bunny Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Inexplicabil! Una dintre cele mai reuşite sosii ale Angelinei Jolie, bucureşteanca Gabriela Gioacaşi, s-a sinucis. Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, s-a spânzurat în a treia zi de Paşti, cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani. S-a sinucis fiindcă suferea din dragoste! Asta susţin prietenii şi foştii colegi ai Gabrielei Gioacaşi, tânăra bucureşteancă de 22 de ani care semăna incredibil cu actriţa Angelina Jolie şi care şi-a pus capăt zilelor în a treia zi de Paşti. Gaby, cum o alintau apropiaţii, s-a spânzurat în magazia din curte, la două zile după ce se despărţise de iubitul ei, Florin. Sursa -------------------------------------------------------------- Tocmai ce veneam de la metrou, am luat si eu un ziar, Adevarul de Seara, si-am gasit stirea asta pe prima pagina, am ramas putin . Nu stiam ca exista in tara noastra o tipa de arata cat de cat ca a.j. (aspectul fetei mai precis)
mortallx Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 R.I.P poate mai sunt paici unii de se sinucid din dragoste...parca daca va sinucideti rezolvati cv mergeti frate inainte...
Mister Sinister Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 stirea asta ar trebui sa prezinte interes doar pentru ca tipa asta privita din anumite unghiuri si stand in anumite pozitii ar putea fi confundata cu angelina de la 40-50 de metri? altfel nu vad cu ce e mai presus de orice alta sinucidere care nu ajunge pe primele pagini ale ziarelor.
bunny Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 E aiurea ca tipa arata si ok, era si manechin, avea si 2 facultati de terminat in curand, deci nu cred ca viata ei era o tragedie fara tipul ala. Chiar sunt curios pentru cine naiba s-a sinucis respectiva. :/ PICS SOMEONE?! GOOGLE? :D
Lemonade Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Am auzit si eu ca s-a sinucis :( Daca a facut-o din cauza unui esec in dragoste, stiu ca suna putin dur, dar isi merita soarta... La cat de mult semana cu Angelina, putea sa faca multe (dubluri in filme, reclame, articole si pictoriale bine platite, plus ca avea cariera de manechin), dar a ales varianta de a renunta la tot pentru un tanar. Hmm, sau poate motivele sunt stiute numai de ea... Oricum, odihneasca-se in pace! # bunny, nu cred ca gasesti poze cu tipul respectiv, oricum nici ea nu a fost foarte mediatizata. Am gasit totusi un video in care e un baiat langa ea, la minutul 1:03 :-? Poate sa fie el... desi indiferent cine era tipul, nimeni nu e mai important decat propria viata
Random Hero Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Daca semana cu Angelina Jolie, care nu e ultima urata din lume, nu ar fi trebuit sa faca un asemenea gest. Pentru o persoana ca ea n-ar fi fost capat de drum pe calea iubirii, s-ar fi uitat destui la ea. Actiunile necugetate au consecinte tragice.Chiar sunt curios pentru cine naiba s-a sinucis respectiva.O fi fost sosia lui Brad Pitt.
Mister Sinister Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Daca semana cu Angelina Jolie, care nu e ultima urata din lume, nu ar fi trebuit sa faca un asemenea gest. Pentru o persoana ca ea n-ar fi fost capat de drum pe calea iubirii, s-ar fi uitat destui la ea. Actiunile necugetate au consecinte tragice.O fi fost sosia lui Brad Pitt.o fi fost asta
- The Doctor - Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oare o fi venit tatal Angelinei Jolie prin '86-'87 prin tara pe la noi? :D Asa in vacanta...RIP...totusi or fi existat si alte motive care sa duca la acest gest...
GaBytZu97 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nu merita sa te sinucizi. Cititi Bibilia: Cei care se sinucid ajung in iad.Oricum la cat de frumoasa era nu avea rost sa se sinucida.Anyway. R.I.P.
Guest Andrey32 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dumnezeu sa o ierte! Unora viata le ia mai mult decat le da...
Ioana Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 RIP..n-ar fi trebuit sa faca asta,avea toata viata inainte.
Heini Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Soz .. #-o ce oameni prosti cum sa iti dai kill ? :dooh:
InTeNs Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 R.I.P pacat ce poti sa zici... cea mai mare prostie sa te sinucizi :(
marius_truckerfan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Prostie mare, ce sa-i faci. Oricum, cica daca te sinucizi, nu-ti predica popa, doar te baga in groapa si atat.
i sin Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Rip pentru ce ? ca a fost atat de lașă incat a trebuit sa recurgă la sinucidere? in nici un caz nu merită RIP
Denzel_Lsd Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dumnezeu sa o ierte! Unora viata le ia mai mult decat le da...viata nu ia luat nimic , ea si-a luat viata ...doamne doamne sa ma ierte da ea nu prea merita iertare , serios vorbim.
flakyn1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 R.I.P. , chiar avea tot viitorul in fata + ca era o fata frumoasa si nu ar fi trebuit sa-si ia viata pentru un magar.
Vasily_Zaytsev Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 o fi fost asta Nu ii inteleg pe astia care se sinucid.. chiar deloc.Era si pe la OTV, probabil va fi un nou serial OTV de 50140124012 episoade.
bloody_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nu merita sa te sinucizi. Cititi Bibilia: Cei care se sinucid ajung in iad.Oricum la cat de frumoasa era nu avea rost sa se sinucida.Anyway. R.I.P.lol "cititi biblia" :-j cica la cat de frumoasa era nu avea rost sa se sinucida,adica oamenii urati ar trebui sa se sinucida?penibilRip pentru ce ? ca a fost atat de lașă incat a trebuit sa recurgă la sinucidere? in nici un caz nu merită RIPasa e.