Jump to content
IceMan

Plusurile si minusurile comunitatii in care activam

Recommended Posts

Posted

Un nob mai mare ca altul -_-

@Stateam pe 4tuning si citeam ceva,cand mi-au sarit in ochi reclemele care-s pe un spatiu relativ mai mare decat cea de pe linkmania,oare aici de ce nu se plang userii?

poate pt ca sunt obisnuiti cu ele. pe LM n-au mai fost demult puse reclame

Posted

Un nob mai mare ca altul -_-

@Stateam pe 4tuning si citeam ceva,cand mi-au sarit in ochi reclemele care-s pe un spatiu relativ mai mare decat cea de pe linkmania,oare aici de ce nu se plang userii?

http://i42.tinypic.com/34qu0m1.jpg

Pai e simplu, e cum a spus sensini, sunt obisnuiti cu ideea reclamelor pe forum (si reclamele nu sunt numai alea din dreapta si de sus, sunt puse si in posturile utilizatorile si mai sunt si posturi speciale pentru reclama), dar singura diferenta intre 4tuning si linkmania, e ca 4tuning face ceva ce se vede cu banii, si anume se organizeaza fel si fel de "show-ri" , iar utilizatorii de acolo stiu, de asta nici nu comenteaza. A nu se intelege ca pretind ca pe linkmania nu s-ar face nimic.

Si tot nu inteleg de ce pe unii ii deranjeaza atat de mult reclama asta, eu personal nici nu o simt, si ar mai merge inca o reclama pusa in sus-ul forumului (acolo langa sigla Linkmania)

Posted

Pai e simplu, e cum a spus sensini, sunt obisnuiti cu ideea reclamelor pe forum (si reclamele nu sunt numai alea din dreapta si de sus, sunt puse si in posturile utilizatorile si mai sunt si posturi speciale pentru reclama), dar singura diferenta intre 4tuning si linkmania, e ca 4tuning face ceva ce se vede cu banii, si anume se organizeaza fel si fel de "show-ri" , iar utilizatorii de acolo stiu, de asta nici nu comenteaza. A nu se intelege ca pretind ca pe linkmania nu s-ar face nimic.

Si tot nu inteleg de ce pe unii ii deranjeaza atat de mult reclama asta, eu personal nici nu o simt, si ar mai merge inca o reclama pusa in sus-ul forumului (acolo langa sigla Linkmania)

Te asigur eu ca 4t nu face acele show-uri din banii de reclame,pentru asta,exista sponsori. :)

Eu personal as fi de acord cu reclamele ,daca s-ar vedea niste schimbari,dar atata timp cat forumul si serverele sunt gazduite de rds,nu prea vad rostul.

Posted

Eu personal as fi de acord cu reclamele ,daca s-ar vedea niste schimbari,dar atata timp cat forumul si serverele sunt gazduite de rds,nu prea vad rostul.

doar sunt gazduite (banda, intretinere, electricitate). serverele in sine nu sunt cumparate de ei si nici licentele pt jocuri / forum.

reclama din dreapta momentan e pusa cu scopul cumpararii unei licente pt un nou forum (invision power board nu e gratis, costa 250$). in orice caz, daca lumea blocheaza reclama, mai avem mult de suportat, pt ca ce s-a strans pana acum e maruntis, iti poti scoate familia la restaurant intr-o seara eventual, dar sa cumperi o licenta in niciun caz.

deci cu cat se strang mai repede banii, cu atat dispare mai repede reclama. daca aveti de facut cumparaturi pe emag, folositi bannerul din dreapta, 3% din vanzari merg catre linkmania. se primesc sume mici si pt click-uri, si views CRED, dar infim oricum.

Posted

Sensini, daca cineva chiar face asa ceva pentru a strange 250$ (rofl 7 milioane jumate) e o tactica excesiv de neinspirata.

