Casp3r Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 aaa de 1 mai nu te duci la mare pentru plaja ,soare ,bikini, apa valuri, bere ,hamzii impinge tava etc prezent la costinesti !
gimy100 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Care mergeti de 1 Mai la mare? :D eu :> in mamaia e plin de pitipoance si de cocalari :D... mai misto in costinesti :D.. cu toate ca is la 2 pasi de mamaia...
Potyike Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 1 Mai la mare? no way ! :D acasa in pat cu femeia e "zii de lucru" pt unii dintre noi
0ana Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 eu :> in mamaia e plin de pitipoance si de cocalari :D... mai misto in costinesti :D.. cu toate ca is la 2 pasi de mamaia... Ati luat`o razna cu pitipoancele voastre. Ce inseamna la voi pitipoanca? Cocalari in mamaia? Nu prea cred. Nu orice taran merge la sunwaves. 1 Mai la mare? no way ! :D acasa in pat cu femeia e "zii de lucru" pt unii dintre noi Tu ai timp pt femeia ta doar la sarbatori? Pasti, Craciun, Revelion si 1 Mai? Trist .
vudu Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cocalari in mamaia? Nu prea cred. Nu orice taran merge la sunwaves. asta ii tare
0ana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 asta ii tare Tu ce intelegi din "cocalar"? Eu inteleg asta
gimy100 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ati luat`o razna cu pitipoancele voastre. Ce inseamna la voi pitipoanca? Cocalari in mamaia? Nu prea cred. Nu orice taran merge la sunwaves. Tu ai timp pt femeia ta doar la sarbatori? Pasti, Craciun, Revelion si 1 Mai? Trist . oana, deci... :) mergi tu frumusel la intrare in mamaia.. acolo unde bubuie manelele si ai sa vezi si astfel de specimene.....Acum depinde si unde mergi... ma refer la cluburi, dar in mare pare multeee multeee fitze:) + la greu "parasute", vara toate sunt la mare:)) se bronzeaza bineteles.. nimik mai mult:))
0ana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 oana, deci... :) mergi tu frumusel la intrare in mamaia.. acolo unde bubuie manelele si ai sa vezi si astfel de specimene.....Acum depinde si unde mergi... ma refer la cluburi, dar in mare pare multeee multeee fitze:) + la greu "parasute", vara toate sunt la mare:)) se bronzeaza bineteles.. nimik mai mult:))Eu cand am fost in mamaia nu am auzit nici o manea. Poate nu am ajuns acolo unde trebuia :-?.Cat despre fite...fite are toata lumea. Diferenta este ca unii au cu ce se lauda, pe cand altii sunt doar niste catei ai celor care au cu ce se lauda :).
mihai-retired Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Eu cand am fost in mamaia nu am auzit nici o manea. Poate nu am ajuns acolo unde trebuia :-?.Cat despre fite...fite are toata lumea. Diferenta este ca unii au cu ce se lauda, pe cand altii sunt doar niste catei ai celor care au cu ce se lauda :).Ce raspuns "adavarat" si "entelegent" ai dat.
0ana Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Atunci nu te sfatuiesc sa te duci in satu de vacanta pe la casute . Acolo se baga numai manele :P Multumesc pt. sfat :D.
POLAND Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 as fugi in costinesti :P dar prefer suncuiusu de 1mai :P costinesti mai pooate astepta pana in iulie august :DPoate ne vedem pe acolo, la Suncuius parchez si eu.
Potyike Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tu ai timp pt femeia ta doar la sarbatori? Pasti, Craciun, Revelion si 1 Mai? Trist . avand in vedere ca ea e in clasa a 12-a si este tinuta in casa mai toata saptamana "pt a invata" . DA! in timpul vacantelor ne bucuram unul de celalalt :D
Denzel_Lsd Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 nush , la mare ...mort ...anu trecu am plecat pe 1 si am ajuns acasa pe 3 ... poate poate o fac si anu asta lata...om vedea :>
POLAND Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Gata, s-a dus 1 Mai. Am fost la Suncuius, 2 zile am fost non-stop manga. Muzica a fost buna, 'sculele' nu, putini W, bazait in boxe.In mare, a fost misto ( cat stiu eu ) =)
IoNutzZ. Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ati luat`o razna cu pitipoancele voastre. Ce inseamna la voi pitipoanca? Cocalari in mamaia? Nu prea cred. Nu orice taran merge la sunwaves. )) N`au ei bani de kristal club )))))))) O sa ii vezi pe la inceputu statiunii [ Cleopatra,Satu de vacanta - acolo e plin ] @am fost de 1 mai la Dunarea ...
Guest erifeek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Tu ai timp pt femeia ta doar la sarbatori? Pasti, Craciun, Revelion si 1 Mai? Trist . 1 mai e sarbatoare ? :dooh:
MariuS™ Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 1 mai e sarbatoare ? :dooh:Pai la romani cand e ocazie de baut si de mancat ca spartii, e sarbatoare, ce sa mai :-j.
IoNutzZ. Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ^ Ca tu nu sarbatoresti sau ai sarbatorit 1 mai O_O Lasa sau lasati fazele gen 'romanii astia' ca nu toti sunt asa.
Guest erifeek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Pai la romani cand e ocazie de baut si de mancat ca spartii, e sarbatoare, ce sa mai :-j.Si care e ocazia ? Ca acuma 20 de ani a fost 1mai muncitoresc ? E nevoie sa ne aducem aminte de acea zi prin bere si mici ?si Ionutz,nu .. nu am sarbatorit niciodata marele 1 Mai ... da , sunt un trist . Nu am sarbatori ca voi
Dropkillerz Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Am fost de am baut o bere cu niste prieteni si cam atat,o zi ca oricare alta, cum a zis si rene,nu-i nevoie de o zi ca sa poti bea o bere sa sa poti duce la mare sau la munte.
Lancelot Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 nu a fost rau nici la The Mision nici la Sunwave :) s-a strans lumea