MariuS™ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ^ exact tipul asta de comportament pe care-l afiseaza Marius truckerfan este buba. Multi se cred THE SHIT si nu accepta sa fie corectati sau nu accepta ideea ca este posibil ca cineva sa stie mai mult decat dansii si nici intr-un caz nu accepta alta parere.Una dintre cele mai mari greseli, cred eu, e ca se glumeste cu warn-ul si suspendul. Nu se da niciodata atunci cand e cazul si userii si-o iau in cap.Nu stau acum sa le caut ca n-am timp, uite doua doar din ce imi aduc aminte + ca a deschis zilele trecute un user un topic in care indica mai multe posturi de genul asta, dar vad ca a fost sters, oare de ce ?Asta-i comentariu pertinent si on topic ? Unde-i warn sau avertisment macar?Jignire la adresa unui user destul de vechi, nici macar avertisment. Exemplele pot continua... nu stau acum sa le caut pe toate...Eu sunt mai vechi decat tine (contul marius_truckerfan a fost creat in 12 Ianuarie 2008). De ce m-ai jignit ? (ma refer la primul quote, te refereai si la mine, nu de alta, dar am precizat de pe acuma, ca stiu ce va poate mintea). Cum zicea si slaban, e exact invers.In cazul de mai sus, cand am zis stanga in loc de dreapta, nu am dat refresh la pagina, si dupa ce am citit din nou mi-am dat seama de greseala, si am dat edit. Dupa ce am dat refresh, ghici ce vad ? Iepurele turbat, in prezenta caruia nu ai voie sa gresesti, ca are ceva de reprosat. Abtineti-va ma, serios.
eseeet Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Eu sunt mai vechi decat tine (contul marius_truckerfan a fost creat in 12 Ianuarie 2008). De ce m-ai jignit ? (ma refer la primul quote, te refereai si la mine, nu de alta, dar am precizat de pe acuma, ca stiu ce va poate mintea). Cum zicea si slaban, e exact invers.In cazul de mai sus, cand am zis stanga in loc de dreapta, nu am dat refresh la pagina, si dupa ce am citit din nou mi-am dat seama de greseala, si am dat edit. Dupa ce am dat refresh, ghici ce vad ? Iepurele turbat, in prezenta caruia nu ai voie sa gresesti, ca are ceva de reprosat. Abtineti-va ma, serios.lasa-l ma ca si pe mine ma enerveaza....oricum nu e locul sa va certati aici
Guest stefteo21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @stefteo daca esti vechi crezi ca trebuie sa fi tratat altfel? ))))) Era ca o completare aia cu utilizator vechi, poate fi un utilizator de 10 minute pe forum, asta inseamna ca trebuie jignit ? Dar bineinteles te plangi de altii din jurul tau ca sunt prosti. Smile in exces... ai gasit ceva amuzant in ce am spus eu ? Eset daca e sa privim realitatea tu esti un pustache cu puf sub nas si de multe ori nici nu ma obosesc sa-ti dau reply... esti intruchiparea generatiei care se ridica. Cauti validare sociala pe forum si minti cu desavarsire despre nu stiu ce ti-ai cumparat si ai facut, apoi te bagi in seama cu toata lumea si faci spam in aproximativ toate topicele. Nu vreau reply inapoi, nu mai postez nimic in topicul asta, ce am avut de spus am spus, in fond e FORUM DE GAMING, cine e gamer in Romania lui 2010 ? Clasele de gimnaziu si o parte de liceu, atat !
andix3x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Inca o problema mare : Certuri cretine intre 2 useri pe un motiv banal ex : am zis stanga in loc de dreapta si x m-a corect .
liquidlove Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Inca o problema mare : Certuri cretine intre 2 useri pe un motiv banal ex : am zis stanga in loc de dreapta si x m-a corect .Asta e natura fiecaruia,nu prea ai cum sa-i interzici cuiva ce sa faca,sau un moderator sa ia ceva masuri impotriva asta ......forum life.
Dropkillerz Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Prea multa cenzura pentru nimic si incapabilitatea unor moderatori de a tine unele topicuri deschise si curate.
