Jump to content
Lemonade

Ce ati avut de invatat?

Recommended Posts

Posted

Inspirata de topicul cu caseta - "testament", in care mi-as putea exprima opiniile in legatura cu ce am invatat de la fiecare om pe care il cunosc, m-am gandit sa spuneti si voi ce admirati la familia, prietenii si cunoscutii vostri. :D

Am invatat :

- de la mama : ca lucrurile nu sunt intamplatoare

- de la tata : sa spun lucrurilor pe nume

- de la bunica : sa fiu rabdatoare

- de la profu' de geografie : "Un banc spus la momentul potrivit este mereu binevenit." :))

- din experienta unei prietene : "When you're looking for perfection in a relationship, you'll always find boredom."

- de la SupeRstaR : sa nu mai pun totul la suflet ;;)

Guest stefteo21
Posted

Am invatat:

Singur: ca daca n-ai bani esti praf

Singur: ca banii se fac relativ usor

Mama: ca daca n-ai un job bun si respectat in societate e greu sa te afirmi

Prieteni: ca esti media aritmetica a oamenilor cu care umbli, asa ca m-am descotorosit de multi prieteni care nu-mi trebuiau si am facut rost de vre-o 2 mai de valoare.

Internet: ca informatia este peste tot, doar te asteapta.

:D

Posted

- de la profu' de geografie : "Un banc spus la momentul potrivit este mereu binevenit." :))

"Bravo bai, fetito, iti dau un 10, ca il meriti!" :>

De la tata: ca daca vreau ceva, trebuie sa trag si cu dintii ca sa il obtin.

De la bunici: sa beau. :>

De la fostul profesor de fizica: atunci cand am o problema trebuie "sa dau piept cu ea si sa o trantesc la pamant."

De la prieteni: ca nu trebuie sa am incredere in ei.

Din proprie experienta: ca in majoritatea situatiilor voi fi pe cont propriu si ca va trebui sa ma descurc cat mai bine.

Ups, cum am putut sa uit: de la initiatoarea topicului am invatat sa apreciez frumosul.

Posted

De la mama: Sa nu pun la suflet tot ce zic cei din jur.

De la bunci: Sa ascult de parinti:)))

De la tata: Daca vreau sa obtin ceva trebuie sa ma zbat pana reusesc sa obtin acel lucru

De la mine: Habar nam ce am invatat de la mine , dar am invatat :))

Posted

tot ce am invatat am invatat de la cineva , si in mare parte am invatat lucrurile bune si frumoase ale vietii....partile nasoale "le-am furat'' ca pe alea nu te invata nimeni sa le faci , exceptand unele cazuri.

Nimeni din jurul meu nu a putut si nu va putea sa ma invete ceva.... Tot ce am invatat a fost ca exista multi prosti, prea multi.

sincer , tot ce stii ai invatat de la cineva si probabil nu vrei sa recunosti in caz ca nu ti-ai dat seama.Nu poti sa inveti "ca sunt prea multi prosti" chestia asta ai realizat'o tu singur.

Posted

de la tata: ca daca muncesti poti ajunge cineva

de la mama: ca trebuie sa fiu ca tata

de la bunica: cateva cuvinte in maghiara,prea putine

Ah, si bunica mea e unguroaica. :)) (Eugen :oups: )

Posted

Nimeni din jurul meu nu a putut si nu va putea sa ma invete ceva.... Tot ce am invatat a fost ca exista multi prosti, prea multi.

+1

nimeni din jurul meu nu este demn de a fi un model de urmat asa ca a trebuit sa invat totul singur.. a fost mai bine pentru ca am invatat sa ma descurc singur si sa nu am nevoie de nimeni.

Posted

de la tata : "Te duci la scoala cand vrei, da sa ai spatele asigurat. (un medic bun ) "

de la mama : "Daca mananci dupa ora 00:00 te ingrasi grav..."

de la bunica : "Sa fac sport sa ajung si eu un rambo"

Posted

interesant topic

de la mama : probabil sa apreciez mai mult persoanele si sa fiu mai diplomat ca am de castigat

tata : nush

de la prieteni : aparentele insala

de la gagica unui amic : sa fumez ..damn :(

de la scoala : nimic

de pe linkmania : ORICE E POSIBIL !!

Posted

Mama: Sa fiu cuminte ^_^

Mama:Sa ma duc la scoala :banghead:

Tata: Sa imi traiesc viata la maxim ^_^ .

Tata: Sa imi fac 1 viitor.

Prieten: Sa renunt la jocuri video , lucru care l-am si facut.

Prieten: Sa fumez :| . Rau ! :))

Posted

De la mama : Ca trebuie sa mai slabesc

De la tata : Ca mama nu are dreptate

De la profesori: Ca ai mei nu m-au invatat bine

De la prieteni : Sa merg pe role

De la profa de geografie : Ca viata e scurta : (

Posted

De la bunica mea, singurul lucru care ar fi de precizat: Că omul face trei lucruri sigure în viață: Se naște, îți trăiește viața, și în cele din urmă moare. Restul ce am învățat sunt total neînsemnate pe lângă asta

Posted

de la mama am invatat ca: tre sa merg la scoala si ca trebuie sa ma spal pe dinti

de la tata am invatat ca tre sa ard cat mai multe fete, inainte sa imi pun pirostriile

de la bunicul am invatat sa beau

de la prima mea prietena am invatat sa fumez

singurul lucru pe care l-am incatat singur este acela, ca pana la urma si cei mai buni prieteni te tradeaza si te lasa la greu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...