Jump to content
IceMan

Plusurile si minusurile comunitatii in care activam

Recommended Posts

Posted

Minusuri ? Avand in vedere ca exista un numar mare te useri pe forum , ar trebui marit numarul de moderatori.In multe topicuri se face flame la greu.

Si-un exemplu sa nu ziceti ca-s vorbe-n vant -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...665&st=1520

Plusuri ? Sunt pe aici cateva persoane ce-si dau silinta(gen Iceman) , sau alti moderatori la discutii generale(logs) , care chiar isi dau interesul si-si doresc sa poarte o discutie cat se poate de interesata.

Posted

De unde stii tu ca nu fac nimic, le-ai verificat personal activitatea ? Cred ca nu. Ei bine, eu da, stiu ce face fiecare. Nu toti sunt pusi ca sa modereze, asta stiai? Bineinteles ca nu, dar din nou vorbesti in necunostiinta de cauza.

In ritmul asta te vei supara si vei inchide topicul din cauza unora ca eseet. Ignora-l, sfat. Intotdeauna i-am citit posturile si nimic n-am inteles din ele. E putin pierdut. :D

Sunt unele lucruri pe care unii nu le puteti intelege, doar daca treceti putin de cealalta parte, de partea staff-ului, sa deveniti membru, sa vedeti cum e sa fii injurat cand c-o zi inainte erai tu cel care injuri. Si sa te miri cum de lumea generalizeaza cand tu n-ai facut nimic. Pai bine bine, uitati-va la postul lui eseet, el pune toti moderatorii in aceeasi oala. Suntem diferiti, prin asta ne deosebim ca indivizi. Fiecare admin in parte nu reprezinta sursa ta de injurat ca te-a enervat/banat unul dintre ei.

Posted

In legatura cu schimbarea numelui.. nu am inteles o chestie : de ce la moderatori s-a schimbat si la useri nu ? si astept un motiv calumea, nu "s-a schimbat deodata cu MT", raspuns pe care l-am mai primit.

Se poate considera un minus chestia asta.

Posted

Daca tot edita profilul userului sa-i adauge member title, ce-l mai durea mana daca mai dadea 2 click-uri? Cam asa vad situatia. E intr-adevar o discriminare, intotdeauna staff-ul e mai important decat comunitatea in sine, n-o spun eu, asa este.

Posted

Bunny, esti amabil sa zici cine au luat prin nepotism la MU -_-? Nu de alta, dar deja mi-am luat vreo 2-3 suspend-uri din antipatie, 2-3 plangeri rezolvate cu o incompetenta crasa + cateva huiduieli catre niste moderatori. Inca vreau sa mi se rezolve o plangere corect :)). Dar, daca va fi nevoie, ii numesc. Vreau doar sa vad un lucru :-?.

Posted

Bunny, esti amabil sa zici cine au luat prin nepotism la MU -_-? Nu de alta, dar deja mi-am luat vreo 2-3 suspend-uri din antipatie, 2-3 plangeri rezolvate cu o incompetenta crasa + cateva huiduieli catre niste moderatori. Inca vreau sa mi se rezolve o plangere corect :)). Dar, daca va fi nevoie, ii numesc. Vreau doar sa vad un lucru :-?.

Mai, nu stiu ce divergente ai tu cu ei, dar per total baietii de la mu chiar sunt foarte ok, inclusiv Redemption pe care nu-l suport nici in ruptul capului. :D Nepotism de genul se facea pe cand era Kitte in staff, 90% din staff era din guilda unde activa ea, Maniacii. As fi nesimtit sa m-apuc sa dau din casa sau sa arat cu degetul pe-ala sau pe celalalt. Fiecare si-a facut treaba cum a putut si stiut mai bine. Ma rog, unii au luat-o putin pe aratura, dar ultima oara cand i-am "privit" erau pe drumul cel bun. :)

Daca doreste Lance sa preia cuvantul, e invitatul meu. :D

Posted

Pe mine ma intereseaza atunci cand recrutez moderatori cunostiintele in domeniu si aptitudinile sale...

la canter sunt alte criterii.

acolo marea majoritate a moderatorilor nu stiu decat sa mute un topic la help zone si sa il inchida...

nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. poti sa verifici.