Guest erifeek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Un minus : astia care au postat inaintea mea !! :( sunt mai vechi ashilea pa forum , eu am dreptu sa fiu FIRSTTTTT !
musLi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 IceMan, sa inteleg ca reclama e pusa pentru?Aduce bani sau ceva profit de pe urma ei linkmaniei?Daca da, cum?Nu am vazut nici o imbunatatire (inca), sau se simte in ceva masura prezenta ei?Plusuri si minusuri..hmmm...multe minusuri..putine plusuri.Zicea cineva m`ai sus de acordarea pe pile a functiilor, cam are dreptate, si daca tu ca si moderator global incerci sau stiu eu, zici ca nu e adevarat, atunci informeaza`te mai bine.Cum a spus si Mehico, e nevoie de un administrator activ 100% daca Razvan nu mai activeaza, eu vad ca tu incerci sa faci ceva, dar sincer nu prea ai sanse, desi vad ca te implici si cand ai nevoie de ceva putini se arata dornici, insa toti vor multe imbunatatiri dar sa stea cu mana in san si sa se faca peste noapte.Facut un "comitet administrativ" ceva acolo cu vre`o 4-5 oameni activi si pusi pe munca, ca asa moderatori sunt destui, dar care fac ce?, vin citesc bla bla 2-3 warnuri un suspend, ceva posturi pe undeva si gata, insa ceva concret....?
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nu stau acum sa le caut ca n-am timp, uite doua doar din ce imi aduc aminte + ca a deschis zilele trecute un user un topic in care indica mai multe posturi de genul asta, dar vad ca a fost sters, oare de ce ? Asta-i comentariu pertinent si on topic ? Unde-i warn sau avertisment macar? Jignire la adresa unui user destul de vechi, nici macar avertisment. Exemplele pot continua... nu stau acum sa le caut pe toate... Primul e din 2006, deci n-are relevanță acuma, iar al doilea a fost sancționat de logs. Daca n-ai timp de ce mai postezi ? Posteaza cand ai, ca eu imi pierd vremea pt tine. De ce imi dai posturi din 2006, deci de acum 4 ani ? Ti se pare ca esti vechi daca est de nici 2 ani aici ? Chiar nu are vreo importanta de cand esti. de fapt e chiar invers ... tu cine esti ? ... n-o sa-ti duca nimeni lipsa, stai linistit. @in afara de faptu ca gasesti tot ce vrei pe forumu asta nu vad vreun alt plus @@iar minusuri :\ limbaju la funmania ii prea strict... si nu, nu ma astept sa poti injura ca la usa cortului da nici sa iei suspend/warn ca scri "PLM" sau ca faci cuvinte(nu prea placute) din linii si cifre.. @@@ si cum unii ii considera pe altii prosti/ratati etc ( unii chiar is ), acei prosti/ratati pot la randu lor sa creada ca astialalti is asa... si sa dau un exemplu mai concret : luati un om normal si un cocalar ( in adevaratu sens al cuvantului ) . omul va zice despre cocalar ca e asa, ceea ce este adevarat, dar cocalarul la randu lui va sustine ca de fapt omu' este cocalar si nu el ... deci nu astia is minusu pe forum, asa cum cred toti.. :) Oricum ce intalniti pe aces forum, o sa intalniti si pe altele. @stefteo daca esti vechi crezi ca trebuie sa fi tratat altfel? ))))) E un forum civilizat, deci nu ne permitem tot felul de expresii precum "plm", nu ? Se ocupa altii ? Daca te referi la globali esti cam singuru , restu sunt pusi datorita reputatiilor lor vechi pe acest forum. Sectiuni sa zicem ca ar fi , dar au nevoie de mai multi oameni cu experienta in domeniul lor , trebuie cautati acei oameni si rugati sa se alature comunitatii. In legatura cu jocurile , trebuie incercat tot pana ajungeti la un rezultat anume (cati oameni s-au alaturat acelui joc de ex). Ziceti ca nu sunt bani pentru acel joc ? Strangere de fonduri , 50 de euro un global