IceMan Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Care sunt, in opinia dvs., plusurile si minusurile comunitatii LinkMania ? Din ce cauza ati ajuns la aceasta concluzie ?Nu vreau posturi monosilabice, flame, .. vreau doar sa aud "parerea linkmaniacului", daca se poate una mai complexa, detalii, cum ati vedea voi ca se pot acoperi acele minusuri pe care le vedeti, cum am putea profita de plusuri, etc tot ce va trece prin cap.ps. nu ma refer doar la sectiunea pt discutii generale, ci la intreaga comunitate (sectiunile de play online, grafica, filme, muzica, sport, etc tot ce avem)
Mehico Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nu vreau posturi monosilabice, flame, .. vreau doar sa aud "parerea linkmaniacului", daca se poate una mai complexa, detalii, cum ati vedea voi ca se pot acoperi acele minusuri pe care le vedeti, cum am putea profita de plusuri, etc tot ce va trece prin cap.Pentru început aș merge pe ideea unui administrator activ.
blk Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Pentru început aș merge pe ideea unui administrator activ.Mi-a luat cuvintele din taste. Am mai sugerat si eu asta de vreo 2-3 ori dar din pacate nu prea se poate.Anyway, eu sunt de parere ca LM are potential destul de mare dar se limiteaza putin doar la un anumit demografic (cel de gameri cu varste destul de mici). Dupa cum ne arata statisticile world-wide, gamerii au o medie de varsta peste 20 ani. In acest scop, cred ca ar fi bine daca ar fi unele parti mai serioase ale forumului (am mai sugerat astfel de chestii) unde sa se simta si gamerul matur de parca nu e intr-o gradinita. Niste sectiuni marcate 16+ sau 18+ cred ca ar fi destul de ok.Unul din marile dezavantaje pe care il vad eu la LM este ca indeparteaza persoanele care au ceva neuroni. Politica de disciplinare este warn / suspend si cam atat. Dupa cum am mai zis intr-un topic similar.. numiti pe degete 5-10 useri pe care voi ii considerati valorosi si vedeti de ce au abandonat LinkMania iar apoi actionati pentru ca alti oameni sa nu plece la fel ca ei. Astfel, pe masura ce copilasii se maturizeaza, ar putea gasi o comunitate de oameni seriosi chiar aici, nefiind nevoiti sa plece pe alte forumuri.Ma voi opri totusi aici deoarece parerile mele le-am mai spus de multe ori si stiu deja raspunsurile la ele.
bunny Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Plusurile si minusurile?Daca m-as apuca sa detaliez n-as ajunge decat la postul lui blk, same idea, other words. Nu stiu daca merita sa ne apucam sa detaliem ce si cum, amandoi stim (eu si cititorul), ca o facem degeaba. Cu ce sa incep? Sa iau fragmente in postul de mai sus si sa spun ca ma regasesc intre ele la categoria "inlaturare"? Sa dau exemple de prostie infinita pentru care nu mai am un banner sub member title? (nici macar pe-ala chiar, nu ca alte persoane) N-are rost, si stiti bine. E frumos sa moderezi, aranjezi, modelezi o sectiune, insa a fi scos pentru un lucru pe care nimeni nu-l stia? Nu ca mi-ar fi greu sa dau exemple grave, in adevaratul sens al cuvantului despre unii membri din staff, indiferent de la ce sectiune, care nici macar nu se compara. Nu compari nestiinta cu prostia, chiar sunt 2 lucruri diferite. Eh, nu stau acum sa ma plang de faptul ca mi-am dedicat ceva timp (ca oricare dintre voi) si-ntr-un final sa fiu tratat...hmm, hai sa nu mai dau exemplu, chiar nu e nevoie. Cius. :DPlusuri, foarte putine, foarte. Cu cat iti petreci mai mult timp aici, cu atat iti dai seama ca nu merita...Don't get me wrong, dar la o astfel de replica ma astept sa mi se zica "nu-ti convine, poti sa pleci". -> cea mai mare greseala.
