Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gigi_kent

PowerUp Shop Points

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca momentan punctele pentru acel shop nu se pot face in niciun fel, m-am gandit ca ar fi o idee buna daca s-ar da puncte de fiecare data cand un caracter da un rr.

Daca imi amintesc bine, cel mai ieftin item din shop valoreaza 120 de puncte. Ar fi bine daca s-ar atribui cate 40, 60 sau chiar 120 de puncte la fiecare rr.

Voi ce aparere aveti?

N-am mai citit pe aici sa vad daca aceasta propunere s-a mai facut, sper sa nu o repet si eu.

Posted

ar fi frumos ce sugestionezi tu; as completa, daca propunerea ta e acceptata, ca acele puncte sa se dea in functie de nr de rr: ex. la 0 rr un nr mare de puncte, la 1 rr mai putine, si tot asa din ce in ce mai putine; in felul acesta vor fi impulsionati jucatorii noi.

Posted

Din cate tin minte a mai fost un subiect de genul. Nu s-a aprobat. Desi, gmo points ar trebui sa fie accesibile cumva, de aceea sunt introduse in game. Oh well.

Posted

Cateva sugestii:

1. Se face un event pe rasa si numar de rr, iar primele 3 locuri sa primeasca un anumit numar de puncte GMO - eu pica cam laborioasa faza.

2. Sa se faca un script pentru dueluri intre caractere care sa vizeze ca diferenta de rr sa nu fie mai mare de 2-3, iar castigatorul duelului sa primeasca 10 pct GMO.

3. Ceva eventuri mai complexe iar primii 3 sa primeasca puncte GMO.

4. La sfarsit de BC sa se adauge cateva puncte GMO celui care-l termina ... se va umple BC de oameni.

5. La sfarsit de DS sa se adauge cateva puncte GMO celor care termina pe primul loc.

Sunt sigur ca se mai gasesc si altii care pot veni cu sugestii!

Posted

Cateva sugestii:

1. Se face un event pe rasa si numar de rr, iar primele 3 locuri sa primeasca un anumit numar de puncte GMO - eu pica cam laborioasa faza.

2. Sa se faca un script pentru dueluri intre caractere care sa vizeze ca diferenta de rr sa nu fie mai mare de 2-3, iar castigatorul duelului sa primeasca 10 pct GMO.

4. La sfarsit de BC sa se adauge cateva puncte GMO celui care-l termina ... se va umple BC de oameni.

5. La sfarsit de DS sa se adauge cateva puncte GMO celor care termina pe primul loc.

nu vrei acum ca din orice sa fie surpriza puncte GMO ?!

Sau cand omori un golden/white wizzard, in loc de experienta sa-ti dea puncte

ce idei ai, de unde le scoti ? :)

@ Cea cu rr-urile e foarte ok, parerea mea. Ajunge puncte doar de acolo.

Posted

punctele sunt foarte bune pentru incepatori.

prin alte parti am vazut ca sunt mobi normali care dau puncte.

dar nu avantajeaza pe cei mici.

cel mai bine la o data anume 1luna/3luni sa se dea un nr de puncte la toti .

Posted

Cateva sugestii:

Cred ca la partea de "eventuri" pica, deoarece nu sta nimeni sa adauge GMO points zilnic. (impropiu spus zilnic) Trebuie cumva procurat din joc, fara a deranja administratorul, dar ceva la care sa poti ajunge greu.

Posted

Cred ca la partea de "eventuri" pica, deoarece nu sta nimeni sa adauge GMO points zilnic. (impropiu spus zilnic) Trebuie cumva procurat din joc, fara a deranja administratorul, dar ceva la care sa poti ajunge greu.

Ai dreptate bunny. Eu am venit doar cu niste sugestii ... nu e neaparat ca acelea sa fie cele mai bune. Insa eu cred ca nici ideea cu rr nu e buna, deoarece in shop nu sunt numai seal-uri pentru xp ci si altele care te ajuta la combinatii la goblin etc.

Bafta!

Posted

hm...sau altfel ca sa nu strangem nici prea multe pcte...la primul rr sa iti dea 100 de pcte ca teai chinuit si dupaia la al 5 lea rr ...la al 10 lea rr ...la al 15 lea rr cate 20 de pcte cam asa....

Posted

am mai propus eu asta odata si dragos a zis ca se mai gandeste....

este vb despre topicul asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276718

sa se de-a un pct pt fiecare vot.

Din cate stiu eu nu poti da decat 2 voturi pe zi (la fiecare 12 ore), deci ca sa-mi dea cate 2pct pe zi...mai bine nu s-ar mai deranja sa le distribuie

In legatura cu votarea aia: cel mai bine ar fi daca l-ar pune undeva in launcher. Cum deschizi launceru sa apara si butonu ala. Sunt multi playeri care nu intra pe forum; ori pentru ca nu stiu de el, ori pentru ca nu stiu sa-l foloseasca, ori pentru ca pot considera ca nu le e de folos cu nimic.