pe forumu asta (iar un exemplu). De ce nu se face asa ? In principiu fiecare are rolul lui acolo si e responsabil pentru ceva. Unde sa caut eu oameni cu experienta intr-un domeniu anume ? Unde propui ? Cauta tu si adu-i, nu te opreste nimeni. Eu n-am timp sa fac asa ceva. Pentru ca nu se pot strange fonduri de la utilizatori. Vezi tu, nu este atat de simplu pe cat pare si vorbiti in necunostiinta de cauza. Crezi ca pe noi nu ne duce capul la atat ? Ne duce, dar nu se poate face. foarte multe minusuri nici un plus O comunitate neprimitoare,o multime de moderatori care stau afk tot timpul si cand sunt on fac doar ce cred ei ca e bine(ex:tybork).Am putea toti sa ne mutam,ce avem nevoie de servere? Sunt doar cateva servere,CS e deja vechi,nimeni nu vine pe forum cu CS-ul si samp e asa pt ca e printre putinele servere romane Roleplay chiar daca e printre cele mai proaste servere(lag rau de tot).N-ai nici un plus,n-ai nevoie de un forum care sa aiba servere si alte prostii,computergames v-au luat-o cu mult inainte pt ca au inceput bine si au ales cu grija,aici iei moderator pe prostie,multi nu merita.Reclamele din dreapta sunt si ele de cacao,singurele motive pe care unii useri stau pe forum este ca nu vezi peste tot reclame.RDS si-a batut joc de linkmania,iceman nu mai ai ce face,deja s-a terminat,altii v-au luat-o inainte,pana la urma asta o sa fie un forum pustiu pt ca voi nu stiti sa il intretineti.Atat am avut de spus,si mai spun o data "N-aveti nici un plus" EDIT: ah sa dau un edit sa nu dau add post ca dupacea sigur imi dai warn: De ce ai mai facut topicul asta in loc sa te uiti unde se dau multe multe exemple de prostie ? Uite primesti ce meriti,niste comentarii cu totul adevarate si dureroase. Cum sa stea moderatorii AFK ? Cateva servere ? Nici nu mai avem ce servere face, culmea. Pe samp este o problema de moment, de ce generalizezi ? Ai jucat cumva de cand am deschis serverul din primavara lui 2008 si a fost de atunci tot asa ? Daca nu, te rog sa nu mai vorbesti in necunostiinta de cauza, ok ? O fi CS vechi dar serverele sunt pline, ce importanta are ca e vechi ? Daca reclamele sunt de cacao de ce te contrazici imediat dupa spunand ca nu sunt reclame ? RDS nu mai investeste din 2005 in Linkmania, deci nu are nici o treaba. Singurul lucru pe care il investeste RDS in Linkmania este hostingul, banda si curentul. Unde se dau exemple de "prostie", ca eu nu le gasesc ? Nu e adevarul, ci e parerea ta si limiteaz-o la atat. La MU ai destule exemple. Alege, ai de unde. Nu am stat sa ma uit si la alte sectiuni dar sunt sigura ca sunt si pe acolo. Da? Te rog frumos sa imi dai exemple concrete. "Da dom'le, uite x si y au intrat in staff pe pile si stiu de acolo." ' date='Apr 11 2010, 19:36' post='4970910']Topicuri interesante inchise din cauza incompetentei unor persoane de a purta o discutie. Am rugat moderatorii acum ceva timp sa nu mai inchida topicurile ci sa sanctioneze utilizatorii care merita sanctionati. @musLi: reclama nu este pusa pt a aduce PROFIT Linkmaniei, ci pt a sustine Linkmania (licente si ce mai trebuie), Linkmania se autofinanteaza, RDS-ul nu investeste. In mod normal nici nu ar fi trebuit sa va dau informatiile astea. De ce o tot dati cu administratorul ala ? Chiar credeti ca ala e cel mai important factor ? De ce ? Ce ma deranjeaza e ca majoritatea criticati, toti spuneti ca, comunitatea are doar minusuri, ca e cea mai proasta comunitate, dar pe toti va vad tot aici. De ce ? De asemenea ma mai deranjeaza faptul ca foarte multi (daca nu majoritatea) vorbiti in necunostiinta de cauza.