L3x@ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 In primul rand sa nu se mai dea functii de asistent / moderator pe criterii ce tin de "nepotism". Macar de ar face treaba buna, dar cand vezi ca isi bat joc de tot ceea ce faci... e destul de stresant.Cat despre "pitici", moderatorii le canta in struna.LE: Ca bine zici, Wizard \|/.
The Wizard Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 le-am tot zis de-a lungul anilor, n-am primit niciun raspuns. la ce e bun topicul asta daca tot faceti ce vreti?uite un - recent: spatiu alb din dreapta.niciodata n-am suportat forumurile (siteurile) pe jumatate de ecran.
MariuS™ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Pai in primul rand, sa nu se mai dea functii pe servere/forum pe pile. Am avut cativa useri, cu team bar-uri, si daca au 50 de posturi e mult. Eu zic ca sunt cativa useri pe aici care ar merita o functie de moderare, si au si timp sa se ocupe. Daca tot am ocazia sa intreb, crisspro a renuntat el cumva la functia lui de moderator la sectiunea IT ? Sau a fost "dat afara" ? Oricum, si octavian_tavi_3 e foarte foarte ok, se pricepe, ajuta lumea cat de mult poate. A aratat ca se implica, deci si-a meritat postul.PS : Am vazut postul lui The Wizard, o chestie care inca ma enerveaza sunt reclamele din dreapta. Era sus inainte, au facut userii "plangere", l-ati pus si mai aiurea. E la mintea cocosului asa ceva, serios.
bunny Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Pai in primul rand, sa nu se mai dea functii pe servere/forum pe pile. Am avut cativa useri, cu team bar-uri, si daca au 50 de posturi e mult. Eu zic ca sunt cativa useri pe aici care ar merita o functie de moderare, si au si timp sa se ocupe. Daca tot am ocazia sa intreb, crisspro a renuntat el cumva la functia lui de moderator la sectiunea IT ? Sau a fost "dat afara" ? Oricum, si octavian_tavi_3 e foarte foarte ok, se pricepe, ajuta lumea cat de mult poate. A aratat ca se implica, deci si-a meritat postul.PS : Am vazut postul lui The Wizard, o chestie care inca ma enerveaza sunt reclamele din stanga. Era sus inainte, au facut userii "plangere", l-ati pus si mai aiurea. E la mintea cocosului asa ceva, serios.Cealalta stanga.
MariuS™ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cealalta stanga.Da, nici nu mi-am dat seama ca am zis stanga, vroiam sa zic dreapta. Oricine mai greseste, nu trebuie sa faci tu pe moderatorul pe aici sa ma corectezi pe mine.PS : Aveti un minus deasupra mea :).
bunny Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Da, nici nu mi-am dat seama ca am zis stanga, vroiam sa zic dreapta. Oricine mai greseste, nu trebuie sa faci tu pe moderatorul pe aici sa ma corectezi pe mine.PS : Aveti un minus deasupra mea :).Trebuie sa fiu moderator sa te corectez? =) Intr-adevar, /hail linkmania community.Am spus-o ca o gluma, dar ma rog.
Guest stefteo21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ^ exact tipul asta de comportament pe care-l afiseaza Marius truckerfan este buba. Multi se cred THE SHIT si nu accepta sa fie corectati sau nu accepta ideea ca este posibil ca cineva sa stie mai mult decat dansii si nici intr-un caz nu accepta alta parere.Una dintre cele mai mari greseli, cred eu, e ca se glumeste cu warn-ul si suspendul. Nu se da niciodata atunci cand e cazul si userii si-o iau in cap.