Pe IPB-urile noi poti pune reclame foarte frumos in ultimul post sau chiar in posturi (gen Softpedia) care nu deranjeaza cu nimic. Orice firma serioasa ti-ar cumpara licenta pentru un forum daca le-ai garanta ca timp de x luni le tii reclame de genul asta si anunti pe tot forumul "EMAG A SPONSORIZAT COMUNITATEA LM SI A CUMPARAT UN FORUM NOU MISTO <3". Ce naiba, si eu as cumpara licenta pentru voi daca mi-ati face reclama de genul asta la site.

Si din cate stiu eu, la ce trafic are LM deja reclamele astea nu mai sunt CPC ci pur si simplu un cost fix lunar stabilit in functie de traficul pe acest forum. Nu conteaza sa dai click, conteaza ca TU sa VEZI reclama cu emag si sa iti ramana fixat in creier numele si logo-ul emag pentru a cumpara de la ei cu urmatoarea ocazie. Asta e toata filozofia reclamelor pe site-urile mari (gen LM).

Oricum, n-are legatura cu comunitatea, hai sa trecem peste asta.

Posted

nu stiu care este intelegerea dintre emag si linkmania si nici in ce conditii a fost incheiata exact. tot ce stiu e ceea ce am scris mai sus, ca sa justific prezenta acestor reclame, avand in vedere ca unii sustin ca isi strang moderatorii bani de iesit la bere sau mai stiu eu ce gogomanii :))

Ce naiba, si eu as cumpara licenta pentru voi daca mi-ati face reclama de genul asta la site.

discuta cu iceman daca vorbesti serios :))

btw, am vazut ca a fost comparata linkmania cu softpedia. in primul rand, linkmania este un site de gaming, softpedia este unul de IT&C. in al doilea rand, un lucru foarte important: softpedia este o companie cu angajati platiti pt sarcinile pe care le au (programatori, webdesigneri, jurnalisti, translatori, pana si moderatorii sunt platiti din cate stiu eu). pe linkmania, toate lumea munceste din placere, pasiune, inclusiv vrazvan, in timpul lor liber.

Posted

Nu compara nimeni LM cu softpedia (hai sa fim seriosi), comparam 2 forumuri si 2 modalitati de a pune reclama (cum era si cu 4 tuning mai sus).

Daca noi suntem forum de gaming inseamna ca trebuie sa ne limitam la asta?

Uite, Softpedia este de IT&C si are subsectiuni de scoala, casa, sanatate etc. Nu stiu daca au fost populate de la inceput dar facand o sectiune pentru un gen de om, atragi oamenii sa ramana acolo.

Uite, gen cum e sectiunea de Starcraft de la Play Online. Aproape nimeni pe acolo dar totusi exista. In timp vor veni mai multi oameni pasionati (mai ales cu Starcraft 2) si se va crea o comunitate.

Despre subforumuri si partea cu "forum de gaming" am mai discutat si s-a renuntat, nu se vrea o ramificare si se doreste sa se ramana la formatul actual.

4. Subforumurile. Pe asta am vrut sa accentuez la inceput.

Daca nu ai un subforum dedicat pentru ceva anume, nu vei avea NICIODATA o comunitate pentru acel lucru. O data cu locul de discutie, vor aparea in timp si oamenii care sa discute. Un subforum gol nu cere de mancare, nu face galagie; pur si simplu e acolo pentru oameni sa posteze atunci cand au nevoie.

Cred ca ar trebui sa intrati in mileniul nou deja si sa renuntati la replica "suntem forum de gaming, discutam doar despre jocuri". Nu stiu cat de mult tineti sa aveti o comunitate calumea dar va zic eu ca gamerii mai au si alte preocupari pe langa gaming. Unii dintre ei fac facultati, unii citesc, altii au animale.. Daca oamenii astia nu au unde sa discute despre celelalte hobby-uri ale lor, vor pleca de pe forum. Cat sa si discuti pe marginea CS-ului? "omege, am dat al 2312432198-lea hedshot azi".