UltimulDac Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 tu cine esti ? ... n-o sa-ti duca nimeni lipsa, stai linistit.that`s medar am suspend 20 de zile de la postul asta: click; am facut new user ca aveam nevoie sa scriu ceva in topicul cu lineage. Cat despre a simti lipsa, nimeni nu ar simti lipsa nimanui oricum. Forumul era interesant odata (cu mult inainte de a veni tu aici) cand puteai sa vezi ca exista si oameni inteligenti cu idei interesante; acuma mai gasesti pe alocuri asa ceva (sa zicem ca tu ai fi un caz izolat :) ). I`m out for now gl.
musLi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 IceMan am zis ca are si plusuri, normal ca are, doar ca are mai multe minusuri.Cum se face ca toata lumea zice ca sunt mai multe minusuri ca plusuri?De ce nu vine unu sa zica "Nu ba, linkmania e 90 + si restu -" de ce?De ce ai facut topicul asta?Daca era numai plusuri il mai faceai?Din moment ce si tu sti ca sunt minusuri.Zici ca ne legam de administare?Poi cine "conduce"?Nu administratoru?Nu el administreza forumul?Sa ma leg de un simplu user (legat e mult spus ca nu am nimic cu tine sau altii) care habar nu are de linkmania?Fiind un forum de gaming are o sumedenie de servere ceea ce e un plus, useri o gramada, buni sau rau cum o fi, si normal ca daca nu ar fi plusuri ar mai frecventa oamenii forumul?De ce e comunitate?
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 IceMan am zis ca are si plusuri, normal ca are, doar ca are mai multe minusuri.Cum se face ca toata lumea zice ca sunt mai multe minusuri ca plusuri?De ce nu vine unu sa zica "Nu ba, linkmania e 90 + si restu -" de ce?De ce ai facut topicul asta?Daca era numai plusuri il mai faceai?Din moment ce si tu sti ca sunt minusuri.Zici ca ne legam de administare?Poi cine "conduce"?Nu administratoru?Nu el administreza forumul?Sa ma leg de un simplu user (legat e mult spus ca nu am nimic cu tine sau altii) care habar nu are de linkmania?Parerea mea este ca orice comunitate are atat plusuri cat si minusuri.In principiu moderatorii globali (unii din ei in speta) administreaza forumul si se ocupa de tot ce tine.
liquidlove Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Parerea mea este ca orice comunitate are atat plusuri cat si minusuri.In principiu moderatorii globali (unii din ei in speta) administreaza forumul si se ocupa de tot ce tine.Acum,poate o sa fiu putin mai porc ,scuzat sa fiu .Da oricat ati fi voi de multi,si oricat v-ati implica,tot nu-l puteti suplinii pe Razvan,oricate informatii ati culege,si le-ati preda mai departe,tot aiurea vor ramane . Se simte lipsa unui administrator,sti si tu prea bine .Un exemplu,infin sa zic dar care mi-a venit acum in minte,de cand nu sa schimbat un nume pe forum ?@Nu m-ai sunt porc,am sters pana la urma :D,n-aveti voi vina .
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Acum,poate o sa fiu putin mai porc ,scuzat sa fiu .Da oricat ati fi voi de multi,si oricat v-ati implica,tot nu-l puteti suplinii pe Razvan,oricate informatii ati culege,si le-ati preda mai departe,tot aiurea vor ramane . Se simte lipsa unui administrator,sti si tu prea bine .Un exemplu,infin sa zic dar care mi-a venit acum in minte,de cand nu sa schimbat un nume pe forum ?@Nu m-ai sunt porc,am sters pana la urma :D,n-aveti voi vina .De ce s-ar schimba ? Nici nu o sa se mai schimbe. Asta era marea voastra problema ? Nici nu am mai vazut site-uri pe care sa gasiti astfel de facilitati, sincer.
