Lamel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :> O intrebare la care voi sa alegeti vareanta dupa care o sa va spun care era cea corecta :nanana: Intrebare:O bustiera(un fel de sutien pt fete) ce ii face unei fete ii face sanii mai mici sau mai mari???? :read:
Dr.Oetker Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bustiera este pentru sani mici , deduci tu.E un fel de sutien pentru scolarite.Te-ai gandit sa iti pui ?
Lamel Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nu 1.la mana eu sunt baiat 2.era o intrebare sa vad daca va dati seama care este efectul :nanana: pt ca eu stiu dar vreau sa vad :dupa cum am spus alegeti o varianta si eu am sa va spun daca este buna sau nu
Equilibrium Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mda... alt topic facut la plictiseala. Il las doar ca sa te lauzi.Mult noroc!
Lamel Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 cred ca ziceti asa pt ca nu stiti raspunsul dar nah... sa vil zic ca sa nu mai plangeti :nanana: raspunsul corect era ca ii face mai mici deoarece bustiera ii ridica si ii strange astfel ei facanduse mai mici :crazy: puteti da close la topic