Gicisan Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 nimic,ce sa fie #-o , o zi normala.Nu cred in tote tampeniile alea.
Guest MoNdEo007 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Vai eu nu vreau sa se sfarseasca lumea,nu se stie.Sa ajungem pana acolo si o sa vedem :X:>
Godless1859 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 N-are cum sa fie sfarsitul lumii .. sunt niste prostii chestiile alea , daca Dumnezeu vrea , ne crapa pe toti si acuma .. Tu ai ajuns sa crezi in yahve deoarece iti este frica? :-j OT:Intrebare: Ce va fi in 21.12.2012 ?Raspuns : Vineri,nimic special.
JwnKie Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Va fi o zi ca restul zilelor, cum a fost ieri, sau azi, sfarsitul lumii nu e atunci cand vor niste savanti ce iau bani in prostie dupa minciuna asta.
- The Doctor - Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 O sa fie o zi foarte speciala. Ne vom pregati de Craciun. Cumparaturi, brad, instalatii..tot ce trebuie. Poate o sa si ninga putin... In rest...nimic iesit din comun.. Daca e sa fie ceva, mai vorbim atunci. ;)
POLAND Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 La data aia, se termina un ciclu de 13k de anii, ciclu care e din origine, care duce la inversarea polilor magnetici ( ceea ce rezulta ca s-au mai inversat de N ori pana acum).
Stalk3r Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 La data aia, se termina un ciclu de 13k de anii, ciclu care e din origine, care duce la inversarea polilor magnetici ( ceea ce rezulta ca s-au mai inversat de N ori pana acum).Mai adaug la ce a scris poland,vom fii aliniati cu centrul galaxiei, Sageata constelatiei "Sagetator" va avea cu directie exacta catre pamant, mai continui ? :P
LearnMore Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Majoritatea prezicerilor lui Nostradamus sau adeverit cel mai recent exemplu turnurile gemene WTC la 11 Septembrie 2001 acum depinde....
Andu Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 vineribun raspuns,si eu ma gandeam la fel :Pvineribun raspuns,si eu ma gandeam la fel :P
Trayus Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dragilor,asta este una din nenumaratele posibilitati.....atatea catastrofe se pot intampla....pierdere de vreme.De ce sa ne impovaram mintile si vietile cu asemenea ganduri,cand putem trai fericiti pana cand momentul va veni?Ala zice - va fi furtuna solaraCelalalt zice - se vor inversa polii magneticiDe fapt,tot ce se va intampla,va mai trece un "an" galactic.Dar unora le place sa bage frica in oameni.Pfui!!!!Ce porcarie!!!Godless - observ ca folosesti des termenul de Yahve la adresa lui Dumnezeu.Intrebarea mea - de ce?(Raspunsul mi-l poti da in topicul Dumnezeu exista sau nu)
LearnMore Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Care a vazut filmul 2012 este realizat exact dupa cartea lui Nostradamus sunt exact descrierile lui..in fine acum nu stie nimeni ce va fii sau daca va fii ceva
Guest dnd, la munte cu doua minore Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nu prea se potrivesc versurile cu 2012 =)
Deejay7 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nu mai vorbiti de "se va sfarsi lumea" etc,sfarsitul lumii a inceput demult,de cand au inceput astia sa se omoare unul pe altul,sa distruga pamantul,etc
dddddd Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Orice om se poate duce in piata si sa tipe aaa maine murim da nare de unde sa stie...daca Dumnezeu vrea ne ia azi sau poate maine sau poate peste inca 1000 de ani.....nu se stie
Random Hero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Orice om se poate duce in piata si sa tipe aaa maine murim da nare de unde sa stie...daca Dumnezeu vrea ne ia azi sau poate maine sau poate peste inca 1000 de ani.....nu se stieVezi ce a zis Godless mai sus. ;)
Nabul Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 vinerinu era cumva asa si inaintea lui 2000? o sa faca astia sinucideri in masa ca se sf lumea:))
eseeet Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Este oarecum ciudat si sfarsitul lumii..oricum mayasii n-aveau de unde sa stie ca sfarsitul va veni asa EXACT.E o prostie si asta..oricum am avut un vis in care eram intr-o capsula era pe langa 2012 si am stat acolo(era un fel de casa solida adica daca venea vreun meteorit nu ma putea lovi..).Asa si am privit pe fereastra si au venit meteoriti si iesea din pamant lava..urat rau de tot..dupacea capsula asta a ajuns pe o insula desert.Am iesit din capsula ca se linistisera lucrurile si am vazut ca erau oameni si roboti pe acea insula.Omorau supravetuitorii.Atat imi amintesc oricum e ciudat,dar cum v-ati simti daca ati fi in panica si explozii atomice etc..
Random Hero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 oricum mayasii n-aveau de unde sa stie ca sfarsitul va veni asa EXACT.Sunt anumite dovezi si obiecte care arata ca Pamantul ar fi fost vizitat/populat de civilizatii foarte avansate. Oricum, mayasii nu au prezis niciun sfarsit.
Cipy_Pit Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 asa spuneau si in 2000 deci nu o sa se intample nik...
blasph Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Sunt anumite dovezi si obiecte care arata ca Pamantul ar fi fost vizitat/populat de civilizatii foarte avansate. M-ai facut curios. :) Ceva detalii se poate?
Random Hero Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 M-ai facut curios. :) Ceva detalii se poate?Cauta "Out of place artifacts." Unul din linkurile pe care le-am gasit a fost asta, dar sunt mult mai multe si mai vechi.