Mayhem Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 In principiu fiecare are rolul lui acolo si e responsabil pentru ceva. Unde sa caut eu oameni cu experienta intr-un domeniu anume ? Unde propui ? Cauta tu si adu-i, nu te opreste nimeni. Eu n-am timp sa fac asa ceva.Pentru ca nu se pot strange fonduri de la utilizatori. Vezi tu, nu este atat de simplu pe cat pare si vorbiti in necunostiinta de cauza. Crezi ca pe noi nu ne duce capul la atat ? Ne duce, dar nu se poate face.Oameni cu experienta ii gasesti in sectiunea in care activeaza sau iti poti ruga colegii sa-si dea cu parerea despre un anumit user , ce au vazut la el , ce calitati are dansu. Iar ca sa nu zica altii ca intra pe pile cauta o persoana care cunoaste forum-ul destul de bine , cineva care stie ce a mancat moderatorul respectiv la pranz. E vreo lege care interzice preluarea de bani de la useri ? Daca eu vreau sa ajut aceasta comunitate cu o anumita suma ce ai tu cu mine ? Iar cu emag promo din dreapta ati putea sa ne ziceti si noua mai multe detalii , poate putem ajuta cumva (cate un click pe ea , un dolar in contu linkmania sau ce aveti voi acolo). Mi-ar face placere sa dau 10 click-uri pe aceasta reclama daca va aduce la cumpararea unui calculator sau chiar unui server nou s.a.
musLi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Acum,poate o sa fiu putin mai porc ,scuzat sa fiu .Da oricat ati fi voi de multi,si oricat v-ati implica,tot nu-l puteti suplinii pe Razvan,oricate informatii ati culege,si le-ati preda mai departe,tot aiurea vor ramane . Se simte lipsa unui administrator,sti si tu prea bine .Un exemplu,infin sa zic dar care mi-a venit acum in minte,de cand nu sa schimbat un nume pe forum ?@Nu m-ai sunt porc,am sters pana la urma :D,n-aveti voi vina .Ba ma lasi si tu cu numele?Din moment ce te`ai inscris cu numele asta ce schimbare mai vrei?Fa`ti alt cont si gata, sau ti la nr de posturi?Oricum n`ai nici un beneficiu ca ai n1 sau 1000, si asta sa fie ce`a mai mare problema a linkmaniei #-o
liquidlove Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Da si eram sigur ca daca dau exemplul asta imi sariti in cap,am zis ca prin asta se simta lipsa administratorului,poate nu era cel mai bun exemplu dar asta mi-a venit in minte prima data .Ati pierdut esentialul,si asta e pacat,administratoru e buba ,nici de cum schimbatul numelui .
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Oameni cu experienta ii gasesti in sectiunea in care activeaza sau iti poti ruga colegii sa-si dea cu parerea despre un anumit user , ce au vazut la el , ce calitati are dansu. Iar ca sa nu zica altii ca intra pe pile cauta o persoana care cunoaste forum-ul destul de bine , cineva care stie ce a mancat moderatorul respectiv la pranz. E vreo lege care interzice preluarea de bani de la useri ? Daca eu vreau sa ajut aceasta comunitate cu o anumita suma ce ai tu cu mine ? Iar cu emag promo din dreapta ati putea sa ne ziceti si noua mai multe detalii , poate putem ajuta cumva (cate un click pe ea , un dolar in contu linkmania sau ce aveti voi acolo). Mi-ar face placere sa dau 10 click-uri pe aceasta reclama daca va aduce la cumpararea unui calculator sau chiar unui server nou s.a.Din ce stiu eu cu emag se castiga din views, clicks (nu sunt sigur) si in mod deosebit daca cumperi prin noi (de exemplu dai click pe reclama aia si cumperi un produs (nu neaparat ce e afisat in reclama de la noi), dar ideea e sa cumperi direct de la noi, fara sa mai navighezi intre timp pe alte site-uri ce au astfel de ads).@liquidlove: bun, si ce sa faca administratorul ? ce mai e nevoie in afara de schimbat nick (care nu este o necesitate) ?