Posted

Mai, nu stiu ce divergente ai tu cu ei, dar per total baietii de la mu chiar sunt foarte ok, inclusiv Redemption pe care nu-l suport nici in ruptul capului. :D Nepotism de genul se facea pe cand era Kitte in staff, 90% era din guilda unde activa ea, Maniacii. As fi nesimtit sa m-apuc sa dau din casa sau sa arat cu degetul pe-ala sau pe celalalt. Fiecare si-a facut treaba cum a putut si stiut mai bine. Ma rog, unii au luat-o putin pe aratura, dar ultima oara cand i-am "privit" erau pe drumul cel bun. :)

I knew it, you dirty chicken! Noh, cum ziceai, nu dai din casa :).

1. ija: cred ca nu e persoana care sa nu aibe habar cum a luat ija gm. Partea buna e ca macar isi face treaba.

2. Dream: amic de-al lui ija. Desi nu a fost cine stie ce activ, nu a facut mai nimic sa se remarce, ghici ce: gm.

3. Sirius: low activity, daca intrebai 4 din 5 jucatori toti iti raspundeau "Whtf is Sirius?", si nu ma refer la cei noi. Dar, fiind prieten cu cine trebuie a luat gm.

4. [Creator]: il contest si il voi contesta in continuare. El, ca si MurDoc nu au ce cauta. Pe jucatori ii intereseaza cineva care e activ, care stie ce se intampla intr-un joc, nu cineva care s-a hotarat ca dupa 1-2 ani de absenta doreste sa se intoarca si cutarica ii zice "Nu fii prost, ma, iti dau gm / mod si nu-ti mai bati capul.".

In afara de TheMask, Maeve si oick care la vremea respectiva erau activi (2 dintre ei inca mai sunt activi) restul au fost alesi ca il cunosc pe cutarica. Nu contest ca nici ei nu au avut motive mai putine ca sa zici ca nu cunosteau dar macar erau activi, stiau cu ce naiba se mananca jocul in momentul respectiv.

Asta e enervant: catalogati functia de mod / gm ca pe o baba iesita la pensie mofturoasa, cu latei la... ceea ce o indispune mereu si o face sa-si arate stresul pe cine prinde in cale. Pe unde mai pui ca majoritatea sunt cam dobitoace. Babele, desigur.

LE: Uitasem de KooX. Idem Sirius + [Creator].

LE2: ah, da, si morf3u :).

LE3: sunt mai multi care se pot incadra in "categoriile" de mai sus dar cum ziceam: inca mai vreau sa mi se analizeze o plangere corect :).

Posted

Ba voi vorbiti aici atatea prostii... Acuma o sa vina clasicu "ba esti pupincurist", dar cu toate astea tot o sa postez.

Voi credeti ce ziceti? Tot sariti in cap aici la oameni, cand voi ce faceti? Nimic.

Nu stiu ce stiti voi despre conducerea unui forum sau unei comunitati. Eu am condus 2 comunitati locale(doar counter-strike), una pe post de adm alta pe post de moderator(cum ar fi aici globalii) ... si credeti-ma e mai greu decat va imaginati...

Forumu asta are o singura problema(majora)... e plina de oameni care cred ca ei stiu tot, si ca nu pot fi contrazisi.. Aici se includ 80% din userii ce au postat pana acuma.

that`s me

dar am suspend 20 de zile de la postul asta: click; am facut new user ca aveam nevoie sa scriu ceva in topicul cu lineage.

Cat despre a simti lipsa, nimeni nu ar simti lipsa nimanui oricum. Forumul era interesant odata (cu mult inainte de a veni tu aici) cand puteai sa vezi ca exista si oameni inteligenti cu idei interesante; acuma mai gasesti pe alocuri asa ceva (sa zicem ca tu ai fi un caz izolat :) ). I`m out for now gl.

din pacate is aici cu mult inainte sa vi tu... deci nu stiu cand era interesant.. =\

Posted

In legatura cu schimbarea numelui.. nu am inteles o chestie : de ce la moderatori s-a schimbat si la useri nu ? si astept un motiv calumea, nu "s-a schimbat deodata cu MT", raspuns pe care l-am mai primit.