Nu are rost sa va sugerez ce alte subforumuri sa faceti, s-au facut o groaza de sugestii de-a lungul timpului si tuturor le-ati servit pastila ca sunteti un forum de gaming.

Posted

Foarte adevarat ce zice blk.

De ce ne limitam la a fi un forum de gaming ?

In cazul asta, "minusul" ca vin multi prunci de 13-14 ani cu IQ negativ si fac posturi de dragu de a fi, n`o sa dispara niciodata, ba mai mult, o sa vina doar ei.

Pe cand creand sectiuni dedicate unei varste mai inaintate (decat 13-14 ani ma refer), ai sansa sa iti vina si 2-3-4-5-10-20-100 de useri cu varste mai mari.

Posted

Foarte adevarat ce zice blk.

De ce ne limitam la a fi un forum de gaming ?

In cazul asta, "minusul" ca vin multi prunci de 13-14 ani cu IQ negativ si fac posturi de dragu de a fi, n`o sa dispara niciodata, ba mai mult, o sa vina doar ei.

Pe cand creand sectiuni dedicate unei varste mai inaintate (decat 13-14 ani ma refer), ai sansa sa iti vina si 2-3-4-5-10-20-100 de useri cu varste mai mari.

I-am propus acelasi lucru lui IceMan acum ceva timp,pentru diversificarea forumului si adaugarea unor noi categorii si raspunsul a fost "e forum de gaming".

Diversificarea forumului,parteneriat cu forumuri gen softpedia sau saituri gen 220.ro,ar aduce avantaje forumului linkmania,dar am vorbit si vorbesc degeaba.

Posted

odata cu noua versiune, forumul va fi complet restructurat din cate am inteles, deci inclusiv sectiuni noi. dar pana atunci trebuie sa se stranga banii pt licenta :)

cat despre parteneriate, nu stiu daca se pot face fara acordul rds.

Posted

Pot sa donez ceva banuti. :D 2-5 mil cam asa.

vrazvan nu a fost niciodata de acord cu luatul banilor de la useri (stiu ca s-a propus odata o cheta pt ceva pe la cs si n-a fost de acord).

btw, ce postez eu sunt opinii personale, nu ale staff-ului. posturi "oficiale" face iceman daca e necesar :P

Posted

odata cu noua versiune, forumul va fi complet restructurat din cate am inteles, deci inclusiv sectiuni noi. dar pana atunci trebuie sa se stranga banii pt licenta :)

cat despre parteneriate, nu stiu daca se pot face fara acordul rds.

Dupa aia nu mai are rost,sincer,restructurarea si parteneriatul era pentru o reclama mai buna a forumului cat si a pocariei asteia de sait din dreapta.

Cat despre acordul RDS-ului,RDS ar trebui sa "vaneze" astfel de parteneriate,pur si simplu n-are nimeni de pierdut din aceste parteneriate.

@Din cate stiu eu,a fost un scandal cam marisor pe tema banilor.

Posted

Pot sa donez ceva banuti. :D 2-5 mil cam asa.

donatiile din partea userilor nu ar trebui primite sub nici o forma ...se incepe cu pretentii cu nebuneli ...samd..

bad ideea :>

Posted

Cat despre acordul RDS-ului,RDS ar trebui sa "vaneze" astfel de parteneriate,pur si simplu n-are nimeni de pierdut din aceste parteneriate.

Nu vaneaza astfel de parteneriate, pentru ca banii adusi din astfel de parteneriate sunt fix pix in comparatie cu alte incasari care le face RDS`ul (gen plata internetului, a telefonului, abonamente, etc) :)

Posted

Nu vaneaza astfel de parteneriate, pentru ca banii adusi din astfel de parteneriate sunt fix pix in comparatie cu alte incasari care le face RDS`ul (gen plata internetului, a telefonului, abonamente, etc) :)

N-ai prins ideea,nu era vorba de bani aici,era vorba de publicitatea gratuita pe care o poate castiga linkmania prin acele parteneriate.

