Jump to content
0ana

1 Mai

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

E rece apa ca dracu de 1 mai :D

Posted

daca mergi la mare e mai bine in apa ca alte atracti nu prea sunt in afara de cluburi :bananadance2: :music1::lotofsmiles:

Si la intrebare de 1 mai daca merg la mare:nu nu merg

Posted

daca mergi la mare e mai bine in apa ca alte atracti nu prea sunt in afara de cluburi :bananadance2: :music1::lotofsmiles:

Si la intrebare de 1 mai daca merg la mare:nu nu merg

Avand in vedere ca ai 16 ani, iti inteleg postul.

Avand in vedere ca in 27 aprilie voi fi in bucuresti ... si ma despart cateva zile si vreo 300 de km de sunwaves ... stau si ma gandesc serios sa imi prelungesc sejurul si sa fac o vizita la sunwaves :D Nu de alta, dar lineup`ul e BETON :D

Guest stefteo21
Posted

Sunwaves :D

Lasa balacitu.

Eu cand ma duc la mare numai in apa si sub umbrela stau :( nu-mi place sa stau sa ma prajesc ca la microunde pe plaja, desi vreau nu vreau tot tigan ma fac.

Posted

io as vrea sa merg...dar nu s sigur pt ca pe 30 aprilie am banchetu :|

asa de devreme? :o eu pe 30 aprilie am teza la info si pe 3 mai la mate, iar banchetul.. pe 28 mai, de ziua mea :D

@distractie placuta celor ce se duc.. poate ne vedem in august, dupa ce termina toata lumea cu bacu`, admiterea and shits

Posted

io as vrea sa merg...dar nu s sigur pt ca pe 30 aprilie am banchetu :|

Cum Abaddon sa ai banchetu pe 30 aprilie ? :| lol

ot: Merg cu cortu.

Posted

mamaia? :( cand zici mare te referi implicit la vama :D

Vama ? Hell no. Never been si probabil nici n`o sa merg. Probabil daca o sa fie un show super extra mega tare, atunci. :D

pt tine.. costinesti pt altii, si alte statiuni pt ceilalti

corect , costinesti :x

Posted

Eu cand ma duc la mare numai in apa si sub umbrela stau :( nu-mi place sa stau sa ma prajesc ca la microunde pe plaja, desi vreau nu vreau tot tigan ma fac.

normal. in apa te bronzezi mai repede decat pe plaja.

Posted

as fugi in costinesti :P dar prefer suncuiusu de 1mai :P costinesti mai pooate astepta pana in iulie august :D

ie plin de droagheri, nu-ti recomand (cel putin nu la cabana de la pestera :D)

Posted

ie plin de droagheri, nu-ti recomand (cel putin nu la cabana de la pestera :D)

stiu foarte bine ce e pe acolo :P de ani buni imi petrec 1mai muncitoresc pe acolo #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...