Se poate considera un minus chestia asta.

Simplu, nu se mai schimba numele, va fi o facilitate doar pt staff (asa cum este si MT-ul), eventual pt cei care intr-adevar merita sau ajuta cu ceva comunitatea.

la canter sunt alte criterii.

acolo marea majoritate a moderatorilor nu stiu decat sa mute un topic la help zone si sa il inchida...

nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. poti sa verifici.

La CS e altceva, moderatorii in principiu sunt responsabili de server sau ceva ajutoare, si nu cine stie ce moderatori. Dar din ce am vazut eu majoritatea isi fac treaba, acum adevarul e ca nu prea sunt eu la curent cu ce se intampla pe acolo, nu e sectiunea in care activez. Defapt, activez cam in toate sectiunile mai putin MU si CS (la CS din cand in cand atunci cand am nevoie sau ajut cu cate ceva).

1. ija: cred ca nu e persoana care sa nu aibe habar cum a luat ija gm. Partea buna e ca macar isi face treaba.

2. Dream: amic de-al lui ija. Desi nu a fost cine stie ce activ, nu a facut mai nimic sa se remarce, ghici ce: gm.

3. Sirius: low activity, daca intrebai 4 din 5 jucatori toti iti raspundeau "Whtf is Sirius?", si nu ma refer la cei noi. Dar, fiind prieten cu cine trebuie a luat gm.

4. [Creator]: il contest si il voi contesta in continuare. El, ca si MurDoc nu au ce cauta. Pe jucatori ii intereseaza cineva care e activ, care stie ce se intampla intr-un joc, nu cineva care s-a hotarat ca dupa 1-2 ani de absenta doreste sa se intoarca si cutarica ii zice "Nu fii prost, ma, iti dau gm / mod si nu-ti mai bati capul.".

In afara de TheMask, Maeve si oick care la vremea respectiva erau activi (2 dintre ei inca mai sunt activi) restul au fost alesi ca il cunosc pe cutarica. Nu contest ca nici ei nu au avut motive mai putine ca sa zici ca nu cunosteau dar macar erau activi, stiau cu ce naiba se mananca jocul in momentul respectiv.

Asta e enervant: catalogati functia de mod / gm ca pe o baba iesita la pensie mofturoasa, cu latei la... ceea ce o indispune mereu si o face sa-si arate stresul pe cine prinde in cale. Pe unde mai pui ca majoritatea sunt cam dobitoace. Babele, desigur.

LE3: sunt mai multi care se pot incadra in "categoriile" de mai sus dar cum ziceam: inca mai vreau sa mi se analizeze o plangere corect :).

Stai putin, tu ai numit deja mai mult de jumatate din admini daca nu pe toti. :))

Deci problema ta nu se rezuma la 1-2, se rezumva la tot staff-ul de admini MU Linkmania. Asta deja e altceva.

Posted

ija - right

dream - right. aici chiar ca nu s-a dat pe merit, pana mea

pe ceilalti ii stiu pe toti dupa nume, dar nu ma pronunt ca nu mai joc si nu le-am urmarit activitatea. btw...sirius e super de treaba, ma durea burta de ras cu el :D

la morf3u bati campii rau, mereu a fost bun pe post de mod mu. nici nu cred ca l-ai apucat cand a fost prima data

a...si cum vrei sa fie cineva ales daca nu cunoscand deja pe cineva din staff? prin tragere la sorti? SA IASA GEXY? =))

o oarecare tangenta trebuie sa existe

Posted

Nu ca se rezuma la tot staff-ul, se rezuma la faptul ca:

El, ca si MurDoc nu au ce cauta. Pe jucatori ii intereseaza cineva care e activ, care stie ce se intampla intr-un joc, nu cineva care s-a hotarat ca dupa 1-2 ani de absenta doreste sa se intoarca si cutarica ii zice "Nu fii prost, ma, iti dau gm / mod si nu-ti mai bati capul.".