Linkmania are nevoie de mai mult de o simpla reclama pusa de-a manzului in coltul din dreapta.

btw: http://www.youtube.com/watch?v=ObanFbfl-h8...feature=related

Posted

Vorbiti in necunostiinta de cauza (din nou) in legatura cu parteneriatele. Nu se pot face si nici nu se pot incheia contracte pt reclame. Intre cine ? Intre firma cutare si mine in calitate de ce ? Intre firma cutare si vrazvan in calitate de ce ? Aici e treaba RDS-ului, doar ca nu se doreste asa ceva (nu este interes). Nu mai veniti cu propuneri si idei mega stralucite fara sa aveti habar despre ce vorbiti, de altfel sa ne faceti si prosti ca nu ne duce capul sa facem aia sau cealalta. Normal ca ne-am gandit, daca se putea face crezi ca nu erau ?

Banner-ul ce-l vedeti voi in dreapta nu este pe baza de contract, il poate pune oricine pe orice site, se completeaza doar un formular pe emag.ro (aveti suficiente detalii la ei pe site in legatura cu asta, trebuie doar sa cautati si o sa gasiti singuri raspunsuri).

Linky, si normal ca nu se vad inca rezultate din moment ce nu sunt fonduri suficiente. Ce ai vrea sa-ti prezint, ceva inexistent ?

loyd, sunt gazduite de rds in sensul in care le-au oferit atunci prin 2002-2003 si de atunci ruleaza.. pe banda, curentul si serverele (nu toate) ale lor. Intre timp mai trebuie facute update-uri la licente (cumaprate altele in cazul de fata, daca se vrea versiune noua), upgrade la servere (sau mai degraba altele noi), ..

Cand o sa cresti mare, o sa te angajezi si o sa inveti ce inseamna management intr-o companie mare, atunci vii si faci sugestii cu privire la contracte, licente, administrare fonduri si ce mai doresti tu. Pana atunci, daca nu cunosti te rog sa te abtii, ca n-are rost. Am inteles, iti place sa faci pe desteptul, noi suntem aia prosti si nu stim sa facem nimic, ok.

Posted

Salut Ice. Sper sa imi raspunzi prompt. Unde se duc banii venitit din reclama emag? Cont bancar / adresa / cont virtual - una dintre astea :)

Posted

Nu vorbeam de contracte sau de bani,vorbeam de cu totul alceva,oricum,tine-o asa ca-i bine.

Poate daca ai sa citesti de vreo 2 sau 3 ori ceea ce am scris si ai sa dai la o parte orgoliul ala,ai sa vezi exact la ce m-am referit.

Ultimul meu post aici. :)

Posted
Ce importanta are ?
Daca ti-as spune ce importanta are nu mi-ai mai zice. Dar sa fiu sincer. Asa cum emag trimite bani acolo banuiesc ca oricine poate.
Posted

Linky, si normal ca nu se vad inca rezultate din moment ce nu sunt fonduri suficiente. Ce ai vrea sa-ti prezint, ceva inexistent ?

De la ce te-ai luat ca vreau sa imi prezinti mie ce s-a facut cu banii? :))

Pentru mine imi este total indiferent ce se intampla daca se iau sau nu bani de pe reclame. La fel pentru mine imi e indiferent daca ramane la fel forumul sau daca se schimba. Lucrul care ma deranjeaza nu este forma fizica a forumului, ci modul in care acesta este intretinut, sau mai bine spus neintretinut. Dar asta nu e vina nimanui decat a unu administrator care a preferat sa spele pe maini si sa lase forumul la intamplare. Norocul nostru am putae spune ca ai fost tu ca ai aratat un interes in plus in ceea ce priveste forumul cat si unele servere, asa ca din partea mea nu ai decat sa iti bagi banii in buzunar sau sa faci alt forum, eu tot cu aceleasi nemultumiri raman :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...