce stii ai invatat de la cineva si probabil nu vrei sa recunosti in caz ca nu ti-ai dat seama.Nu poti sa inveti "ca sunt prea multi prosti" chestia asta ai realizat'o tu singur.
ive Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 de la mama: Sa stau si sa ascult mai intai de la tata: Sa fiu mai intepat :P
orezExpandat Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 de la tata: ca daca muncesti poti ajunge cinevade la mama: ca trebuie sa fiu ca tatade la bunica: cateva cuvinte in maghiara,prea putine
Lemonade Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 de la tata: ca daca muncesti poti ajunge cineva de la mama: ca trebuie sa fiu ca tata de la bunica: cateva cuvinte in maghiara,prea putine Ah, si bunica mea e unguroaica. (Eugen :oups: )
The Fan Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nimeni din jurul meu nu a putut si nu va putea sa ma invete ceva.... Tot ce am invatat a fost ca exista multi prosti, prea multi.+1nimeni din jurul meu nu este demn de a fi un model de urmat asa ca a trebuit sa invat totul singur.. a fost mai bine pentru ca am invatat sa ma descurc singur si sa nu am nevoie de nimeni.
A4tec Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 de la tata : "Te duci la scoala cand vrei, da sa ai spatele asigurat. (un medic bun ) "de la mama : "Daca mananci dupa ora 00:00 te ingrasi grav..."de la bunica : "Sa fac sport sa ajung si eu un rambo"
acelasi_bandit Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 interesant topicde la mama : probabil sa apreciez mai mult persoanele si sa fiu mai diplomat ca am de castigattata : nushde la prieteni : aparentele insalade la gagica unui amic : sa fumez ..damn :(de la scoala : nimicde pe linkmania : ORICE E POSIBIL !!
Heini Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mama: Sa fiu cuminte ^_^ Mama:Sa ma duc la scoala Tata: Sa imi traiesc viata la maxim ^_^ . Tata: Sa imi fac 1 viitor. Prieten: Sa renunt la jocuri video , lucru care l-am si facut. Prieten: Sa fumez . Rau !
mortallx Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Singur:Aproape tot ce stiuProfesori:carte...bla bla blaMama si tata:cate cv
eseeet Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 eu m-am invatat singur prin ce trebuie sa trec in viata,nimeni nu te influenteaza cum te influentezi tu
Luci Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 De la mama : Ca trebuie sa mai slabescDe la tata : Ca mama nu are dreptateDe la profesori: Ca ai mei nu m-au invatat bineDe la prieteni : Sa merg pe roleDe la profa de geografie : Ca viata e scurta : (
Florin09 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 De la bunica mea, singurul lucru care ar fi de precizat: Că omul face trei lucruri sigure în viață: Se naște, îți trăiește viața, și în cele din urmă moare. Restul ce am învățat sunt total neînsemnate pe lângă asta
TwentySix Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 de la mama si tata : fara carte nu ai partede la unchiu' : cum sa ma descurc si fara carte
pizza200 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 sincer ceilalti nu m-au invatat niciodata nimic ,eu m-am adaptat si am invatat singur
Konvict Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 de la mama am invatat ca: tre sa merg la scoala si ca trebuie sa ma spal pe dintide la tata am invatat ca tre sa ard cat mai multe fete, inainte sa imi pun pirostriilede la bunicul am invatat sa beaude la prima mea prietena am invatat sa fumezsingurul lucru pe care l-am incatat singur este acela, ca pana la urma si cei mai buni prieteni te tradeaza si te lasa la greu.