Jump to content
Tybork

Angajaţii unei fabrici de bere, în grevă după ce li s-a interzis să mai bea la muncă

Recommended Posts

Câteva sute de lucrători şi şoferi din Danemarca ai Carlsberg au întrerupt lucrul în ultimele două zile în semn de protest faţă de decizia grupului danez de a limita consumul de bere la pauzele de masă.

Greva din Danemarca este o reacţie la noile reguli introduse pe 1 aprilie de Carlsberg privind consumul de bere la locul de muncă, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Jans Bekke.

"Berea, apa şi băuturile răcoritoare erau gratis peste tot. Ieri (miercuri - n.r.), berile au fost scoase din toate frigiderele. Singurul loc unde se poate bea o bere de acum este cantină, la ora prânzului", a arătat el.

Bekke a arătat că şoferii aveau în mod tradiţional dreptul la trei beri pe zi în afara pauzei de masă , iar lucrătorii din depozit îşi asumaseră acelaşi privilegiu.

"Din această cauză, personalul din depozit a intrat ieri în grevă, iar ceilalţi angajaţi au întrerupt lucrul din solidaritate" :lol:, a spus reprezentantul Carlsberg.

Potrivit companiei, un total de 800 de angajaţi au întrerupt lucrul miercuri, iar 250 erau în grevă şi joi. Sindicatele au decis să analizeze disputa.

Astfel, fabrica de bere din Copenhaga a Carlsberg nu va face livrări joi şi se vor înregistra întârzieri şi în restul ţării, însă grupul anticipează că impactul financiar al grevei va fi unul redus.

Sursa: mediafax

Link to comment

Intr-un fel si intreprinderea are dreptate, daca bei in timpul serviciului consider ca nu mai ai acelasi randament, dar i-a si invatat cu "3 beri in afara pauzei de masa"

p.s. nu cred ca beau doar acele 3 beri, totusi e fabrica de bere :lol:

Link to comment

Asta e tortură clară. Cine ar mai da randament să lucreze cu bere știind că îi este interzis să se atingă de ea?

:coffee:=)) vai ... Cum dracu ma ? fac greva ca nu le mai da bere . Beer Addict !!!! creca erau si sunt toti . Astia sunt 1 fel de House toti :)) doar ca la ei berea e puterea =))

Link to comment

urat,pai daca transpira cu ce se racoresc?

De obicei oamenii se spala cand transpira, dar tu esti iertat fiindca n-ai stiut... tu oricum nu te speli, n-aveai cum sa stii.

Vezi ca nu esti in cartier la tine

Warn Up!

Edited by Tybork
Link to comment

Eu sunt bautor de bere si calsberg face parte di berile mele preferate,cred ca greva muncitorilori este justificata,este o tortura pt un bautor de bere sa munceasca in fabrica de bere si sa-i fie interzis sa bea bere.

Totusi sunt la servici,indiferent unde lucrezi trebuie sa fi capabil sa`ti faci munca.Daca depasesti 3 -4 beri deja munca s`a transformat in joaca.

Link to comment
Guest Dunk[sm]

Decizia "să nu mai bea la muncă" e foarte buna, nu inteleg de ce au facut greva. E normal, in timpul serviciului sa nu bei, aiurea.

Link to comment

Si daca era , fix tu auzeai ... . Esti incredibil domne :))

Probabil sunt eu mai redus, insa chiar nu pricep ce vrei sa spui.

Si...nu e chiar atat de ciudat. Baietii de la o anumita revista consuma o cantitate importanta de bere in timpul serviciului (am participat si eu de ceva ori).

Link to comment

Stirea este penibila.

Sa stii ca ia berea langa tine si ca e vara, afara arde soarele si tu sa te holbezi la bere si sa stii ca nu ai voie sa mai bei :))

eu lucrez cu bani.. asta nu inseamna ca daca n-am bani trebuie sa imi umplu buzunarele inainte sa plec acasa..

asta e.. multi nu stiu sa faca delimitarea intre viata personala si cea profesionala..

pane et circum

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...