Trecutul nu e acelasi cu prezentul.

Ca sa faci un tren sa mearga repede ii pui o locomotiva electrica, nu pe aburi / carbuni.

Posted

inainte de toate, nu-mi pasa ce credeti despre parerea mea si nici nu o sa citesc vreun comentariu in legatura cu aceasta.

Problema acestui forum o reprezinta atitudinea moderatorilor. (da, eu sunt ala care are ceva cu ei)

De fiecare data cand provoc un moderator acesta imi raspunde. Habar n-am de ce. Pe strada tot asa fac? Ori se trag frumusel deoparte si lasa nebunu sa treaca?

Sigur ca ii bag in aceiasi oala pentru ca toti sunt la fel de superficiali ori imaturi cu exceptia unuia care n-am inteles de ce isi pierde vremea pe aici. Eu ma comport imatur pentru ca n-am cum sa fiu acuzat de lipsa maturitatii. Sunt matur by default. Nu e o optiune ci deriva din alte lucuri care nu au legatura cu frivola mea activitate de pe acest forum.

Care este interesul meu? Sa le demonstrez ca nu sunt cu nimic mai buni decat mine. I-am vazut incalcand voit regulamentul si am vazut si ce absurditati debiteaza cand se disculpa. E problema lor cum se comporta cu altii, dar din punctul meu de vedere trebuie sa existe o reactie fata de acest tip de comportament. Nu ma intereseaza sa-i ajut ci sa-i stresez pana ajung sa fie de acord si cu punctul meu de vedere. Metoda nu e perfecta dar ma distreaza. Bine, ma distreaza mult :)

Nu ma intereseaza cine le verifica activitatea si cine ii trage la raspundere, ma intereseaza sa inteleaga ca trebuie sa se comporte cu utilizatorii pe forum ca si cum i-ar avea in fata lor. Nu ma refer la respect ci la prostescul obicei de a pune paie pe foc. In loc sa aplaneze conflicte dintre ei si alti utilizatori, ajung sa le intretina.

Cand un utilizator arunca o jignire i-as propune 2 variante: warn 20% sau scuze fata de persoana jignita.

Asta e motivul principal pentru care activez pe acest forum. Al 2-lea ar fi ca ma amuza o cearta buna.

Posted

le-am tot zis de-a lungul anilor, n-am primit niciun raspuns. la ce e bun topicul asta daca tot faceti ce vreti?

uite un - recent: spatiu alb din dreapta.

niciodata n-am suportat forumurile (siteurile) pe jumatate de ecran.

:wub:

@liquidlove: am vazut cat de multi sunt cei care vor sa ajute, am cerut de multe ori ajutor si n-am primit nici unul din partea utilizatorilor (sau daca am primit, au fost foarte putini care au facut-o) - vezi topicuri pe la anunturi importante, pe la play online, ..

Sunt destui care sunt dispusi sa te ajute,dar nu sunt bagati in seama.

Un minus foarte mare e personalitatea unor moderatori cu 2 sau mai multe fete.Altceva ar fi pumnul bagat pe gura.

Topicul "Idei pt linkmania",cate idei prezentate de useri au fost puse in aplicatie? De cate ori au fost ascultati?

Sunt moderatori care merita tot respectul(quantum,lenor,ice,mehi,snakey,radu,mani etc) dar sunt uniiii frateeeeeeee,plini de ei,aroganti...

Sau faptul ca se schimba imediat ce au primit moderator,uita ca odata erati prieteni si ca glumeati unul cu altul,e un caz foarte pur pe forum din specia asta.

Ice intrebi de ce mai sta lumea pe forumul asta. Ei bine,forumul asta nu e facut numai din moderatori,e facut din useri...poate ca acesti useri se inteleg bine,poate ca de asta inca sunt useri pe forum.

Ice,luam un exemplu sectiunea asta,discutii generale(legat de moderator acordat pe nepotism).

