General Lord Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dc critici oameni inainte sa ii cunosti ? Ti'a dat in capt? lai hranit tu ? Eu zic ca nu e frumos el nu cred ca te'a injurat sau ceva de genul . Hai ma esti culmea MJ mi-am dat seama de mult ca nu e normal cu capu :-j si cu operatiile alea . Ce ai vrea sa fac ca ceilalti prosti sa plang dupa el?
Tybork Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hai sa nu transformam articolul in topic de flame, ca o sa fiu nevoit sa impart niste warnuri/suspenduri.
.Clark Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 L-am mai vazut pe un site,chiar arata ca si MJ si danseaza ca el.
Hash Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 98% chiar seamana din toate punctele de vedere cu Michael JacksonBravo lui
anaxor Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ce atata tam-tam pentru un om tampit care arata ca un drac...Bine ca o murit...Generatia asta noua #-oa fost un om care a facut ceva, toti stiu de el, ... tu? ... tu esti generatia noua, tu ce faci?@ontopic, Michael stia de el si l-a acceptat, chiar au colaborat de mai multe ori ... cred ca era destul de apropriat de el, in rest...canta si bine, nu stiu cum puteti sa il judecati, omul acesta a facut orice numai sa fie langa Michael, e de apreciat...asa a stiut sa fie el fan.