Jump to content
bunny

Sosia Angelinei Jolie s-a sinucis

Recommended Posts

Posted

IPB Image

Inexplicabil! Una dintre cele mai reuşite sosii ale Angelinei Jolie, bucureşteanca Gabriela Gioacaşi, s-a sinucis. Tânăra din Militari, manechin şi studentă la două facultăţi, s-a spânzurat în a treia zi de Paşti, cu fix două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani.

S-a sinucis fiindcă suferea din dragoste! Asta susţin prietenii şi foştii colegi ai Gabrielei Gioacaşi, tânăra bucureşteancă de 22 de ani care semăna incredibil cu actriţa Angelina Jolie şi care şi-a pus capăt zilelor în a treia zi de Paşti. Gaby, cum o alintau apropiaţii, s-a spânzurat în magazia din curte, la două zile după ce se despărţise de iubitul ei, Florin.

Sursa

--------------------------------------------------------------

Tocmai ce veneam de la metrou, am luat si eu un ziar, Adevarul de Seara, si-am gasit stirea asta pe prima pagina, am ramas putin :|. Nu stiam ca exista in tara noastra o tipa de arata cat de cat ca a.j. (aspectul fetei mai precis)

Posted

stirea asta ar trebui sa prezinte interes doar pentru ca tipa asta privita din anumite unghiuri si stand in anumite pozitii ar putea fi confundata cu angelina de la 40-50 de metri? altfel nu vad cu ce e mai presus de orice alta sinucidere care nu ajunge pe primele pagini ale ziarelor.

Posted

E aiurea ca tipa arata si ok, era si manechin, avea si 2 facultati de terminat in curand, deci nu cred ca viata ei era o tragedie fara tipul ala. Chiar sunt curios pentru cine naiba s-a sinucis respectiva. :/ PICS SOMEONE?! GOOGLE? :D

Posted

Am auzit si eu ca s-a sinucis :( Daca a facut-o din cauza unui esec in dragoste, stiu ca suna putin dur, dar isi merita soarta... La cat de mult semana cu Angelina, putea sa faca multe (dubluri in filme, reclame, articole si pictoriale bine platite, plus ca avea cariera de manechin), dar a ales varianta de a renunta la tot pentru un tanar. :| Hmm, sau poate motivele sunt stiute numai de ea... Oricum, odihneasca-se in pace!

# bunny, nu cred ca gasesti poze cu tipul respectiv, oricum nici ea nu a fost foarte mediatizata. Am gasit totusi un video in care e un baiat langa ea, la minutul 1:03 :-? Poate sa fie el... desi indiferent cine era tipul, nimeni nu e mai important decat propria viata :-??

Posted

Daca semana cu Angelina Jolie, care nu e ultima urata din lume, nu ar fi trebuit sa faca un asemenea gest. Pentru o persoana ca ea n-ar fi fost capat de drum pe calea iubirii, s-ar fi uitat destui la ea. Actiunile necugetate au consecinte tragice.

Chiar sunt curios pentru cine naiba s-a sinucis respectiva.

O fi fost sosia lui Brad Pitt.

Posted

Daca semana cu Angelina Jolie, care nu e ultima urata din lume, nu ar fi trebuit sa faca un asemenea gest. Pentru o persoana ca ea n-ar fi fost capat de drum pe calea iubirii, s-ar fi uitat destui la ea. Actiunile necugetate au consecinte tragice.

O fi fost sosia lui Brad Pitt.

o fi fost asta

Guest Andrey32
Posted

Dumnezeu sa o ierte! Unora viata le ia mai mult decat le da...

Posted

Dumnezeu sa o ierte! Unora viata le ia mai mult decat le da...

viata nu ia luat nimic , ea si-a luat viata ...doamne doamne sa ma ierte da ea nu prea merita iertare , serios vorbim.

Posted

Nu merita sa te sinucizi. Cititi Bibilia: Cei care se sinucid ajung in iad.

Oricum la cat de frumoasa era nu avea rost sa se sinucida.

Anyway. R.I.P.

lol "cititi biblia" :-j

cica la cat de frumoasa era nu avea rost sa se sinucida,adica oamenii urati ar trebui sa se sinucida?

penibil

Rip pentru ce ? ca a fost atat de lașă incat a trebuit sa recurgă la sinucidere? in nici un caz nu merită RIP

asa e.

Guest stefteo21
Posted

unde nu-i cap e vai de picioare..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...