Maluco Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit, marţi seară la Bucureşti în cadrul turneului mondial "Coca Cola World Trophy Tour", acesta urmând să fie expus, joi, cu începere de la ora 9.00, la Sala Palatului. Ambasadorul în România al trofeului Cupei Mondiale, fostul internaţional Gheorghe Popescu, s-a arătat emoţionat că poate privi atât de aproape această cupă, însă şi-a arătat regretul că nu îl poate atinge."Este o onoare să fiu ambasador al acestui trofeu pe teritoriul ţării noastre. Faptul că mă aflu atât de aproape de trofeul suprem mă face din nou să mă simt fotbalist. Este un moment emoţionant, n-am avut şansa să fiu aproape ca jucător de acest trofeu. Mai bine mai târziu decât niciodată. Mi-ar fi plăcut să îl pot atinge, dar numai campionii mondiali au această ocazie. Am fost foarte aproape în 1994, dar când eşti atât de aproape de acest trofeu superb, simt vibraţia momentelor importante pe care doar o Cupă Mondială le oferă", a spus Popescu, pentru Sport.ro.Trofeul Cupei Mondiale va fi expus, joi, în intervalul 9.00-21.00 la Sala Palatului, intrarea fiind liberă pentru public.Sursa mediafax.ro
Kabuky Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O mare onoare pentru Gheorghe Popescu dar,una meritata.In Romania toata lumea vorbeste de Hagi ,Hagi si iar Hagi,dar toti uita ca Gica Popescu a purtat banderola de capitan la Barcelona si a ridicat deasupra capului cel mai frumos trofeu.Hagi a marcat goluri intradevar,dar fara Popescu in aparare totul ar fi fost inutil(vorbind strict de nationala).Dupa parerea mea Gica Popescu a fost un "personaj" mai important decat Giga Hagi. :)
zakkky Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Merita .. totusi , foarte frumos gest .. ca nu s-a comportat ca un ignorant si s-a prefacut ca nu-i pasa sau..
mau Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O mare onoare pentru Gheorghe Popescu dar,una meritata.In Romania toata lumea vorbeste de Hagi ,Hagi si iar Hagi,dar toti uita ca Gica Popescu a purtat banderola de capitan la Barcelona si a ridicat deasupra capului cel mai frumos trofeu."Este o onoare să fiu ambasador al acestui trofeu pe teritoriul ţării noastre. Faptul că mă aflu atât de aproape de trofeul suprem mă face din nou să mă simt fotbalist. Este un moment emoţionant, n-am avut şansa să fiu aproape ca jucător de acest trofeu. Mai bine mai târziu decât niciodată. Mi-ar fi plăcut să îl pot atinge, dar numai campionii mondiali au această ocazie. Am fost foarte aproape în 1994, dar când eşti atât de aproape de acest trofeu superb, simt vibraţia momentelor importante pe care doar o Cupă Mondială le oferă"si totusi cand a ridicat el "cel mai frumos trofeu", aici e vorba de Trofeul Cupei Mondiale FIFA nu de Liga Campionilor UEFA #-o
Ronen Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Merita .. totusi , foarte frumos gest .. ca nu s-a comportat ca un ignorant si s-a prefacut ca nu-i pasa sau..Intradevar de acord cu tn , un gest foarte frumos.
spauny Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 macar cu ocazia asta sa avem si noi trofeul in Romania, daca echipa nationala nu e in stare sa-l aduca.
InTeNs Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 cel mai frumos trofeu.... pacat ca nu lau castigat romanii.... poate ca prin 3000 o avem si noi unul
TheShaikan Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) off...dc nu ne putem mandri si noi cu ceva...Dupa ce ti-am atras atentia, tot continui sa postezi aiurea?Dpa 5 zile Edited April 8, 2010 by Tybork