Moderatori? Lance si logs

Logs cand a primit moderator avea undeva pe la 300 de posturi...cum sa primeasca moderator cand ea nu stia cum era treaba pe aici? Acum poate ca o sa imi zici ca nu trebuie neaparat sa ai posturi ca sa fi moderator,da...intr-un fel e adevarat(poti sa ai 1200123123 de posturi,din spam si sa nu stii cum sta treaba in sectiunea asta) dar daca intri si postezi de 2-3 ori aici e de ajuns sa primesti moderator?

Nu vreau sa se inteleaga gresit,nu am nimic cu nimeni(eh,nici chiar cu nimeni),pt logs am respect ca persoana si ca user dar cand te trezesti cu un moderator nou,care nu l-ai vazut pe forum deloc si bagat pe gat useriilor,nu e bine,nu?

Posted

Nu-l suport pe cel care a postat inaintea lui edcs,dar cam are dreptate in ceea ce priveste atitudinea moderatorilor,sau ma rog,a unora dintre ei,prefer sa nu dau detalii ca iar o sa fiu propus pentru filtru ip,dar ar cam trebuie sa se stie cei cu musca pe caciula.

O zi buna. :)

Posted

asta e problema linkmaniei:

in ceea ce priveste atitudinea moderatorilor,sau ma rog,a unora dintre ei,prefer sa nu dau detalii ca iar o sa fiu propus pentru filtru ip

need i say more?

Posted

Poate "comunitatea" ar vrea sa ajute la testarea noului forum? Un fel de open beta sa ne apucam sa stresam toate noile functii de pe forumul nou poate ajuta cu ceva.

Depinde in ce stare e forumul totusi si daca are cine sa repare eventualele buguri. Poate ne da Ice niste detalii.

Posted

Ati puso doar ca sa faceti bani,spune adevarul,te-am prins ca ai zis ca daca le blocam tot mai mult vor sta,e clar,faceti bani de pe urma noastra

uita-te un pic cate servere s-au facut in ultimul timp. serverele astea au nevoie de masini pe care sa ruleze. banii pt ele crezi ca vin din plop?????? sau crezi ca iceman scoate computeru precum gaina scoate oul?

Bine atunci.

O mica intrebare.

Cui ii dai tu(Iceman) socoteala?Cine te opreste pe tine, sa nu iti bati joc de munca depusa pe forum(aici nu ma refer doar la tine, la toti moderatorii globali).

Din ce ai scris tu , am inteles ca daca esti moderatorul global, poti sa iti faci de cap?

Fara sa suporti consecinte?

Raspunde la asta si o sa continui dupa.

pai toata lumea "da socoteala" lui vrazvan, pt ca el e coordonator linkmania, nu crezi? insa stai linistit ca globalii sunt oameni cu cap toti si daca o dau in bara are cine sa le atraga atentia (iceman de exemplu). nu te lua doar dupa titlul de sub avatar, ierarhia este bine structurata.

eu nu ma refer in general la persoana ta iceman dar adevarul este ca nu prea te descurci,dami warn daca vrei eu doar zic ce gandesc,ai nevoie sa dai un "refresh" la tot...

habar n-ai cate face iceman pe linkmania, multitasking e putin spus, eu personal nu cred ca as putea, nici platit daca as fi. vorbesti in totala necunostinta de cauza si cu o ignoranta maxima.

:wub:

Sunt destui care sunt dispusi sa te ajute,dar nu sunt bagati in seama.

Ice,luam un exemplu sectiunea asta,discutii generale(legat de moderator acordat pe nepotism).

Moderatori? Lance si logs

Logs cand a primit moderator avea undeva pe la 300 de posturi...cum sa primeasca moderator cand ea nu stia cum era treaba pe aici? Acum poate ca o sa imi zici ca nu trebuie neaparat sa ai posturi ca sa fi moderator,da...intr-un fel e adevarat(poti sa ai 1200123123 de posturi,din spam si sa nu stii cum sta treaba in sectiunea asta) dar daca intri si postezi de 2-3 ori aici e de ajuns sa primesti moderator?