blk Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 le-am tot zis de-a lungul anilor, n-am primit niciun raspuns. la ce e bun topicul asta daca tot faceti ce vreti?Ah da, si asta. Modalitati de a indeparta oamenii cu critica constructiva:- "nu te obliga nimeni sa stai"- "warn pentru atitudine la adresa moderatorului"- "nu esti tu in masura sa ne judeci pe noi (moderatorii)"- "am mai zis de 1000 ori (adica de 2 ori intr-un topic abstract), invata sa folosesti functia search"Comunitatea este dictata de echipa de moderare. Nu prea cred ca exista argumente impotriva acestul lucru.Severele online sunt separate. Puteti sa aveti 1234093420 oameni pe server si forumul sa fie gol. Pot fi serverele goale si oameni pe forum. Sunt 2 lucruri diferite iar comunitatea care este mentinuta pe forum este legata de echipa de moderare si de regulament. Si, dupa cum ziceti si voi, daca nu ne convine, plecam. Si din punctul umil meu de vedere, au pleacat foarte multi oameni buni.
liquidlove Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ca sa te poti implica pe linkmania,trebuie neaparat sa ai un banner sub nume,altfel nu prea esti luat in seama,si sa nu ma intelegeti gresit,luati-o ca pe un sfat sau defapt luati-o cum vreti : Ar trebuii sa se interactioneze mai mult cu useri normal dornici sa ajute,si credeti-ma sunt multi .
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 In primul rand sa nu se mai dea functii de asistent / moderator pe criterii ce tin de "nepotism". Macar de ar face treaba buna, dar cand vezi ca isi bat joc de tot ceea ce faci... e destul de stresant.Cat despre "pitici", moderatorii le canta in struna.LE: Ca bine zici, Wizard \|/.De unde stii tu cum se dau functiile si de unde ai ajuns la concluzia ca se dau pe criterii ce tin de nepotism ?le-am tot zis de-a lungul anilor, n-am primit niciun raspuns. la ce e bun topicul asta daca tot faceti ce vreti?uite un - recent: spatiu alb din dreapta.niciodata n-am suportat forumurile (siteurile) pe jumatate de ecran.Nu e nici un spatiu alb, e defapt un spatiu publicitar care daca l-ai blocat consider ca nu vrei sa sustii comunitatea. E pus tot pentru voi acolo, iar din cauza ca majoritatea l-ati blocat o sa dureze si mai mult acel spatiu publicitar.Pai in primul rand, sa nu se mai dea functii pe servere/forum pe pile. Am avut cativa useri, cu team bar-uri, si daca au 50 de posturi e mult. Eu zic ca sunt cativa useri pe aici care ar merita o functie de moderare, si au si timp sa se ocupe. Daca tot am ocazia sa intreb, crisspro a renuntat el cumva la functia lui de moderator la sectiunea IT ? Sau a fost "dat afara" ? Oricum, si octavian_tavi_3 e foarte foarte ok, se pricepe, ajuta lumea cat de mult poate. A aratat ca se implica, deci si-a meritat postul.PS : Am vazut postul lui The Wizard, o chestie care inca ma enerveaza sunt reclamele din dreapta. Era sus inainte, au facut userii "plangere", l-ati pus si mai aiurea. E la mintea cocosului asa ceva, serios.Idem cel de mai sus, de unde stii tu si cum ai ajuns la concluzia ca se dau functii pe pile ? Da-mi minim doua exemple (din orice sectiune mai putin MU, ca nu cunosc acolo, nu ca as insinua ca s-ar da, desi sunt convins ca nu se dau nici acolo).Crisspro a plecat de bunavoie.^ exact tipul asta de comportament pe care-l afiseaza Marius truckerfan este buba. Multi se cred THE SHIT si nu accepta sa fie corectati sau nu accepta ideea ca este posibil ca cineva sa stie mai mult decat dansii si nici intr-un caz nu accepta alta parere.Una dintre cele mai mari greseli, cred eu, e ca se glumeste cu warn-ul si suspendul. Nu se da niciodata atunci cand e cazul si userii si-o iau in cap.Unde se glumeste cu warn si suspend ? Da-mi cel putin 5 exemple daca e asa des intalnit fenomenul.@liquidlove: am vazut cat de multi sunt cei care vor sa ajute, am cerut de multe ori ajutor si n-am primit nici unul din partea utilizatorilor (sau daca am primit, au fost foarte putini care au facut-o) - vezi topicuri pe la anunturi importante, pe la play online, ..