Kabuky Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ba ma lasi si tu cu numele?Din moment ce te`ai inscris cu numele asta ce schimbare mai vrei?Fa`ti alt cont si gata, sau ti la nr de posturi?Oricum n`ai nici un beneficiu ca ai n1 sau 1000, si asta sa fie ce`a mai mare problema a linkmaniei #-oGresesti,numarul de posturi iti aduce un beneficiu,mai ales daca vrei sa ocupi o functie importanta pe acest forum.O sa`ti dau un exemplu,gandeste`te la sectiunea pentru jocuri.Un user activ al forumului,un user vechi ,cu multe posturi,are sanse mult mai mari sa ocupe o functie atat in game cat si pe forum ,decat unul nou cu 2 posturi, indiferent daca cel nou este mai "bun" in jobul respectiv.
blk Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Haideti sa trecem partea cu administratorul lipsa, nu cred ca afecteaza atat de mult COMUNITATEA. Pana la urma LM e proprietatea RDS si nu ai cum sa dai asa drepturi de administrare asupra unui forum unei persoane pe care nu o cunosti / care nu e angajata la RDS.Cat despre cel care zicea ca nu ii pasa nimanui ca au plecat niste oameni buni ca au venit alti 10 in locul lor.. sincer? Eu nu-i vad pe aia 10. Daca intra si dau click pe reclame e ok dar in rest sincer nu-i vad.
musLi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Gresesti,numarul de posturi iti aduce un beneficiu,mai ales daca vrei sa ocupi o functie importanta pe acest forum.O sa`ti dau un exemplu,gandeste`te la sectiunea pentru jocuri.Un user activ al forumului,un user vechi ,cu multe posturi,are sanse mult mai mari sa ocupe o functie atat in game cat si pe forum ,decat unul nou cu 2 posturi, indiferent daca cel nou este mai "bun" in jobul respectiv.Ba nu gresesc deloc, ma uit la sectiune jocuri, poi eu am luat adminu pentru ce am jucta pe server nu pentru cat am postat pe forum, sunt o sumedenie de admini care au posturi sub 100, si ca o paranteza eu am postari multe la sport, ceea ce nu are nici o legatura cu jocu.
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Gresesti,numarul de posturi iti aduce un beneficiu,mai ales daca vrei sa ocupi o functie importanta pe acest forum.O sa`ti dau un exemplu,gandeste`te la sectiunea pentru jocuri.Un user activ al forumului,un user vechi ,cu multe posturi,are sanse mult mai mari sa ocupe o functie atat in game cat si pe forum ,decat unul nou cu 2 posturi, indiferent daca cel nou este mai "bun" in jobul respectiv.Da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Pe mine ma intereseaza atunci cand recrutez moderatori cunostiintele in domeniu si aptitudinile sale, in principiu ce fel de persoana este si nu data inregistrarii, numarul de posturi, .. si iti pot da exemple concrete.
Dr.Oetker Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Forum-ul seamana cu o echipa de fotbal.Cum ar fi Barcelona fara Pep?Hai sa mergem pe teren fara tactica, asa sa jucam fotbal.Cam asa ar fi si cu administratorul.edit: Degeaba sunt ceilalti din staff, daca nu este un 'antrenor' , cineva care sa coordoneze.
liquidlove Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @liquidlove: bun, si ce sa faca administratorul ? ce mai e nevoie in afara de schimbat nick (care nu este o necesitate) ?Acum,probabil tu sti cel mai bine,esti intermediarul lui,cam tot ce e nevoie pe forum de schimbat,tu ii zici lui si el o face,daca ar fi activ totul ar merge mai bine,ar fi implicarea directa a lui ceea ce ar conta mult ,esti si tu constient de asta . Nu poti sa spui ca nu e nevoie de el,nu stiu eu toate aspectele de care se ocupa un administrator,dar pentru asta nu inseamna ca nu am dreptate cand zic ca e nevoie de el .
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Forum-ul seamana cu o echipa de fotbal.Cum ar fi Barcelona fara Pep?Hai sa mergem pe teren fara tactica, asa sa jucam fotbal.Cam asa ar fi si cu administratorul.edit: Degeaba sunt ceilalti din staff, daca nu avem 'antrenor' , cineva care sa coordoneze.Gresesti.Ce ar trebui sa faca administratorul in plus de ce face un moderator global, ia ce exemplu vrei tu ?@liquidlove: daca nu cunosti aspectele si ce ar trebui sa faca, cum poti afirma ca ai dreptate ?