Jump to content
ive

Ce-i determina sa priveasca usor moartea?

Recommended Posts

se omoara pentru ca asculta melodiile tuturor deprimatilor si considera ca viitoru va fi sumbru si mai bine se sinucid in loc sa se ambitioneze sa lupte pentru ce-si doresc :D. astia sunt unii :)

si eu ascult suicidal/pagan black metal si funeral doom si depressive metal si inca nu m-am sinucis si nici n-am de gand si nici n-o s-o fac.

umbla vorba pe strada ca s-au sinucis mai multi cocalari pt ca nu-i lasa mami lor sa asculte manele impreuna decat orice alta natie de ascultatori de muzica :):):)

Link to comment
Share on other sites

faptul ca asculta melodii depresive nu este cauza.. ci efect..

cauza este alta si mult mai grava..

been there done that.. ma bucur ca am mai crescut si mi-am dat seama ce idiot puteam sa fiu..

nu esti trist pentru ca esti emo.. esti emo pentru ca esti trist.. si aici ma refer la adevaratii emo.. nu la cocalarii care se dau emo ca "e pa trend"

Link to comment
Share on other sites

Daca pentru mine este minor, nu ma intereseaza cum este pt altul, daca pentru mine este important, trebuie sa-l conving pe "altul" ca este la fel de important.

moartea este la indemana pentru ca:

1.Ei sunt foarte, foarte, FOAAAAAAARTE prosti

2.Murind, scapam noi de prosti deci nu e neaparat un lucru rau.

Ei nu neglijeaza nimic, pentru ca viata = 70%deceptie iar asta nu e o POSIBILITATE ci un FACT. Nu poti anula ceva atat timp cat totul te schimba.

nici mie nu-mi place viata mea, duc o viata de cacat si o urasc, dar exista posibilitatea de a castiga la Loto si tot mai am o speranta...

wow tu chiar traiesti in ignoranta :-j

Anyway astia vad moartea ca pe un RESET, :> se considera victime, but shit happens bro ;) get used to it.

Link to comment
Share on other sites

Guest erifeek

asta tHadHAHAHAHHAde saum cum il cheama ... e un manelar d-ala emo .. negricios cu ochelari si rimel la ochi :(

auzi domnu thahahahde .. tu zici ca ai viata de cacat.ce viata de cacat ai .. ? nu ai masina , nu ai prietena , ai salar penal , dai doar de BIGFATTYZ ? oh wait , chiar ai :rofl2:

Link to comment
Share on other sites

Guest erifeek

habar n-ai tu ce bine traiesc :))

nu ai scris in celalat post ca "ai o viata de cacat" ? acuma traiesti bine ? :rofl2:

Link to comment
Share on other sites

Trecând peste argumentele de genul "se sinucid de proşti ce sunt", ar trebui să privim fenomenul sinuciderii din alte perspective.

Mă întreb uneori de ce nu se realizează un alt studiu despre sinucidere, aşa cum Durkheim a realizat în anul 1897. Lucrarea lui Durkheim (din perspectiva sociologiei) reprezintă cea mai relevantă abordare a fenomenului sinuciderii, este o lucrare studiată încă în facultăţi chiar dacă pentru cei mai mulţi (mă număr printre ei) înseamnă să dai răspunsuri vechi la întrebări noi.

Înainte de a demonstra că sinuciderea este un fenomen social apărut în societăţi în situaţii de schimbare socială (anomie), Durkheim analizează factorii extra-sociali pe care-i elimină treptat din "competiţia" pentru factorul no 1 al siniciderii.

Recomand lucrarea lui Durkheim celor care doresc să afle ce anume determina sinuciderea la sfârşitul secolului al XIX-lea şi mai ales celor care ştiu că ştiinţa ne ajută să privim dincolo de lungul nasului.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...