Nu vreau sa se inteleaga gresit,nu am nimic cu nimeni(eh,nici chiar cu nimeni),pt logs am respect ca persoana si ca user dar cand te trezesti cu un moderator nou,care nu l-ai vazut pe forum deloc si bagat pe gat useriilor,nu e bine,nu?

ajutor nu inseamna moderator. moderatori sunt destui si cand e nevoie, e de unde. s-a cerut ajutor cu reviews&previews. cati au ajutat? 1-2?

si ce daca avea logs 300 de posturi? putea sa aiba si 3 posturi, importante sunt capacitatile sale. pe mine personal m-a convins ca e mai capabila decat 90% din useri in doar 2 minute de conversatie. pe tine vad ca nu te-a convins din 300. inseamna ca nu stii ce se urmareste de la un moderator.

Poate "comunitatea" ar vrea sa ajute la testarea noului forum? Un fel de open beta sa ne apucam sa stresam toate noile functii de pe forumul nou poate ajuta cu ceva.

Depinde in ce stare e forumul totusi si daca are cine sa repare eventualele buguri. Poate ne da Ice niste detalii.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=343173

mie personal minusul cel mai mare al acestui forum mi se pare postarea in necunostinta de cauza, dorinta arzatoare a unora de a-si exprima parerea, chiar daca sunt total pe langa subiect. si binenteles posturile facute la misto si cu sictir, care am vazut ca se inmultesc in ultima vreme.

Posted

si ce daca avea logs 300 de posturi? putea sa aiba si 3 posturi, importante sunt capacitatile sale. pe mine personal m-a convins ca e mai capabila decat 90% din useri in doar 2 minute de conversatie. pe tine vad ca nu te-a convins din 300. inseamna ca nu stii ce se urmareste de la un moderator.

Si ce cauta o persoana atat de capabila printre noi ? Cred ca isi poate cauta un forum unde diversi intelectuali expun si dezbat idei interesante. Sau poate nu e atat de capabila pe cat crezi.

"Cel mai prost dintre cei buni sau cel mai bun dintre cei prosti" ?

Vezi tu, fiecare apreciaza o persoana in functie de cate informatii a acumulat pana in acel moment. Tie ti se pare un moderator grozav, altora poate nu.

Posted

Si ce cauta o persoana atat de capabila printre noi?

poate nu are asa mult timp pt un forum mai vast si se multumeste cu asta. este problema ei, eu personal ma bucur ca a ales sa ramana. si tu ar trebui sa te bucuri, asta daca nu-ti place sa vorbesti cu peretii. daca n-ar fi cele cam 20 de persoane care mai posteaza cat de cat lucruri inteligente, nici n-as citi alta sectiune decat cea de CS. lasand-o pe logs la o parte, ca nu despre ea in particular era vorba, ce calitati consideri ca ar trebui sa aiba un moderator? si ce ar trebui sa faca, in fond, un moderator? ca vad ca majoritatea se plang de calitatea moderatorilor. poate raspund mai multi la intrebarile astea.

Posted

Simplu, nu se mai schimba numele, va fi o facilitate doar pt staff (asa cum este si MT-ul), eventual pt cei care intr-adevar merita sau ajuta cu ceva comunitatea.

Pai vezi, probabil ca daca ati face putin mai multe eforturi, am sta si noi mai cu drag pe-aici. Ori le schimbati pentru toti, ori pentru nimeni.

Posted

Nu exista comunitate fara minusuri....Adevarul e ca sunt cam multe, dar sunt si lucruri bune pe care multi nu le vad....Sunt oameni cu care poti vorbi frumos, sunt lucruri interesante pe care le poti afla citind forumul. Eu unu apreciez munca lu' IceMan desi au fost, sunt, si vor fi lucruri cu care nu voi fi de acord cu el, omu asta face o munca titanica.

Sincer, cand vad atitudinea unora, mi-e scarba si sa mai intru....dar mai sunt si oameni gen Sensini cu care poti dezbate o tema, de la care poti afla ceva interesant...:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...