VGnews Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Call of duty Modern Warfare 2 este gratis weeknd-ul acesta.Puteţi juca jocul COD MW 2 pe orice cont de Steam.Daca nu aveţi cont pe steam creaţi unul acum ! Inca mai e timp luati-l cat e cald :) download steamJocul va fi valabil astaziPentru mai multe stiri vizitati VGNews
eseeet Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Call of duty Modern Warfare 2 este gratis weeknd-ul acesta.Puteţi juca jocul COD MW 2 pe orice cont de Steam.Daca nu aveţi cont pe steam creaţi unul acum ! Inca mai e timp luati-l cat e cald :) download steamJocul va fi valabil astaziPentru mai multe stiri vizitati VGNewsce gluma buna
[k1ll] Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nu`i gluma ... corect ar fi sa pui la sursa steampowered.com
eseeet Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 acum vazui,credeam ca era ala care iti lua parola ca am experienta foarte mar ein steam
Gandalf Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pe langa Modern Warfare mie mi-a mai aparut inca unul, tot asa valabil in weekend.(imi scapa numele)
General Lord Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pe langa Modern Warfare mie mi-a mai aparut inca unul, tot asa valabil in weekend.(imi scapa numele)RUSE cumva?
Lucian Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 da, RUSE, dar e beta. si mi se pare ca o sa trebuiasca la un moment dat cumparat MW. marti daca am citit bine. practic va ofera doar un pre-load, adica sa-l aveti instalat si marti sa-l cumparati
Mousey Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 eu n-am mai jucat MW2 demult, probabil cand o sa ma satur de IV o sa reincep multiplayerul ca doar nu l-am cumparat dijaba...
qwertyz0r Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Deci e free, dar luni nu o sa mai mearga, asa-i?
Random Hero Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Deci e free, dar luni nu o sa mai mearga, asa-i?Adevarat. Va trebui sa il cumperi apoi. :DEDIT: Nu esti obligat, dar daca iti place poti face asta ca sa te bucuri in continuare de el.
VGnews Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Nu te obliga nimeni sa al cumperi jocul este valabil pana luni