Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gigi_kent

clicker gui elite

Recommended Posts

Posted

Este voie sa folosim clicker gui elite? avand in vedeca ca are o optiune sa adune singur toate jwl si orice iteme vrei sa mai setezi, gen jog, cob, exc, ancient s.a.m.d

Plus ca daca sunt prea departe se deplaseaza dupa ele

Posted

de ce nu e "legal", atat timp cat doar aduna de pe jos nu incalca nici`o regula, nu schimba coordonatele pentru a fugi dupa mobi, fuge dupa jw

Posted

Si daca il setez doar sa adune ce-i aproape de mine, fara se se miste? e legal atunci?

sau mai usor il setez sa se opresca cand vine cineva langa mine, cum ar fi un admin :-j

Posted

pt ca se misca , e considerat bot :P

si clickerul sau autobufful pentru ca da click dreapta in locul nostru ar trebui sa fie considerat bot

Posted

Cred ca poate fi considerat bot, deci nu, eu unul nu te sfatuiesc sa-l folosesti. :)

dar totusi e cliker , daca esti on dc nu ai putea sal folosesti ?

Posted

daca esti on logic ca nu se prinde nimeni de clickerul tau , dar afk iti dai seama ca bate la ochi cnd se misca singur dupa jwl , dar nu raspunde la razia unui admin ^_^

Posted

Nu as recomanda sa folosesti. Nu ai voie cu boti care se muta. Chiar daca esti on. :P

Desi daca nu folosesti functia asta poate fi considerat un clicker/buffer normal.

Posted

dar totusi e cliker , daca esti on dc nu ai putea sal folosesti ?

Pentru ca ajungem iarasi la discutia cu clicker-ul de-l folosea GUNIT.

12.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Asteptati cel mai bine raspunsul unui gm/mod, sa fie ceva concret.

Guest urasc copii retardati
Posted

Este voie sa folosim clicker gui elite? avand in vedeca ca are o optiune sa adune singur toate jwl si orice iteme vrei sa mai setezi, gen jog, cob, exc, ancient s.a.m.d

Plus ca daca sunt prea departe se deplaseaza dupa ele

bagmi-as pula in gatu vostru de retardati prosti ce sunteti

in loc sa pastrati pt voi ce stiti si sa il folositi acolo preferati sa afle tot serverul si adminii riscand astfel sa il blocheze

de ce dracu aveti ma cap? doar ca sa nu va ploua in gat? muriti dati-va dracu de cacati prosti

Posted

bagmi-as pula in gatu vostru de retardati prosti ce sunteti

in loc sa pastrati pt voi ce stiti si sa il folositi acolo preferati sa afle tot serverul si adminii riscand astfel sa il blocheze

de ce dracu aveti ma cap? doar ca sa nu va ploua in gat? muriti dati-va dracu de cacati prosti

Tata, suferi tare rau de tot, chiar imi pare rau pentru tine, sa sti.

Prefer sa aflu daca este sau nu voie cu el, inainte sa ma prinda un admin stand afk si sa-mi mai iau si ss.

Dupa userul tau, imi cam dau seama ca te urasti singur...macar de postai de pe contu principal si nu-ti faceai altu doar asa, sa injuri "copii retardati".

PS: si vezi CA COpiii se scrie cu trei de i

Guest BogdanSan
Posted

Atata timp cat nu sunt setate optiunile Move To cred ca e legal :P

Sa sti ca poate sa si raspunda :))

E ideal in Kalima7 cand stai on noaptea :D

Posted

Daca un caracter se misca pe spot cu ajutorul unui clicker fiind afk (culege iteme, jwl, alearga dupa mobi) se va considera BOT si se va suspenda conform regulamentului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...