SkullMan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Am incercat si eu de curand sa caut niste iteme Excelent Valliant sa fac un set, insa pe forum la vanzari sunt foarte putine, cu optiuni slabe si cei care vand cer mult pe ele. Ma gandeam ca si asa BC-ul si DS-ul sunt goale, oare nu e posibil sa se faca sa faca un item Exe din seturile noi sa cada o data la vreo 100 mii mobi, spre exemplu, dar asta numai in BC si DS ... cred ca s-ar mai umple si acestea doua cat de cat. Merci, si bafta!
n1ghtelf Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 itemele exe de 380 se fac in castel de gm care detine castelu. pt a face un item trebuie 30s 30b si 30 jog si foarte multi bani, nu stiu 1 miliard :dontknow: .si dasta sunt scumpe. no sa fie de acord nimeni. si asa toti au poh acuma sa aiba toti iteme exe de 380
tranced Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 itemele exe de 380 se fac in castel de gm care detine castelu. pt a face un item trebuie 30s 30b si 30 jog si foarte multi bani, nu stiu 1 miliard :dontknow: .si dasta sunt scumpe. no sa fie de acord nimeni. si asa toti au poh acuma sa aiba toti iteme exe de 380el facea referire la itemele specifice season2 : valiant /ashcrow / eclipse / glorious / iris respectiv armele sword dancer / daybreak / platina staff / shining scepter / albatross bowastea pica din balgass si nightmare (ultimul boss kanturu event)
SkullMan Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ashcrow, Eclipse, Valliant, Iris si Glorious nu sunt seturi de lvl 380 ci sunt seturile noi de pe S2. Eu de acelea vorbeam, nu stiu ce ai inteles tu :P.
Carlisle Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cel mai bine zic eu... e ca in CS,DS,Eventual se poate face si la BC(tine doar de setari) la ultimul mob,poc pica un astfel de item de 380.Asa cum in LOT pica anciente.. din box excelente... la DS,BC,CC se poate face extrem de usor ca la ultimu mob sa pice cate un astfel de item.Sper sa fie destul de buna ideea.O zii buna tuturor!
Bobby Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cel mai bine zic eu... e ca in CS,DS,Eventual se poate face si la BC(tine doar de setari) la ultimul mob,poc pica un astfel de item de 380.Asa cum in LOT pica anciente.. din box excelente... la DS,BC,CC se poate face extrem de usor ca la ultimu mob sa pice cate un astfel de item.Sper sa fie destul de buna ideea.O zii buna tuturor! Nici tu nu ai inteles la ce face sugestie SkullMan!El vorbeste de asa zis,,iteme noi" care cad numai la eventul Balgass si KanturuItemele 380 nu cad nicaieri,ele se fac de GM-ul alyantei care detine CS.Eu cred ca-i bine asa cum este acuma cu ,,itemele noi"este normal sa fie greu de facut un set :tiphat:
n1ghtelf Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 asta ziceam si eu. chiar daca nam inteles din prima despre ce i vorba :))
Guest AVVlad Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Asa cum in LOT pica din box excelente... E adevarat? In LOT din Box of Heven pica Excellent Items? :blink:
SkullMan Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nici tu nu ai inteles la ce face sugestie SkullMan!El vorbeste de asa zis,,iteme noi" care cad numai la eventul Balgass si KanturuItemele 380 nu cad nicaieri,ele se fac de GM-ul alyantei care detine CS.Eu cred ca-i bine asa cum este acuma cu ,,itemele noi"este normal sa fie greu de facut un set :tiphat: Bobby, nu vreau sa fie plin la refuz serverul de iteme de genul dar nici asa ca gasesti 2-3 din care 1-2 sunt cu optiune de zen .. si pe acelea cei care le vand cer niste preturi exorbitante ... Vreau sa fie cum era pe 97 unde erau seturile rare, cele care cad din mobi dar cu setari in bc si ds ... asa s-ar mai umple si acestea si asa sunt goale ...
Paul156 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 E adevarat? In LOT din Box of Heven pica Excellent Items? :blink:nu pica...cel putin asa cred...nu mia picat cat am stat de paste si de craciun dar pot sati zic ca e un boss si din ala pica iteme din bok +5 da ala se plimba prin lot si tre sal cauti