andix3x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Si, dupa cum ziceti si voi, daca nu ne convine, plecam. Si din punctul umil meu de vedere, au pleacat foarte multi oameni buni.Asa si ? Cui ii pasa ca pleaca 3 oameni ' buni ' atat timp cat vin 10 noi ? Nimanui .
Mayhem Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Asa si ? Cui ii pasa ca pleaca 3 oameni ' buni ' atat timp cat vin 10 noi ? Nimanui .10 noi fara neuroniStau pe forumu asta de aproape 4 ani si m-am cam plictisit sa vad aceeasi oameni la conducere , nu se face nimic interesant , lipsa totala de interes pentru acest forum din partea administratorului. Sunt copii de 14 ani cu forum de 2 zile si au mai multe sectiuni ca noi :/Plusuri putine , minusuri la greu
IceMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 10 noi fara neuroniStau pe forumu asta de aproape 4 ani si m-am cam plictisit sa vad aceeasi oameni la conducere , nu se face nimic interesant , lipsa totala de interes pentru acest forum din partea administratorului. Sunt copii de 14 ani cu forum de 2 zile si au mai multe sectiuni ca noi :/vrazvan nu mai activeaza demult, se ocupa altii acum, deci e si normal sa nu-l vezi activ.Ce sectiuni crezi tu ca lipsesc, ca tot te-ai legat de aspectul asta ?Ce ar fi interesant de facut (si legal, free in acelasi timp) ?
UltimulDac Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 hmm.. citesc postul lui black si da, ii dau dreptate: atata timp cat sunt unul din factorii regresului, n-am de ce sa mai intru. Farewell si mi-a facut placere sa va cunosc :)silenR
The Wizard Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 IceMan consideri gresit. l-am blocat ca asa imi place mie sa blochez lucrurile facute fara cap. puteai sa pui reclame pe tot forumul, numai sa nu il deformeze.btw am dat clickuri pe reclama aia zilnic crezand ca o sa dispara, da de unde...
Guest stefteo21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 (edited) Unde se glumeste cu warn si suspend ? Da-mi cel putin 5 exemple daca e asa des intalnit fenomenul.Nu stau acum sa le caut ca n-am timp, uite doua doar din ce imi aduc aminte + ca a deschis zilele trecute un user un topic in care indica mai multe posturi de genul asta, dar vad ca a fost sters, oare de ce ?cernob?¢l, cele mai superbe/nemaivazute fete!Asta-i comentariu pertinent si on topic ? Unde-i warn sau avertisment macar?Mamalustefteo21Jignire la adresa unui user destul de vechi, nici macar avertisment. Exemplele pot continua... nu stau acum sa le caut pe toate...Primul e din 2006, deci n-are relevanță acuma, iar al doilea a fost sancționat de logs.Da asa e, primul e din 2006 imi cer scuze n-am fost atent pentru ca vroiam sa gasesc repede niste exemple, dar daca e sa faci un research complet gasesti cateva relevante. Edited April 11, 2010 by stefteo21
celmaislabaN Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ^ exact tipul asta de comportament pe care-l afiseaza Marius truckerfan este buba. Multi se cred THE SHIT si nu accepta sa fie corectati sau nu accepta ideea ca este posibil ca cineva sa stie mai mult decat dansii si nici intr-un caz nu accepta alta parere. de fapt e chiar invers ... hmm.. citesc postul lui black si da, ii dau dreptate: atata timp cat sunt unul din factorii regresului, n-am de ce sa mai intru. Farewell si mi-a facut placere sa va cunosc :) silenR tu cine esti ? ... n-o sa-ti duca nimeni lipsa, stai linistit. @in afara de faptu ca