Linky Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Deci crek ii cea mai tare faza...crek stiti soneria aia stupida...cu rasu ala enervant...eih...ia uitati cine radea ) http://www.sickflash.com/stupid_cat.html
Linky Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 NU nimik...am dat din greseala de 2 ori post topic...si de asta...
Guest MK_Cyrax Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 deci in 1 rand esti prost si in al 2 rand MWE la adminii dp constanta si inva ceva nau 2peu sami inchida cont pe link ca`s niste laketi !
revan Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 deci in 1 rand esti prost si in al 2 rand MWE la adminii dp constanta si inva ceva nau 2peu sami inchida cont pe link ca`s niste laketi ! U esti normal copile ? Impusca-te
sNaKey Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 mr linky site asta yo l`am pus si tu ai cautat pe acolo si ai facut si tu un topic deci yo sunt za best http://www.sickflash.com incercati toti si uitati`va la toate sa nu se mai trezeasca unu ca a mai gasit ceva funny si mai face un topic
DaemoN Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 deci in 1 rand esti prost si in al 2 rand MWE la adminii dp constanta si inva ceva nau 2peu sami inchida cont pe link ca`s niste laketi ! LOL chiar ca e de FUNmania (ca sa va prindeti de gluma el este gluma proasta, persoana lui) a fost tare )
Dele7e Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 LOL chiar ca e de FUNmania (ca sa va prindeti de gluma el este gluma proasta, persoana lui) a fost tare ) Nu e de FUNmania e de SPITALULDENEBUNImania.
renegadealive1 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 deci in 1 rand esti prost si in al 2 rand MWE la adminii dp constanta si inva ceva nau 2peu sami inchida cont pe link ca`s niste laketi ! ce are asta???
netspy Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 deci in 1 rand esti prost si in al 2 rand MWE la adminii dp constanta si inva ceva nau 2peu sami inchida cont pe link ca`s niste laketi ! Asta e cel mai tare offtopic pe care l-am vazut I LOVE LINKMANIA!!!
puiuraul Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Asta e cel mai tare offtopic pe care l-am vazut I LOVE LINKMANIA!!! ROFLMAO Corect!
danielmihai Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Haios , dar credeam ca pisicile nu pot sa rada.
puiuraul Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Mi-au povestit niste prieteni, care inca mai sunt la liceu, ce fac ei in ora de informatica: dau drumu la pisica ba la un comp ba la altu si il dispera pe prof care nici acum nu stie care e faza, cand se duce intr-o parte a salii incepe sa rada in partea opusa si din alea. au zis astia ca pica de ras (saracu prof) si cand te gandesti ca e doar o pisica idioata
WuTangClan Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 loooooooooool..........nu ma mai puteam oprii din ras cand am vazut-o
frankie Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 topicu asta era de Funny Staff, nu de funamanie, si oricum check my post outfunnystaff..., e scris demult siteul ala, dar va e lene sa dati si voi un search pe forum cu "sickflash" ... hai norok..
puiuraul Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 mi-e o ciuda de mor ca la noi la faculta nu sunt boxe in laboarele cu compuri da am eu niste boxe mici, poate ma plictisesc intr-o zi si le iau cu mine ca si asa ma cam enerveaza profa de birotica, sa facem putzin misto de ea