Daca ar aparea pe pagina launcerului, m-ar tenta sa dau cate 1 vot pe zi, decat sa intru pe forum si sa caut topicul ala.

Cat despre propunerea cu punctele, sunt multe lucruri care s-ar putea face.

De exemplu RENA...cum acum nu mai e golden archeru, si rena tot pica din box (mult mai rar), ar fi o idea buna aducerea inapoi in davias a golden archerului, si cu fiecare rena pe care i-o duci, sa-ti dea niste puncte.

Exista foarte multe "locuri" din care a-i face puncte, numai vointa sa fie sa se modifice cate ceva, pe ici pe colo

Posted

Cateva sugestii:

Referitor la 2:

Vorbesc cu cineva din alianta/guild (mai mic cu 1 rr) sa facem duel "toata ziua". Un meci il castig eu, unul el si tot asa. Strangem "n" puncte gmo si avem pana la full :D.

Chiar daca numai activez in joc, mai citesc ce se mai scrie pe forum :). Oricum s-a mai propus si nu sa aprobat.

Posted

Ai dreptate cafe, am spus au fost doar cateva sugestii nu sunt neaprat cele mai bune :). Ideea e ca ar fi interesant daca s-ar putea folosi lumea de aceste puncte si sa le si obtina in joc prin diferite metode .

Ar fi ceva in plus care ar mai elimina din liniaritatea jocului ....

Posted

Din cate stiu eu nu poti da decat 2 voturi pe zi (la fiecare 12 ore), deci ca sa-mi dea cate 2pct pe zi...mai bine nu s-ar mai deranja sa le distribuie

In legatura cu votarea aia: cel mai bine ar fi daca l-ar pune undeva in launcher. Cum deschizi launceru sa apara si butonu ala. Sunt multi playeri care nu intra pe forum; ori pentru ca nu stiu de el, ori pentru ca nu stiu sa-l foloseasca, ori pentru ca pot considera ca nu le e de folos cu nimic.

Daca ar aparea pe pagina launcerului, m-ar tenta sa dau cate 1 vot pe zi, decat sa intru pe forum si sa caut topicul ala.

Cat despre propunerea cu punctele, sunt multe lucruri care s-ar putea face.

De exemplu RENA...cum acum nu mai e golden archeru, si rena tot pica din box (mult mai rar), ar fi o idea buna aducerea inapoi in davias a golden archerului, si cu fiecare rena pe care i-o duci, sa-ti dea niste puncte.

Exista foarte multe "locuri" din care a-i face puncte, numai vointa sa fie sa se modifice cate ceva, pe ici pe colo

pai si u vrei marea cu sarea din prima?

vrei pct..ajuta comunitatea sa se ridice si mai sus decat este in momentul de fata.

Posted

S-au propus multe chestii in legatura cu obtinerea de puncte GMO ... dar nu s-a pus nimic in aplicare pana acum ... ideea e buna, oarecum, dar nu cred ca se va face ceva ...

Posted

Din cate tin minte a mai fost un subiect de genul. Nu s-a aprobat. Desi, gmo points ar trebui sa fie accesibile cumva, de aceea sunt introduse in game. Oh well.

Bunny sunt indroduse in joc, dar sa fim sinceri care e diferenta intre gmo si lm?

acolo le vad foarte folositore avand in vedere 1 x si no rr aici ar face sv mult prea usor.

Posted

Voi credeti ca doar pentru xp 8-|? Nu v-ar placea sa aveti si voi rata de succes la fenrir de 70-80%? Sau la un item bun cu optiuni foarte bune la +13 rata de succes mai mare la goblin? Nici sa aveti drop mai bun? O luati ca Mitica inainte fara sa va ganditi si la altceva. Si, stati linistiti, nu dati voi rr asa de repede ca pe server high xp rate.

Posted

mai bine deloc cum e acum

Nu chiar 100 de puncte, dar nici 0, ca acum.

Chiar nu va inteleg de ce nu vreti sa primit puncte...n-ar fi mai bine sa se scoata si rr-urile, sa fie experienta 1x, sa platesti itemele cu zen?

Da ce-ar fi sa se scoata si itemele de sezon 2, sa fie ca 97d?

Dar nu mai bine s-ar inchide sv si am termina toata povestea?

Mereu se gasesc 2-3 carora nu le convine nimic si nu-s dispusi sa se faca vreo schimbare in niciun fel.

Va e frica ca lumea o sa aiba puncte si-o sa-si cumpere pastile pentru exp ca sa va ajunga din urma?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...