gasesti tot ce vrei pe forumu asta nu vad vreun alt plus @@iar minusuri :\ limbaju la funmania ii prea strict... si nu, nu ma astept sa poti injura ca la usa cortului da nici sa iei suspend/warn ca scri "PLM" sau ca faci cuvinte(nu prea placute) din linii si cifre.. @@@ si cum unii ii considera pe altii prosti/ratati etc ( unii chiar is ), acei prosti/ratati pot la randu lor sa creada ca astialalti is asa... si sa dau un exemplu mai concret : luati un om normal si un cocalar ( in adevaratu sens al cuvantului ) . omul va zice despre cocalar ca e asa, ceea ce este adevarat, dar cocalarul la randu lui va sustine ca de fapt omu' este cocalar si nu el ... deci nu astia is minusu pe forum, asa cum cred toti.. :) Oricum ce intalniti pe aces forum, o sa intalniti si pe altele. @stefteo daca esti vechi crezi ca trebuie sa fi tratat altfel? )))))
Mayhem Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 vrazvan nu mai activeaza demult, se ocupa altii acum, deci e si normal sa nu-l vezi activ.Ce sectiuni crezi tu ca lipsesc, ca tot te-ai legat de aspectul asta ?Ce ar fi interesant de facut (si legal, free in acelasi timp) ?Se ocupa altii ? Daca te referi la globali esti cam singuru , restu sunt pusi datorita reputatiilor lor vechi pe acest forum. Sectiuni sa zicem ca ar fi , dar au nevoie de mai multi oameni cu experienta in domeniul lor , trebuie cautati acei oameni si rugati sa se alature comunitatii. In legatura cu jocurile , trebuie incercat tot pana ajungeti la un rezultat anume (cati oameni s-au alaturat acelui joc de ex). Ziceti ca nu sunt bani pentru acel joc ? Strangere de fonduri , 50 de euro un global pe forumu asta (iar un exemplu). De ce nu se face asa ?
eseeet Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 foarte multe minusuri nici un plusO comunitate neprimitoare,o multime de moderatori care stau afk tot timpul si cand sunt on fac doar ce cred ei ca e bine(ex:tybork).Am putea toti sa ne mutam,ce avem nevoie de servere? Sunt doar cateva servere,CS e deja vechi,nimeni nu vine pe forum cu CS-ul si samp e asa pt ca e printre putinele servere romane Roleplay chiar daca e printre cele mai proaste servere(lag rau de tot).N-ai nici un plus,n-ai nevoie de un forum care sa aiba servere si alte prostii,computergames v-au luat-o cu mult inainte pt ca au inceput bine si au ales cu grija,aici iei moderator pe prostie,multi nu merita.Reclamele din dreapta sunt si ele de cacao,singurele motive pe care unii useri stau pe forum este ca nu vezi peste tot reclame.RDS si-a batut joc de linkmania,iceman nu mai ai ce face,deja s-a terminat,altii v-au luat-o inainte,pana la urma asta o sa fie un forum pustiu pt ca voi nu stiti sa il intretineti.Atat am avut de spus,si mai spun o data "N-aveti nici un plus"EDIT: ah sa dau un edit sa nu dau add post ca dupacea sigur imi dai warn: De ce ai mai facut topicul asta in loc sa te uiti unde se dau multe multe exemple de prostie ? Uite primesti ce meriti,niste comentarii cu totul adevarate si dureroase.
L3x@ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 De unde stii tu cum se dau functiile si de unde ai ajuns la concluzia ca se dau pe criterii ce tin de nepotism ?La MU ai destule exemple. Alege, ai de unde. Nu am stat sa ma uit si la alte sectiuni dar sunt sigura ca sunt si pe acolo.
Sparky[SV] Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Topicuri interesante inchise din cauza incompetentei unor persoane de a purta o discutie.